Μπακογιάννη: «Το μαύρο ενόχλησε την δημοκρατική μου αντίληψη»

Μπακογιάννη: «Το μαύρο ενόχλησε την δημοκρατική μου αντίληψη» Facebook Twitter
4

Το μαύρο ενόχλησε τη δημοκρατική μου αντίληψη» είπε σήμερα το πρωί στο ΜΕΓΚΑ η Ντόρα Μπαγκογιάννη, σημειώνοντας πάντως ότι «αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πετύχει και να βγάλει την Ελλάδα από αυτό το λούκι».

Για την αποχή της εδώ και καιρό από τα ΜΜΕ η κ. Μπακογιάννη είπε ότι ήταν «και συνειδητή η επιλογή, ήταν και προσωπική η επιλογή».

«Νομίζω ότι κανείς πρέπει να μιλάει όταν έχει κάτι να πει ή νιώθει ότι έχει κάτι να πει. Όταν δεν έχει κάτι να πει και η σιωπή είναι χρυσός», ανέφερε. Και πρόσθεσε: «Πρέπει κατά τη γνώμη μου σήμερα το βράδυ οι τρεις αρχηγοί να συναισθανθούν το μέγεθος των ευθυνών τους, να προχωρήσουν σε μία λύση ανάλογη με αυτήν που συζητάμε από χθες, δηλαδή με τις συμβάσεις στην ΕΡΤ». Υποστήριξε ακόμη ότι «Βενιζέλος, Κουβέλης πρέπει να μπουν ως αντιπρόεδροι στην κυβέρνηση».

Για την αποψινή συνάντηση των τριών συγκυβερνώντων η βουλευτής της Ν.Δ. είπε ότι «έχουμε να κάνουμε με τρεις σοβαρούς ανθρώπους που έχουν αίσθημα εθνικής ευθύνης. Σήμερα πρέπει να πετύχουμε. Η φυγή προς τα μπρος είναι η μόνη λύση». Τόνισε όμως δεν θέλει να είναι μέλος αυτής της κυβέρνησης. «Το θέμα αυτή τη στιγμή είναι η χώρα».

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας στη Γερουσία των ΗΠΑ

Πολιτική / Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας στη Γερουσία των ΗΠΑ

Ένας Ελληνοαμερικανός, ανοιχτά γκέι και παντρεμένος με άνδρα, διεκδικεί να γράψει ιστορία στη Γερουσία των ΗΠΑ. Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας γερουσιαστής, σε μια εκλογή που ακουμπά την ομογένεια, την queer ορατότητα και τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα.
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Καρυστιανού: Κοινή ανακοίνωση 22 πρώην στελεχών του κόμματός της - «Γνωρίζουμε καλά γιατί αποχωρήσαμε»

Αυγερινός, Μουτσάτσου και άλλα 20 πρώην στελέχη του κόμματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» ξεκαθαρίζουν τους λόγους αποχώρησής τους, έπειτα από δημόσιες δηλώσεις της κ. Καρυστιανού
THE LIFO TEAM
ΦΩΤΙΕΣ ΜΕΤΡΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Φωτιές: Τα μέτρα για τους πυρόπληκτους - Τι ισχύει για επιχειρήσεις και εργαζόμενους

Τα μέτρα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια διυπουργικής σύσκεψης - «Μιλάμε για μια μεγάλη περιβαλλοντική ζημιά, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να υποστηρίξουμε τη φύση» δήλωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Τώρα τι της λές; Γιά ποιά δημοκρατική αντίληψη μιλάει άραγε;Μήπως την δική της;Περαν τούτου, πότε η ΕΡΤ υπηρέτησε την υποτιθέμενη Δημοκρατία;Το μόνο που έκανε ήταν να είναι όργανο προπαγάνδας της κάθε κυβερνήσεως.Τι υποκριτές!!!