ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.3.2023 | 19:49

Συνέντευξη για δουλεια και διαπιστωση

Πήγα, άρεσα, πηγα και δεύτερη φορά για να μου δείξουν κάποια πράγματα , εκει κολωσα, αγχώθηκα από όλα εκείνα που θα είχα να κάνω και μου φάνηκαν βουνό. Τελικά αρνήθηκα τη θέση. Τώρα που είμαι πιο ήρεμη αντιλήφθηκα ότι αυτά ηταν τίποτα, απλά κάτι λεπτομερείες. Όμως επίσης αντιλήφθηκα κάτι μεγαλύτερο ότι δεν μου αρέσει το επάγγελμα του λογιστή το σιχαίνομαι, βαριέμαι πως το λένε. Έχω 5 χρόνια καποιας εμπειρίας σε αυτό. Αν μου άρεσε θα έλεγα και Ναι, Όμως τόσα χρόνια ο λόγος που τελικά άποτυγχανα στις συνεντεύξεις ήταν αυτός. Μου αρέσει αυτό που κάνω τώρα και που καμία σχέση με τα λογιστικά έχει. Πίστευα όμως ότι λόγω πτυχίου θα απογοήτευα τον εαυτο μου και τους γύρω μου αν δεν γινόμουν λογίστρια. Πλέον δεν με νοιάζει. Σαν άτομο μου αρέσουν τα δημιουργικά επαγγέλματα όμως στο Λύκειο μόνο για τα συμβατικά επαγγέλματα σου λένε. Δεν είμαστε όλοι του white collar jobs. Έχασα 4 χρόνια κάνοντας κάτι που ουσιαστικά δεν με ενδιεφερε και 2 χρονια μεταπτυχιακό. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.
9
 
 
 
 
σχόλια

Σε όποια δουλειά και να πας στην αρχή θα σου φανεί βουνό γιατί θα σε βομβαρδισουν με πάρα πολλές λεπτομέρειες.
Κακώς δεν δέχτηκες. Όλα τα άλλα που γράφεις είναι απλά για να δικαιολόγησεις τον εαυτό σου.

Υγ. Και σιγά τα white collars του λογιστή. Μάλλον δεν έχεις γνωρίσει πολλούς λογιστές.

Ως τι τις καθορίζεις το μέλλον εσύ μας είπες;; Έτσι νιώθει έτσι κάνει και δεν χρωστάει εξήγηση σε ειδήμονες του πληκτρολογίου. Πολύ περισσότερο όταν αυτο'ι οι ίδιοι είναι που αλλού συμβουλεύουν "κάνε αυτό που σε ευχαριστεί" κλπ

Σιγα που της καθοριζω το μέλλον. Μα τι άλλο σχόλιο θα διαβάσω εδώ μέσα...
Το μέλλον της το καθορίζει μόνη της.
Όταν σου δίνεται μια ευκαιρία πρέπει να κινηθείς γρήγορα, να αναλύσεις τα υπέρ και τα κατά, τις οικονομικές απολαβές και τις προοπτικές που προσφέρει η θέση.
Δε θα σας ταΐζουν μια ζωή οι γονείς σας, ώστε εσείς να νομίζετε ότι θα βρείτε ένα χόμπι που θα σας πληρώνει τα προς το ζην.
"Σπουδαζετε" μέχρι τα 40 και μετά είστε ανίκανοι για τα βασικά.
Η σύνταξη των παππουδων σας δε θα φτάνει για όλους σε λιγο...

Βλέπω πως καθρεφτίζεις δικές σου παντός είδους ελλείψεις σε τρίτους για να νιώσεις καλύτερα. Ας είναι... αφού το έχεις τόσο ανάγκη.....
Από το ύφος αυτόυ που έγραψες βγήκε το "καθορίζεις", κάπου θα έχεις ακούσει πως δεν είναι μόνον τι λες αλλά και πως το λες, δεν μπορεί.
Πιστή στην συνήθεια σου να τσουβαλιάζεις, και να μπουρδολογείς γράφεις για παπούδες ΣΑΣ.... συμπεριλάμβάνοντας και εμένα φυσικά.
Ψάχνω να δω πως φάνηκε ότι είμαι σε ηλικία να με ταϊζουν οι παπούδες μου...... όντας παπούς ο ίδιος.....

.

Εχεις, δίκαιο τώρα που μπορώ να σκεφτώ πιο καθαρά έπρεπε να δεχτώ τη θέση. Φοβήθηκα γιατί με την παρούσα δουλειά θα πρέπει να δώσω ειδοποίηση 3 εβδομάδων και μέχρι τότε θα έφευγε το άλλο το άτομο που θα έκανε την οποιαδήποτε εκπαιδευση. Ουσιαστικά θα ήμουν μόνο εγώ και ο εργοδότης. Δεν ξέρω αν θα ένιωθα ανετα. Ξέρω κάποια πράγματα όμως θα χρειάζομουν αρκετή βοηθεια με τα νέα. Φοβήθηκα ότι δεν θα τα καταφέρω και ότι θα απογοητεύσω και τον εαυτό μου και αυτόν που με προσέλαβε.

@17.3.2023 | 10:03

Είναι σπάνιο να βρεις μια δουλειά που γουστάρεις και είναι και θέμα βιοπορισμού. Πρέπει να βγάζει επαρκή λεφτά οπότε εκεί θα εστιάσει περισσότερο.