ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.1.2023 | 20:07

Ατυχη

Εντάξει είμαι ατυχή στον έρωτα. Καθε φορά που γνωρίζω κάποιον και μου αρεσει και φαίνεται ότι έχουμε χημεια, τσουπ μαθαίνω ότι είναι σχεση. Δεν μπορω να καταλαβω υπαρχουν τοσοι ελευθεροι γιατι δεν ταιριάζω με αυτούς; για πάντα μόνη λοιπόν.
7
 
 
 
 
σχόλια

Κράτα το ότι ελκυεσαι από άτομα που δεν είναι συναισθηματικά διαθέσιμα και σκέψου γιατί το κάνεις αυτό . Δεν το ήξερα από πριν θα μου πεις. Οι πληροφορίες που παίρνουμε ασυνείδητα από το vibe του άλλου είναι άπειρες θα πω εγώ . Και οκ να σαρεσουν σαν άνθρωποι . Να νιώθεις κ χημεία ; Αμοιβαία δεν είναι αυτή ; Τι να πω . Να είσαι ανοιχτή να λάβεις ωραία συναισθήματα.

Δεν ξέρω τι ηλικία έχεις. Χωρίς να θέλω να σε απαγοητεύσω, μην νομίζεις ότι είναι και πολύ εύκολο. Δεν υπάρχουν και πολλοί ελευθεροι άντρες, ειδικά αν είσαι 30+ τα πράγματα γίνονται δύσκολα, αν αναλογιστείς ότι οι περισσότεροι άντρες της ηλικίας σου και πάνω είναι δεσμευμένοι, αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις και από το κοντινό σου και οικογενειακό σου περιβάλλον. Λιγοστεύουν οι ελεύθεροι άνω των 30-35, αν αφαιρέσεις και αυτούς που δεν σου αρέσουν ή δεν αρέσεις εσύ σε αυτούς, περιορίζονται ακόμη περισσότερο οι επιλογές σου. Στον αντίποδα βέβαια, υπάρχουν πολλοί ελεύθεροι αλλά σε μικρότερες ηλικίες, οι περισσότεροι όμως σε αυτές τις ηλικίες ψάχνουν να μαζέψουν "εμπειρίες" και όχι για κάτι σοβαρό.

Αυτό το ''για πάντα μόνη'' πολλές το λένε αλλά δεν ισχύει.
Το ίδιο και άντρες που λένε ότι είναι για πάντα μόνοι.
Οι εξαιρέσεις ελάχιστες.
Δεν λαμβάνουν υπ' όψιν τις περιστασιακές σχέσεις που κι αυτές κάποιες φορές είναι σημαντικές, έστω με διάρκεια λίγων μηνών ή ενός χρόνου.
Περιστασιακή ερωτική ζωή υποθέτω πως έχεις, απλά δεν βρίσκεις κάποιον που να σου αρέσει για σχέση.
Υπομονή, κάποιος θα βρεθεί στο δρόμο σου.
Καλή τύχη.

Απ' ο.τι καταλαβαίνω,οι δεσμευμένοι είναι πιο εύκολο να φλερτάρουν γιατί έχουν τη βολή της καβατζας από πίσω. Οι ελεύθεροι μέσα στην ανασφάλεια. Σε πολλούς συμβαίνει αυτό που συμβαίνει σε εσένα. Ακόμα δε γνώρισες λοιπόν που θα είστε στην ίδια φάση, ελεύθεροι και αμοιβαία έλξη. Υπομονή,κάποια στιγμή θα σου συμβεί.

Τουλάχιστον έχεις την δυνατότητα να γνωρίζεις κάποιον.
Δεν γίνεται να πέφτεις πάντα σε δεσμευμένους βρε κοπελιά..
Επίσης, προσπάθησε να φιλτράρεις καλύτερα τις επιλογές σου και την κρίση σου. Όλο και κάποιος ελεύθερος θα βρεθεί.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ