Μέσω mail ζητά η κυβέρνηση να παύσει η αναμετάδοση του σήματος της ΕΡΤ από τα ΜΜΕ

Μέσω mail ζητά η κυβέρνηση να παύσει η αναμετάδοση του σήματος της ΕΡΤ από τα ΜΜΕ Facebook Twitter
5

Μέσω mail που κυκλοφόρησε σήμερα ζητείται η διακοπή της αναμετάδοσης του σήματος της ΕΡΤ από τα ΜΜΕ. Το ηλεκτρονικό έγγραφο υπογράφει σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

Συγκεκριμένα το mail αναφέρει:

> Sent: Wednesday, June 12, 2013 3:45 AM

> Subject: Κατάργηση ΕΡΤ Α.Ε.

> Αγαπητέ κύριε-αγαπητή κυρία,

> Εκ μέρους του Υπουργού Οικονομικών, κ. Γ. Στουρνάρα, σας ενημερώνουμε οτι σύμφωνα με τη την υπ' αριθμ. ΟΙΚ.02/11.6.2013 (ΦΕΚ Β΄ 1414/11.6.2013) ΚΥΑ καταργείται η δημόσια επιχείρηση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΕΡΤ Α.Ε) και οι θυγατρικές της. Με βάση την παραπάνω απόφαση, διακόπτεται η λειτουργία της εταιρίας ΕΡΤ Α.Ε. και των θυγατρικών της και ως εκ τούτου παύει η εκπομπή σήματος από την ΕΡΤ.

> Για το σκοπό αυτό, επισημαίνεται οτι τυχόν προβολή των πάσης φύσεως εκπομπών (τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών) που φέρουν το σήμα της ΕΡΤ Α.Ε. από περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, συνιστά μη αδειοδοτημένη και εξ'αυτού του λόγου παράνομη προβολή προγράμματος και αντιμετωπίζει όλες τις κυρώσεις που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία.

> Για τον Υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το American Horror Story επιστρέφει με όλο το παλιό του καστ — και χωρίς την Αριάνα Γκράντε

TV & Media / Το American Horror Story επιστρέφει με όλο το παλιό του καστ και χωρίς την Αριάνα Γκράντε

Ο Ράιαν Μέρφι ανοίγει ξανά το στοιχειωμένο αρχείο του American Horror Story: σε νέα συνέντευξη μιλά για τους παλιούς σταρ που επιστρέφουν και εξηγεί γιατί η Αριάνα Γκράντε τελικά έμεινε εκτός.
THE LIFO TEAM
ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕΙΡΑ HBO ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

TV & Media / Χάρι Πότερ: Ο διευθυντής φωτογραφίας της σειράς του HBO είπε ότι «τα γυρίσματα ήταν εξαντλητικά»

Η παραγωγή της νέας τηλεοπτικής μεταφοράς ξεκίνησε πέρυσι στα Warner Bros. Studios στο Λίβσντεν, με την πρώτη σεζόν να βασίζεται στο βιβλίο, Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Δηλαδή, λέει σε όλους τους παράνομους, που χρησιμοποιούν τις κρατικές συχνότητες καμιά τριανταριά χρόνια χωρίς να πληρώνουν, ότι μπορούν να μεταδίδουν οποιαδήποτε σαχλαμάρα θέλουν, από επικίνδυνους κομπογιανίτες μέχρι τσόντες, αλλά αν μεταδώσουν εκπομπή της ΕΡΤ, θα τους κόψει τα πόδια. Το σκέφτηκε καλά;
αυτοκρατορα αντωνη εκτοξευσε τωρα s-300 να διακοψουν το σημα τηs ΕΒU.....το δηλωσε και αλλοs εναs πριν 26 χρονια και εμεινε στην ...ιστορια!το γαρ πολυ τηs θλιψεωs γεννα παραφροσυνη!