ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.10.2018 | 02:18

Μου λείψατε όλες και όλοι σας!

Περνάω μια πολύ δύσκολη περίοδο,με θέμα Υγείας..Προσπαθώ να μην το βάζω κάτω!Σας σκέφτομαι,να το ξέρετε...Εύχομαι να είσαστε καλά βρε παιδιά και να προσέχετε πολύ τον εαυτό σας!Η ζωή επιφυλάσσει πολλές ανατροπές σε μερικούς απο εμάς γι'αυτό ζήστε την όσο καλύτερα μπορείτε,σας παρακαλώ!!!
43
 
 
 
 
σχόλια
Δεν το πιστεύω!Το είδες κοριτσάκι μου? :-*Καλημέρα! :-*Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου μάτια μου! Ευελπιστούμε για τα καλύτερα!+++++++ Θετική σκέψη!+++++++++Εσύ μου είσαι καλά?Δεν περίμενα να το δεις,πραγματικά χάρηκα τώρα!
Σας ευχαριστώ για όλα,όλους και όλες σας!!!!Με συγκινήσατε όσο δεν πάει,ειλικρινά! :') :'):') :') :')TheSaindSir περαστικά σου ψυχούλα μου και εσένα,όλα μα όλα να πάνε καλά στο εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου όπως και σε όλους τους ανθρώπους που βιώνουν αντίστοιχες καταστάσεις!Die_another_day πόσο δίκαιο έχουν τα λόγια σου,εύχομαι να το πράξουν οι άνθρωποι κάποια στιγμή όλο αυτό καταλαβαίνοντας την αξία της ζωής...Pursuit2 το απόσπασμα μου έφερε δάκρυα στα μάτια μα και δύναμη! Σε ευχαριστώ για την δύναμη που δίνεις και εσύ...Shotgun,Ατέρμονη και Sount _of_silence μου,μην πάψετε ποτέ να είστε αυτές που είστε! Σας αγαπώ πολύ και το εννοώ!!!Αταλάντη όπως το είπες.. Δεν κάνουμε πλάκα με θέματα Υγείας...Να προσέχετε τους εαυτούς σας αγάπες μου πάρα πολύ και να μην αγχώνεστε σας θερμοπαρακαλω! Φέρνει άσχημες καταστάσεις το ρημαδι το αγχος!Ζήστε,Αναπνεύστε,Απολαύστε αλλά Δραπετεύστε απο κάθε τι που σας χαλάει στην ζωή σας και σας φθείρει,αξίζετε πολλά για να μην τα ζήσετε όσο καλύτερα μπορείτε!!Ρουφηξτε στιγμές κάθε ώρα και στιγμή!
Ψυχούλα μου καλή και εσύ.. :-*Όπως σας είπα είναι η αλήθεια!Σας σκεφτόμουν και ας μην σας έχω γνωρίσει,πραγματικά σας το λέω...Ευχαριστώ για τις θετικές σκέψεις και την εμψύχωση!Να μου προσέχεις!!! Φιλάκια πολλά και απο εμένα! :-* :-*
Σε ευχαριστώ πραγματικά για την στήριξη!Δεν φαντάζεσαι πόσο το εκτιμώ!Δεν θυμάμαι να έχουμε ξαναμιλήσει όσο Ουν και εγώ εδώ μέσα αλλά οποία ψυχή και να είσαι ένα έχω να πω! Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που είπες!Μια σφιχτή αγκαλιά απο εμένα για εσένα και γεμάτη ΔΥΝΑΜΗ για όσα περνάμε!Θα τα αντέξουμε όπως και να έχει!!! Δεν μασάμε!<3 Ότι είναι ευλογημένο... <3
Είχες άλλο nickname λογικά ψυχούλα μου για να μην σε θυμάμαι..Όσο για το κομμάτι αυτό και το όλο σκηνικό κλαίω κάθε φορά που το βλέπω με την κοπελίτσα! Ηθικό δίδαγμα είναι!Σε ευχαριστώ!!!!! :')
Καλημέρα καλό μου!Καλύτερα είμαι,Δόξα τον Θεό,περιμένω και κάτι αποτελέσματα που αργούν λίγες ημέρες...Στεναχωριέμαι πολύ και για τα παιδιά που ταυτίστηκαν πιο πάνω και παλεύουν και αυτά!Είναι το γαμώτο όλες αυτές οι ιστορίες...Άσχημο πράγμα που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει! Ο Θεός να βάλει το χέρι του για όλους μας... Μόνο σε αυτόν ελπίζουμε..Σε ευχαριστώ που με σκέφτηκες και ρώτησες τι κάνω ρε ψυχουλακι μου!Εσύ πως είσαι?Θέλω να περνάς καλά όσο μπορείς σε παρακαλώ!
Αυτά τα παιδιά είναι οι πραγματικοί αγωνιστές της ζωής. Και η δύναμη και το κουράγιο και η θέληση για ζωή που δείχνουν είναι μαθήματα για μας τους υγιείς, που δεν εκτιμάμε την υγεία μας και τόσα άλλα. Μεγάλο δώρο η υγεία. Καλά είμαι, σ ευχαριστώ που ρωτάς :) Σόρρυ που έγραψα εδώ αλλά δεν είχα άλλο τρόπο να επικοινωνήσω μαζί σου να μάθω νέα. Να μην στεναχωριέσαι. Όλα καλά θα πάνε!
Και ναι αυτά τα παιδιά είναι όντως άξιοι θαυμασμού!Ο Θεός να μας δίνει Δύναμη και Υγεία όλους να αντέχουμε!Τι σόρρυ βρε ψυχούλα? Μέχρι χθες μιλούσα και με τα άλλα παιδιά εδώ...Δική μας η εξομολόγηση..
Να προσέχεις νεράιδακι. Πλιζ! Και χαίρομαι που έγραψες αυτή την εξομολόγηση. Σαν να ήρθαμε λίγο πιο κοντά ........τελικά πίσω από το τρελό κέφι κάποιου μπορει να κρύβεται πολύς πόνος.....ο πόνος περισσεύει δυστυχώς. Αυτό διαπιστώνω.
Ήθελα κι εγώ να ρωτήσω, από την άλλη σκέφτομαι μήπως φέρω σε δύσκολη θέση κάποιον.....δεν θα το ήθελα. Έχω κι άλλη μια ψυχή υπόψη, έχει λίγο καιρό που σταμάτησε να γράφει..ελπίζω προσωρινά..
Ήταν πολλά μαζεμένα καλο μου Sound_of_silence τους τελευταίους μήνες...Υπήρξαν πολλά απρόοπτα τόσο σε μένα όσο και σε δικούς μου ανθρώπους,σκοτώθηκε και ένας φίλος μου συνάδελφος και γενικά βουλιαξα λίγο αλλά δεν βγάζει πουθενά!Έγιναν ολα μαζεμένα πάλι αλλά είπαμε πως δεν εγκαταλείπουμε!Πέφτουμε,σηκωνόμαστε ναι μεν με δυσκολία αλλά πρέπει να σηκωθούμε γιατί πίσω απο εμάς στηρίζονται και άλλοι άνθρωποι!Απο τότε που γελούσαμε και με πειραζες ένιωσα πως είχαμε έρθει πιο κοντά,τώρα βέβαια ακόμη περισσότερο όμως!Είδες τι σου είναι και μια σελίδα απο εξομολογήσεις καμία φορά?Νοιάζεσαι για ανθρώπους πολύ ακόμη και αν δεν τους ξέρεις,αυτό λέγεται "Ανθρωπιά"!Είναι πολλές οι ψυχές που δεν είδα στις τελευταίες εξομολογήσεις να απαντάτε γιατί πιο πριν δεν είχα μπει καθόλου..Η ονειρένια,η Ανεμοδουρά,η Μουσική της ψυχής,η ανυπέρβλητη,ο μικρός Σαβατζζζ και άλλα πλάσματα που έχω ακόμη παραπάνω καιρό να δω!Σαν να περνούμε παρουσίες νιώθω τώρα...Και εσύ ομως μουσική της σιωπής μου,το nickname σου βγάζει μια ευαισθησία και πόνο!Άνθρωποι που αστειεύονται και γελάνε πολύ κρύβουν στις ψυχουλες τους τον περισσότερο πόνο!Αυτό είναι πραγματικότητα!
Στα απλά πράγματα βρίσκεται η ομορφιά!!!!Έτσι είναι όπως το είπες!Εξεπλάγην που έστειλες!Όχι πως σου είχα να μην σκέφτεσαι αλλά και μόνο που έστειλες ελπίζοντας να το δω λέει πολλά! Σε ευχαριστώ για αυτό παρά πολύ! :-*
"Το μυαλό είναι εκείνο που φτάνει τα πάντα και μόνο του πάλι τα χαλά. Μέσα στο μυαλό μου έχω πια την σιγουριά ότι μπορώ να είμαι ελεύθερη μόλις το θελήσω. Μέσα στο μυαλό μου έχω τη δύναμη να καλωσορίσω την κάθε μονότονη μέρα. Μέσα στο μυαλό μου βρίσκω την δύναμη να ανέβω την ανηφόρα χωρίς να υποφέρω.Είμαι εγώ και είμαι ζωντανή και αυτόφωτη σαν ήλιος. Και από τίποτα πια δεν έχω ανάγκη, αφού δοκιμάστηκα στα γρανάζια της ζωής και της περιπέτειας. Αφού έμαθα τις αληθινές αξίες κι έδωσα αξία στον εαυτό μου. Είμαι ελεύθερη και μοναδική. Μπόρεσα, μπόρεσα!Ξυπνώ πια το πρωί και φωνάζω, «μπορώ» γιατί το χω πιστέψει πως όλα τα μπορώ. Κι είναι αλήθεια. Είμαι παντοδύναμη και κανείς δεν μπορεί να μου κλέψει όλες τις όμορφες στιγμές που τόλμησα να ζήσω.

Μόνοι γεννιόμαστε, μόνοι πεθαίνουμε και τίποτα δεν μας μένει πέρα από τις στιγμές που ζήσαμε. Τις όμορφες. Όλες εκείνες που ξεπέρασαν για λίγο την μιζέρια και την θλίψη, όλες εκείνες που ταυτίστηκαν μαζί μας, που ανήκουν πια μόνο σε μας. Επειδή πάνω απ όλα, θέλει τόλμη η ζωή, θέλει πολλά κότσια η ευτυχία.

Κι η μοίρα δεν είναι κάτι απλό κι ουδέτερο, αλλά κάτι που πλάθεται όπως το θες. Οι δυστυχίες που έρχονται παλεύονται. Οι ευτυχίες που δεν λένε να φανούν είναι εκείνες που γίνονται οι εφιάλτες μιας ζωής. Όλες εκείνες οι μικρές σπίθες που μας δίνονται έτοιμες, ολοζώντανες κάθε μέρα και τις αφήνουμε να χαθούν σαν να μην υπήρξαν είναι τα απωθημένα που δεν θα μας αφήσουν να γεράσουμε με αξιοπρέπεια.Θεέ μου, δος μου τις δυστυχίες που μου αναλογούν, αφού δεν γίνεται αλλιώς, αλλά βοήθησε με να αξιωθώ κι όλες τις ευτυχισμένες ώρες που αιωρούνται σαν άστρα πάνω από το κεφάλι μου.

Να ζήσω τον χρόνο μου, να τον ποτιστώ μέχρι την πιο μικρή μου ίνα, να μπορέσω να γίνω ένα μαζί του. Να έχω συντρόφισσες όμορφες στιγμές, να ξέρω πως έζησα, να μετανιώνω για κείνα που έκανα και να ψάχνω να βρω κι άλλα να κάνω.

Οι στιγμές, οι ώρες και τα αγγίγματα, η αναστάτωση κι οι κόμποι στο στομάχι, το βαρύ στο στήθος απ τον πανικό της ευτυχίας, η απόλαυση του κορεσμού και της σοφίας, το κύμα μέσα στο κεφάλι μου, η τρικυμία που δεν λέει να κοπάσει, ο φόβος για το ύστερα, για το μετά, οι ευωδιές των χυμών και οι επιλογές. Να η ζωή!omiroliΝα η ζωή, φωνάζω μ` όση δύναμη μου απομένει. Μα είναι λίγη και πολύτιμη κι είναι δική μου, μόνο δική μου σαν τον αέρα που ανασαίνω. Δεν θ αφήσω να μου την πάρει μήτε άνθρωπος μήτε Θεός. Κι εύχομαι όλες οι αναστολές κι οι δισταγμοί μου να ξεκινούν μόνο από αγάπη. Αγάπη για κάτι άλλο πιο βαθύ, πιο ωραίο.Κι είναι αλήθεια αυταπόδεικτη, πως το μόνο που μπορεί πάντα να σε συνοδεύει, το μόνο που για πάντα μένει είναι μια, δυο, δέκα, εκατό -ξέρω κι εγώ πόσες – όμορφες στιγμές…"Απόσπασμα από το βιβλίο «Οι Αναλφάβητοι του “Ερωτα» της Εύας Ομηρόλη.

Καλημερα Stardust! ;-) Χαιρομαι που σου αρεσε. Οντως και δικο μου αγαπημενο αποσπασμα γιατι δειχνει την ομορφια που κρυβουν μεσα τους οι μικρες στιγμες. Και ποσο μοναδικες ειναι.Να σαι κι εσυ καλα και να περνας υπεροχα! ;-)