ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.12.2022 | 22:59

30 και μόνη

30,μόνη, με σπουδές, δουλειά, σπίτι, σκύλο και όλοι ρωτάνε γιατί τόσα χρονια μόνη… γιατί ;
13
 
 
 
 
σχόλια

εισαι μονη γιατι θελεις καποιον, αλλα αυτος δε σε θελει. η εισαι κολλημενη με το πρωιν. και το χειροτερο? δε δινεις ευκαιριες για γνωριμιες σε κανενα απο ολους αυτους που σε πολιορκουν.

Μακριά από τέτοιους ανθρώπους έχω να πω εγώ...με αισιοδοξία και χαμόγελο έρχεται νέα χρονιά.Οτι καλυτερο εύχομαι με υγεία ένα 🌹 και μια μεγάλη αγκαλιά από μένα για σένα

Penthesileia
30.12.2022 | 07:23

Γιατί όντως όσο εμφανίσιμη και περιποιημένη να είναι κάποια, δεν σημαίνει πως θα έχει σύντροφο κιόλας. Προσωπικά θεωρώ πως είναι καθαρά θέμα συγκυριών και κύκλου. Οι υπόλοιπες ζορίζονται. Η εξωτερική εμφάνιση βοηθάει, αλλά χρειάζονται και τα παραπάνω που ανέφερα.

rosestar, εξαιρώντας την περίπτωση να ζει κάποια σε χωριό με 50 κατοίκους (και γι' αυτό να μην βρισκει, καθως οι επιλογες ειναι περιορισμένες) η εξωτερική εμφάνιση παίζει τον κύριο ρόλο σε μια γνωριμία- μετά έρχονται τα άλλα. Όταν λοιπον έχεις μια ελκυστική εξωτερική εμφάνιση έχεις πααρα πολλές προτάσεις και περισσότερες πιθανότητες να βρεις αυτό που θέλεις. Το "περιποιημένη γυναίκα" εμένα δε μου λέει τπτ. Βέβαια αν είναι η συγκεκριμένη γυναίκα και μέτριας εμφάνισης και αντικοινωνικη τότε τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα. Πιστεύω όμως ακράδαντα και έχω παρά πολλές περιπτώσεις στο ευρύτερο μου περιβάλλον όπου με οδηγούν στη διαπίστωση ότι για όλους υπάρχει το αντίστοιχο ως χαρακτήρας και εμφάνιση, αρκεί να συναντηθούν.

Penthesileia
31.12.2022 | 05:15

Δεν συμφωνώ. Δεν έχουμε όλες ''πάαρα πολλές προτάσεις'' και θα ήθελα ως γυναίκα που είσαι και εσύ να με καταλάβεις. Και αν συμβεί μπορεί να μην αισθάνεσαι τίποτα και καμία έλξη. Οπότε μένεις μόνη και στεναχωριέσαι φυσικά που τα χρόνια σου περνούν χωρίς να νιώθεις τον έρωτα. Φυσικό είναι. Και δεν είναι όλες οι γυναίκες με υψηλά στάνταρ, απλώς είναι άτυχες στον έρωτα. Η περιποιημένη γυναίκα θα έπρεπε να σου λέει πολλά, όπως αντιστοίχως και ο περιποιημένος άντρας. Κανείς δεν θέλει τον άλλον/η ατημέλητο/η και άπλυτο. Αυτό εννοώ με το θέμα της καθαριότητας και της αγάπης προς τον εαυτό μας φροντίζοντάς τον. Η ομορφιά αν δεν συντηρείται, σιγά σιγά σβήνει. Στο τελευταίο που γράφεις, θα ήθελα να ελπίζω πως όντως υπάρχει κάτι για όλους εμάς τους μόνους/ες. Το θέμα όμως είναι, πως θα προκύψει να συναντηθούν; Πώς;; Βλέπεις πως είναι καθαρά θέμα συγκυριών.

rosestar
"Και αν συμβεί μπορεί να μην αισθάνεσαι τίποτα και καμία έλξη. Οπότε μένεις μόνη και στεναχωριέσαι φυσικά που τα χρόνια σου περνούν χωρίς να νιώθεις τον έρωτα"
Σε αυτή εδώ την παράγραφο σου πρέπει να εμβαθύνεις.
Σου εύχομαι η καινούργια χρονιά να σου φέρει ο,τι ποθείς περισσότερο.

Penthesileia
1.1.2023 | 06:17

Όχι αγαπητή Penthesileia, σε αυτή τη παράγραφο δεν θέλω να εμβαθύνω, διότι εννοώ κάτι συνειδητοποιημένο εκ μέρους μου. Εννοώ πως αν δεν με ελκύει τίποτα εξαρχής και νιώθω αποστροφή, αμέσως το απορρίπτω. Δεν υπάρχει τίποτα οπότε να περιεργαστώ και να επανεξετάσω. Αναφέρομαι σε άτομα που δεν μου αρέσουν καθόλου εμφανισιακά και έχουν και άσχημο τρόπο. Συγκεκριμένα με έχει κάνει να νιώθω και σεξουαλική παρενόχληση κάποιος και μάλιστα σε χώρο εργασίας. Ένα άτομο γλοιώδες και τελείως αντιπαθητικό σε εμφάνιση και τρόπους. Έχω νιώσει και απειλή ανοικτά. Δεν θέλω να επεκταθώ περαιτέρω. Άλλο είναι να επανεξετάσει κανείς κάποιον και να δώσει μια ευκαιρία για να δει το τι άτομο είναι, εφόσον ελκύεται από αυτό που βλέπει. Φυσικά εκεί θα είμαι ανοικτή, αλλά έχω πληγωθεί και από ανεκπλήρωτο που απλά δεν επέμεινα, διότι δεν είδα αληθινή ανταπόκριση. Το άφησα πίσω μου λυπημένη βαθειά. Καλή χρονιά και σε σένα και ευχαριστώ για τις ευχές.

Kαι που το ξέρεις εσύ; Tην έχεις δει; Mπορεί να είναι ντροπαλή, εσωστρεφής, μαναχική, μπορεί χίλια δυο, στην εμφάνιση κόλλησες εσύ; Όλοι και όλες που είναι ζευγαρωμένοι έχουν καλή εμφάνιση;

Δηλαδή εννοείς πως είσαι χρόνια μόνη χωρίς κάτι σταθερό, αυτό υποθέτω.
Αν σε ενοχλεί ότι σε ρωτάνε, ξέκοψέ τους το να πάψουν να ρωτούν.
Αν σε πειράζει εσένα προσωπικά που είσαι μόνη κάνε μια προσπάθεια, να είσαι δεκτική στην ευγενική επικοινωνία με κάποιο άτομοπ ου σου αρέσει και κάτι θα βρεθεί.
Τραγούδι για σένα:
https://youtu.be/dFOg7RrdKvw