ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.12.2019 | 00:29

Ανυπομονώ...

...να φύγω για πάντα από την Αθήνα και να μην ξαναγυρίσω ποτέ. Μόνο το κλίμα και ο καιρός αξίζει εδώ. Όλα τα υπόλοιπα... απλώς θρέφουν τη φαντασία -ενίοτε μικρότερη, ενίοτε μεγαλύτερη- του καθενός.
14
 
 
 
 
σχόλια
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ακριβώς.Ζω στην επαρχία τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου και δε συνάντησα ποτέ κάτι περισσότερο από το παρόμοιο σνομπ και υπεράνω υφάκι των Αθηναίων.
Η ζωή στην Αθήνα, όπως και σε κάθε μεγαλούπολη, έχει τα αρνητικά και τα θετικά της. Ένα από τα θετικά της μεγαλούπολης είναι πχ η ανωνυμία. Προσωπικά δε θα άντεχα να ξέρει όλη η πόλη ποια είμαι, τι κάνω, που πάω, με ποιον μιλάω κι αν το παλτό μου είναι το περσινό που αγόρασα από τη μπουτίκ της Μαρίτσας που πριν τρία χρόνια τα είχε με τον ξάδερφο του θείου μου.
Χμ.Πρέπει να πας στην επαρχία για να μάθεις, τι πάει να πει, να έχεις να κάνεις με την φαντασία του καθενός. Δεν θα σ' αρέσει. Να πας, όμως.Όχι, να πας.
Ναι,σίγουρα.Νομιζετε ότι μόνο εσείς οι Αθηναίοι είστε τόσο ελεύθερα και προοδευτικά πνεύματα;Κοιμάστε τον ϋπνο του δικαίου στις φαβέλες σας και ζείτε στο μικρόκοσμό σας.Λογικό βέβαια,αφού ή μόνοι επαφή με την επαρχία είναι οι επισκέψεις σε γέροντες παππούδες και γονείς.