Σαμαράς: «Έβριζαν την ΕΡΤ ως φασιστική και τώρα τους έπιασε ο πόνος»

Σαμαράς: «Έβριζαν την ΕΡΤ ως φασιστική και τώρα τους έπιασε ο πόνος» Facebook Twitter
7

«Κάποιοι έβριζαν την ΕΡΤ ως φασιστική και ο κ. Τσίπρας την έλεγε εργαλείο προπαγάνδας της μνημονιακής κυβέρνησης και τώρα που την φτιάχνουμε τους έπιασε ο πόνος», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στο 9ο τακτικό συνέδριο ΟΝΝΕΔ.

«Οι ιδέες μας κοιτάνε το αύριο οι δικές τους προσπαθούν να διασώσουν το χθες, πρόσθεσε σημειώνοντας ότι για να υπερασπιστείς τα δικαιώματα της κοινωνίας, πρέπει να καταργήσεις προνόμια λίγων», είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο πεψθυπουργός.

Η ΕΡΤ, συνέχισε, ήταν γεμάτη απίστευτα σκάνδαλα που θα τα μάθει ο λαός.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM
Μετά τον Αυτιά και ο Κασσελάκης χρησιμοποιεί το σύνθημα «Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια»

Πολιτική / «Οι Αυτιάδες διαφημίζουν τον πατριωτισμό τους με χουντικά συνθήματα» λέει ο Κασσελάκης και αναθεωρεί το σύνθημα «Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια»

Η καπηλεία του πατριωτισμού, της πίστης και της οικογένειας από τη Δεξιά τελειώνει εδώ, ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
NEWSROOM
Ανδρουλάκης τρολάρει Κασσελάκη: Όταν βγήκα από την κολυμπήθρα σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ - Ήταν πράσινος γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο

Πολιτική / Ανδρουλάκης τρολάρει Κασσελάκη: Όταν βγήκα από την κολυμπήθρα σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ - Ήταν πράσινος γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο

Με χιούμορ απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Nαι μωρε ο κόσμος τόσα χρόνια δεν ήξερε τι γίνεται στην ΕΡΤ.Γεμάτη αγγελούδια νομίζε ότι είναι. Απλα όταν λεφτά υπάρχουν, κάνουμε τα στραβά μάτια, τζίρος να γίνεται, χρήμα να κινείται. Τώρα που χρήμα δεν υπάρχει, τώρα μας έπιασε η ηθική και η ευθιξία. Και βέβαια μας πιανει ενώ η τηλεθέαση ήταν στο 2%. Οπως θρηνήσαμε την Εστία, αλλά ψωνίζαμε από Πάμπλικ και Πολιτεία.
Πάντως ήταν γεμάτος ο τηλεφωνικός θάλαμος της ΟΝΝΕΔ και οι ΔΑΠ-ΝΔΦΚίτες έτοιμοι να στελεχώσουν τη νερΙτ (όπου Ι=ίντερνέτ-έχει διπλό τόνο για έμφαση του αντικειμένου και της υψηλής εξειδίκευσης του στελέχους)
Έπρεπε να κλείσει η ΕΡΤ για να αισθανθούμε ότι βλέπουμε ελεύθερη δημόσια τηλεόραση αυτές τις μέρες. Αφήστε τους να οργανώσουν οι ίδιοι το πρόγραμμα σε κανονικές συνθήκες χωρίς τα εκάστοτε κυβερνητικά αφεντικά και μετά ελάτε να μετρήσουμε και τηλεθέαση.