ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.12.2022 | 20:25

Εσεις τι θα κανατε?

Μετακομισα πριν 3 χρονια σε πολη του εξωτερικου κ μεσω δουλειας γνωριστηκα με δυο κοπελες οι οποιες ειχαν κ κεινες προσφατα μετακομισει εκει κ ειχαμε ολες αναγκη απο παρεα. Ε δεσαμε κ καναμε παρεα αλλα θεωρω οτι αυτο εγινε πιο πολυ αναγκαστικα, επειδη δεν ειχαμε αλλους φιλους, δεν ξερω δηλαδη αν σαν ατομα θα τις επελεγα σε αλλες συνθηκες. Πλεον μετα απο 3 χρονια κ οι δυο τους ειναι σε σχεση, ε οσο να ναι εχουν διαφορετικες ζωες, διαφορετικες προτεραιότητες κλπ. Απο τοτε λοιπόν που μετακομισαν κ οι δυο με τους συντροφους τους δεν εχω νιωσει την αναγκη να τις δω. Δεν εχω κατι μαζι τους, καλα να ειναι, απλα η παρεα τους πλεον που εχω κ αλλους φιλους ας πουμε οτι μου ειναι περιττη. Οι ιδιες μου στελνουν που κ που κ μου λενε να βρεθουμε αλλα δεν νιωθω την αναγκη να κανω κατι τετοιο απλα για να το κάνω. Ειμαι απο τους ανθρωπους που θα βγω για καφε μαζι σου μονο αν οντως θελω να σε δω, οχι απλα για να καλυψω ενα κενο στη μερα μου. Ειναι κακο να τους πω οτι δεν νιωθω οτι μας ενωνουν πολλα πλεον? Πιστευω οτι εχουν καταλαβει οτι εχω ψιλοαπομακρυνθει, αλλα ισως να μην ξερουν γιατι. Ε δεν θελω να τους πω οτι δεν εχω αναγκη να κανω παρεα μαζι τους πλεον, γιατι θα ακουστει κακο, αλλα τι να πω? Στην τελικη μηπως να μην πω τιποτα? Υπαρχει λογος να δωσω εξηγήσεις?
5
 
 
 
 
σχόλια

Μηπως να παραδεχόσουν ότι τις ζηλεύεις που έχουν σύντροφο,ενώ εσύ όχι;Στην τελική,οι φίλες σου το φυσιολογικό έκαναν.Κάποιοι προφανώς δεν καλύπτονται μόνο από την παρέα φίλων και γνωστών,επιζητούν κι έναν σύντροφο.

Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα να τους γράψεις την αλήθεια. Αν σου ξαναγράψουν και προτείνουν να βγείτε, απάντησε ότι δεν θέλεις και ότι δεν φταίνε εκείνες, αλλά ότι απλώς νιώθεις ότι εκείνες πια ανήκουν σε ένα παρελθόν που έχεις αφήσει πίσω (παρελθόν συνυφασμένο με το όταν πρωτοήρθες στη χώρα και κοιτούσες να στρώσεις τη ζωή σου). Και ευχήσου τους να είναι καλά και τέλος. Είναι ανθρώπινο, ενώ σίγουρα δεν θα σου άρεζε αν ένιωθες ότι κάποια γνωστή σου σε αποφεύγει ή έμμεσα σε απομακρύνει χωρίς εξηγήσεις.

Κατά βάθος ζηλεύεις. Σκέφτεσαι ότι αν βγεις θα σε βλέπουν σαν...weirdo που είσαι μόνη.
Εξάλλου στην αρχή έκανες παρέα, με το που βρήκαν σύντροφο, ξέκοψες.
Λες ότι δεν τους έχεις ανάγκη, αλλά guess what, ούτε και αυτές.
Τέσπα αυτό κατάλαβα εγώ. Πάω στοίχημα ότι δεν έχεις φίλες οι οποίες είναι παντρεμένες.
Καλοπροαίρετα στα λέω.

Κάνε αυτό που θες.
Παρέα με το ζόρι δε γίνεται.
Πες τους αυτό που νιώθεις, ότι δεν σας ενώνουν πλέον πράγματα και δεν επιθυμείς την παρέα τους.
Καθόλου κακό, είναι επιλογή σου και δεν αναρωτιέται κι ο άλλος τι συνέβη.

Γεια σου ,εγώ στην θέση σου θα τους εξηγούσα ότι πλέον δεν θέλω να κάνω παρέα μαζί σας όσο και αν ακούγεται αγενές να το πω έτσι είναι ειλικρίνεια για μένα χωρίς να σε λέω ότι δεν είσαι ειλικρινής στη ζωή σου.Στην τελική κάνε ότι θες εγώ θα πρότεινα να το ξεκαθαρίσεις με αυτόν τον τρόπο.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ