LIVE!

Μπακογιάννη: «Το μαύρο ενόχλησε την δημοκρατική μου αντίληψη»

Μπακογιάννη: «Το μαύρο ενόχλησε την δημοκρατική μου αντίληψη» Facebook Twitter
4

Το μαύρο ενόχλησε τη δημοκρατική μου αντίληψη» είπε σήμερα το πρωί στο ΜΕΓΚΑ η Ντόρα Μπαγκογιάννη, σημειώνοντας πάντως ότι «αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πετύχει και να βγάλει την Ελλάδα από αυτό το λούκι».

Για την αποχή της εδώ και καιρό από τα ΜΜΕ η κ. Μπακογιάννη είπε ότι ήταν «και συνειδητή η επιλογή, ήταν και προσωπική η επιλογή».

«Νομίζω ότι κανείς πρέπει να μιλάει όταν έχει κάτι να πει ή νιώθει ότι έχει κάτι να πει. Όταν δεν έχει κάτι να πει και η σιωπή είναι χρυσός», ανέφερε. Και πρόσθεσε: «Πρέπει κατά τη γνώμη μου σήμερα το βράδυ οι τρεις αρχηγοί να συναισθανθούν το μέγεθος των ευθυνών τους, να προχωρήσουν σε μία λύση ανάλογη με αυτήν που συζητάμε από χθες, δηλαδή με τις συμβάσεις στην ΕΡΤ». Υποστήριξε ακόμη ότι «Βενιζέλος, Κουβέλης πρέπει να μπουν ως αντιπρόεδροι στην κυβέρνηση».

Για την αποψινή συνάντηση των τριών συγκυβερνώντων η βουλευτής της Ν.Δ. είπε ότι «έχουμε να κάνουμε με τρεις σοβαρούς ανθρώπους που έχουν αίσθημα εθνικής ευθύνης. Σήμερα πρέπει να πετύχουμε. Η φυγή προς τα μπρος είναι η μόνη λύση». Τόνισε όμως δεν θέλει να είναι μέλος αυτής της κυβέρνησης. «Το θέμα αυτή τη στιγμή είναι η χώρα».

4

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Συναντήση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: Ο διάλογός τους

Σε κλίμα θεσμικής ευθύνης εξέφρασαν απόψεις για τον ρόλο της Ελλάδας ως παράγοντα σταθερότητας και για την ανάγκη προσεκτικών, συντονισμένων πρωτοβουλιών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Τώρα τι της λές; Γιά ποιά δημοκρατική αντίληψη μιλάει άραγε;Μήπως την δική της;Περαν τούτου, πότε η ΕΡΤ υπηρέτησε την υποτιθέμενη Δημοκρατία;Το μόνο που έκανε ήταν να είναι όργανο προπαγάνδας της κάθε κυβερνήσεως.Τι υποκριτές!!!