Σκηνές ροκ στο Κοινοβούλιο

Σκηνές ροκ στο Κοινοβούλιο Facebook Twitter
12

Λίγο έλειψε να μετατραπεί σε ρινγκ, σήμερα, το ελληνικό Κοινοβούλιο όταν με αφορμή τη συζήτηση για την άρση της ασυλίας της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου για το περιστατικό με το χαστούκι στον ΑΝΤ1, βουλευτές της Ν.Δ και της Χρυσής Αυγής αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις και απειλές.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε αντιπαράθεση με τον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, για το αν πρέπει να μιλήσει, πλήθος βουλευτών άρχισε να φωνάζει στον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής να καθίσει κάτω.

Η αναστάτωση συνεχίστηκε για λίγη ώρα και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποφάσισαν να αποχωρήσουν, όμως καθώς έφευγαν από την αίθουσα ο βουλευτής Φθιώτιδας της Ν.Δ Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος χρησιμοποίησε υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον τους. Τα αίματα άναψαν και δυο Χρυσαυγίτες κινήθηκαν προς το μέρος του φωνάζοντάς του «έλα να μας τα πεις έξω αυτά». Ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος κινήθηκε και εκείνος με τη σειρά του προς το μέρος τους, φωνάζοντας «αν έρθω έξω θα σας γ@μ@σ@ όλους», ενώ ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλαντζής προσπαθούσε να τον συγκρατήσει.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

11 σχόλια
Οφείλουμε νομίζω έναν έπαινο στον Κουτσογιαννακόπουλο.Οι άλλοι κινούνται σταθερά στη συχνότητα της βλαχομαγκιάς (έλα έξω ρε) και της συμμορίας (να ΜΑΣ τα πεις).Δεν θα μπορούσες να περιμένεις κάτι καλύτερο απο αυτούς, αντιθέτως μπορείς να περιμένεις πολλά χειρότερα
<3 σοβαροι ανθρωποι <3 ελληνικο κοινοβουλιο <3 (στις επομενες εκλογες ψηφιζουμε ολοι ελληνικες αμοιβαδες μπας και ανεβει ο μεσος ορος iq, πολιτισμου και υπευθυνοτητας στο ελληνικο κοινοβουλιο)