ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.10.2016 | 14:06

Γίνεται να ελέγχουμε με τι ξενερώνουμε και με τι όχι;

Αν μια γυναίκα βγει και πει πως πρέπει να είναι ντυμένος ο άντρας για να μη τη ξενερώσει ερωτικά είναι οκ(και έχουν ειπώθει τέτοια σε εξομολογήσεις εδώ μέσα), αν εγώ βγω όμως και πω ότι με ξενερώνει να είναι 25 χρονών και να φοράει στο κρεβάτι τις πιτζάμες με τα κουνελάκια, τότε εγώ είμαι κακός και ο σεξιστής. Συγγνώμη κιόλας που δε θέλω να νιώθω ότι κοιμάμαι με την ανηψούλα μου αλλά με γυναίκα. ΥΓ: Περιμένω τα σχόλια από 18χρονα που θα μου πουν ότι είμαι ρηχός. Φυσικά αυτά τα 18χρονα δεν θα έβλεπαν εξίσου ερωτικά το αγόρι τους με τη κάλτσα μέχρι το γόνατο στο κρεβάτι, αλλά τέλος πάντων.. Ας εφαρμόζουμε λοιπόν στους άλλους κριτήρια που δε θα εφαρμόζαμε σε εμάς! (Not)
4
 
 
 
 
σχόλια
Μια γυναικα δεν εχει ως μοναδικο ρολο στη ζωη της να αναβει σεξουαλικα τον συντροφο της κ εχουμε δικαιωμα νομιζω(αν μας επιτρεπεις φυσικα)καποιες ωρες της μερας να μη νοιαζομαστε τοσο για την εμφανιση μας, γιατι μπορει να ειμαστε κουρασμενες κ να θελουμε να χαλαρωσουμε, χωρις να φοβομαστε οτι ο συντροφος μας θα ξενερωσει. Το ιδιο ισχυει κ για τους αντρες φυσικα. Αν εσυ θελεις η κοπελα σου να ειναι 24ωρες το 24ωρο με ζαρτιερες για να τη θεωρεις ποθητη, τοτε μαλλον δεν την αγαπας κ πολυ. Γιατι οταν αγαπας εναν ανθρωπο, δεν σε ελκυει μονο η εμφανιση του, σε ελκυει το συνολο του, η συμπεριφορα της απεναντι σου, ο χαρακτηρας της κλπ. Φυσικα κ ειναι σεξιστικο το να απαιτεις απο την κοπελα σου να ενδιαφερεται συνεχως για το πως θα την βλεπεις εσυ, λες κ αν φοραει πιτζαμες με κουνελακια, θα ειναι ασχημη ξερω γω. Λες κ η ομορφια κ η σεξουαλικοτητα ενος ανθρωπου εξαρταται μονο απ το τι φοραει.
εάν περιμένεις γυναίκα στο κρεβάτι σου, πρέπει να στέκεσαι κι εσύ σαν άντρας δίπλα της. Και όχι μόνο στο κρεβάτι -ισχύει και για τους 2-
Δεν βολεύει, ή απλά δεν αρέσει, σε όλες τις γυναίκες το νυχτικό, το κομπινεζόν ή τα εσώρουχα κατά τον ύπνο και νιώθουν πιο άνετα με μια πιτζαμούλα, ακόμα κι αν διαθέτει πάνω χαριτωμενιές όπως λαγουδάκια κτλ. Δικαίωμά σου βέβαια να έχεις τα γούστα σου και να προτιμάς τη γυναίκα ντυμένη με haute couture ένδυση ακόμα και κατά την διάρκεια του ύπνου της, αλλά επέτρεψε και σε εκείνη το δικαίωμα να φορά στον ιδιωτικό της χώρο και στις προσωπικές τις ώρες ό,τι εκείνη την κάνει να νιώθει πιο άνετα. Η θυληκότητα μιας γυναίκας ΔΕΝ καθορίζεται αποκλειστικά από τα ρούχα της πάντως.