ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.4.2019 | 00:26

Τρίχες...

Είδα μια εξομολόγηση με τρίχες και θυμήθηκα τον πρώην μου που κάποια στιγμή μετά από δύο βραδιές στο σπίτι του μου είπε πως όταν σκούπισε βρήκε πολλές τρίχες μου.. Εντάξει του είπα φυσιολογικό, δεν βρήκες ολόκληρες τούφες.. Τότε μου απάντησε "χαριτολογώντας" πως κανόνισε να μείνεις καραφλή.. Και τότε κι εγώ τον ρώτησα, αν είχα πρόβλημα υγείας και μου έπεφταν τι θα έκανε;; Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ με την απάντηση του και κάθε φορά που έρχεται στην σκέψη μου θυμάμαι την απάντηση του, που μόνο πλάκα δεν ήταν και δεν μετανιώνω για την απόφαση μου.Υγεία πάντα και να έχετε δίπλα σας ανθρώπους με καλή ψυχή..
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν μπορώ να ξέρω αν η απάντηση του ήταν όντως στα πλαίσια της πλάκας, γιατί δεν μας γράφεις συγκεκριμένα τί σου είπε. Όμως για να στεναχωρέθηκες τόσο, σημαίνει ότι ήταν μάλλον κάτι σοβαρο. Εγώ στεναχωρέθηκα όταν το διάβασα. Καλά έκανες και τον χωρίσες αν σου δημιουργουσε την εντύπωση ότι δεν σε υπολογίζει, δεν σε αγαπαει και δεν σε σέβεται. Σε μια σχεση (και γενικά με όλους τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου) πρέπει να αισθάνεσαι ολοκληρωση, αγάπη, ασφαλεια και σίγουρια.Υγεια και σε εσένα, σίγουρα θα βρεις κάποιον άλλο που θα αξίζει το χρόνο σου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ