ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Σαμαράς: «Έβριζαν την ΕΡΤ ως φασιστική και τώρα τους έπιασε ο πόνος»

Σαμαράς: «Έβριζαν την ΕΡΤ ως φασιστική και τώρα τους έπιασε ο πόνος» Facebook Twitter
7

«Κάποιοι έβριζαν την ΕΡΤ ως φασιστική και ο κ. Τσίπρας την έλεγε εργαλείο προπαγάνδας της μνημονιακής κυβέρνησης και τώρα που την φτιάχνουμε τους έπιασε ο πόνος», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στο 9ο τακτικό συνέδριο ΟΝΝΕΔ.

«Οι ιδέες μας κοιτάνε το αύριο οι δικές τους προσπαθούν να διασώσουν το χθες, πρόσθεσε σημειώνοντας ότι για να υπερασπιστείς τα δικαιώματα της κοινωνίας, πρέπει να καταργήσεις προνόμια λίγων», είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο πεψθυπουργός.

Η ΕΡΤ, συνέχισε, ήταν γεμάτη απίστευτα σκάνδαλα που θα τα μάθει ο λαός.

7

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM
Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Nαι μωρε ο κόσμος τόσα χρόνια δεν ήξερε τι γίνεται στην ΕΡΤ.Γεμάτη αγγελούδια νομίζε ότι είναι. Απλα όταν λεφτά υπάρχουν, κάνουμε τα στραβά μάτια, τζίρος να γίνεται, χρήμα να κινείται. Τώρα που χρήμα δεν υπάρχει, τώρα μας έπιασε η ηθική και η ευθιξία. Και βέβαια μας πιανει ενώ η τηλεθέαση ήταν στο 2%. Οπως θρηνήσαμε την Εστία, αλλά ψωνίζαμε από Πάμπλικ και Πολιτεία.
Πάντως ήταν γεμάτος ο τηλεφωνικός θάλαμος της ΟΝΝΕΔ και οι ΔΑΠ-ΝΔΦΚίτες έτοιμοι να στελεχώσουν τη νερΙτ (όπου Ι=ίντερνέτ-έχει διπλό τόνο για έμφαση του αντικειμένου και της υψηλής εξειδίκευσης του στελέχους)
Έπρεπε να κλείσει η ΕΡΤ για να αισθανθούμε ότι βλέπουμε ελεύθερη δημόσια τηλεόραση αυτές τις μέρες. Αφήστε τους να οργανώσουν οι ίδιοι το πρόγραμμα σε κανονικές συνθήκες χωρίς τα εκάστοτε κυβερνητικά αφεντικά και μετά ελάτε να μετρήσουμε και τηλεθέαση.