ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.3.2023 | 18:39

Πόσα όχι να του πώ πιά...

Γνωριστήκαμε τον Οκτώβριο στα πλαίσια μίας εθελοντικής δράσης στην οποία συμμετέχουμε,και τους τελευταίους 2 μήνες άρχισε να με προσεγγίζει με σκοπό περισσότερο του φιλικού,και με διάφορους τρόπους.Εμένα,πέρα από τη συμπάθεια και την εκτίμηση που έχω για εκείνον,πρός το παρόν δέν μου προκύπτει κάτι περισσότερο και με διακριτικό τρόπο του το έχω δείξει,όμως εκείνος δέν πτοείται.Δέν θα τον χαρακτήριζα ενοχλητικό ή και stalker ακόμα σε καμία περίπτωση,γιατί ο τρόπος του είναι ευγενικός και κόσμιος και χωρίς ποτέ να με έχει φέρει σε δύσκολη θέση,όμως θεωρώ παράλογη την επιμονή του αυτή άν λάβουμε υπόψιν τα vibes από τη δική μου πλευρά.Μου έχει πεί πως το μόνο που θέλει είναι να του δώσω την ευκαιρία ώστε να τον γνωρίσω καλύτερα,και από 'κει και μετά η απόφαση θα είναι δική μου και θα την σεβαστεί.Ενώ και όμορφος είναι,και μορφωμένος με καλή δουλειά στο αντικείμενο του,με ωραίους τρόπους και συμπεριφορά,και ταιριάζουμε και ηλικιακά(25 εγώ,28 εκείνος)εγώ παρ'όλα δέν ξέρω γιατί δέν... Πρίν από λίγο μιλήσαμε,και μου είπε πως άν θυμάται σωστά,την Παρασκευή έχω γενέθλια.Πράγματι έτσι είναι,και το συγκράτησε από όταν εγώ πρίν από αρκετό καιρό το είχα αναφέρει σε άλλα άτομα και σε άσχετη φάση,και ήταν κι εκείνος παρών.Μου πρότεινε άν δέν έχω σχεδιάσει κάτι για την συγκεκριμένη ημέρα,να τον αφήσω να κάνει κάτι εκείνος για μένα,και πως πιστεύει ότι θα μου αρέσει.Του είπα ότι έχω κανονίσει να βγούμε για να κεράσω τους φίλους μου,και αυτή είναι και η αλήθεια.Μμμ...σκέφτομαι μετά και από αυτό,να καλέσω κι εκείνον.Δέν μου πάει η καρδιά μου να μήν το κάνω,θα ήταν τέρμα αγένεια από μέρους μου.Έχει αρχίσει να γίνεται κάτι σάν πεδίο ενδιαφέροντος για εμένα η επιμονή του,και δέν ξέρω...πραγματικά.
7
 
 
 
 
σχόλια

Σε καταλαβαίνω! Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές σε ξενίζει-κομπλάρει όταν κάποιος σε πρεσάρει έτσι, γιατί εφόσον δεν νιώθεις έρωτα με την πρώτη ματιά δεν έχεις το χρόνο να συνειδητοποιήσεις αν σου αρέσει ή αν απλά σε γοητεύει το πέσιμο του. Γιατί κατά τα λοιπά δεν βρίσκεις κάτι αρνητικό, καθώς -όπως λες- και εμφάνιση και τρόπους διαθέτει. Προφανώς, δε, αυτός το καταλαβαίνει (ότι δεν είσαι εντελώς αρνητική) και γι αυτό το συνεχίζει. Θέλει λίγο απόσταση να δεις τελικά τι νιώθεις και ίσως θα μπορούσες και να είσαι ειλικρινής μαζί του. Ότι δηλαδή δεν μπορείς να λειτουργείς υπό πίεση. Αυτά τα πράγματα θέλουν και λίγο χρόνο.

Φίλη, η εξομολόγηση αυτή γράφεται εν είδει απολογίας για το ότι τελικά υπέκυψες και άρχισες να αλλάζεις γνώμη.
Ενίοτε ισχύει λοιπόν αυτό που λένε ότι άμα κυνηγάς και επιμένεις στο τέλος τα καταφέρνεις.

Από την μια έχουμε τον φίλτατο ο οποίος είτε άθελα του είτε εσκεμμένα δεν διαβάζει τα vibes και (καλοπροαίρετα μεν, λανθασμένα δε) επιμένει αντί να ξεκόψει ευγενικά και οριστικά.
Από την άλλη έχουμε την φίλτατη η οποία δεν είναι ξεκάθαρη απέναντι του και συνεχίζει να του δίνει τυράκι γιατί της αρέσει η προσοχή και θέλει να τον έχει δίπλα της μέχρι να βρεθεί άλλος που θα την συνεπάρει.
Επίσης μπορεί να της αρέσει να το παίζει μοιραία και δύσκολη.
Και εννοείται πως για εκείνη δεν έχει σημασία που ο τύπος είναι ωραίος, ευγενικός, με δουλειά στο αντικείμενο του διότι τον έχει πάρει σταντάρακι γι'αυτό και δεν νιώθει έλξη.
Αν ήταν κάποιος άλλος που δεν της έδινε σημασία μετά το Χ και δεν την πολιορκούσε θα της έτρεχαν τα σαλάκια και ας ήταν και μλκς.

Μα γτ δεν του/της δίνεις μια ευκαιρία να τον/την γνωρίσεις έστω και σαν φίλο/η; είναι απαραίτητη η ερωτικη διάθεση από μέρους του ή από μέρους σου;