ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.11.2022 | 15:15

Ανακούφιση

Νιώθω μία ανακούφιση όταν μαθαίνω νέα της, αν είναι καλά ειδικά, ακόμα και ας έχει 7+ μήνες από τότε που χωρίσαμε, δε ξέρω πως λειτουργεί αυτό... όταν αγαπάς ένα άτομο, δε μπορεί η αγάπη να χαθεί από την μία μέρα στην άλλη, πάντα κάτι περισσεύει όταν δίνεσαι 100% κάπου... και ενώ ξέρω και ξέρει πως δε πρόκειται να ξανά είμαστε ποτέ μαζί, όταν μαθαίνω πως είναι καλά αποκτάω μία πληρότητα ακόμα και ας δεν νιώθω εγώ ο ίδιος καλά..
8
 
 
 
 
σχόλια

Αν κάποιος δεν είναι stalker και δεν εμποδίζει το άτομο με το οποίο χώρισε να προχωρήσει τη ζωή του, τότε δείχνει ευαισθησία το να θες κάποιος ή κάποια που περάσατε όμορφες στιγμές μαζί να είναι καλά.
Κάποιοι ίσως το πουν ανωριμότητα και κόλλημα και κατηγορούν τους ευαίσθητους ερωτευμένους αλλά δεν είναι κακό το να αγαπάς ακόμα το άτομο που μοιραστήκατε όμορφες στιγμές μαζί.
Ακόμα κι αν στενοχωρεί κανείς τον εαυτό του, είναι επιλογή του.
Εύχομαι μια νέα γνωριμία και μια νέα σχέση να σε κάνει να προχωρήσεις, εξομολογούμενο άτομο. Καλή τύχη, καλή συνέχεια.

Όχι φυσικά! Μεγάλο λάθος! Εμένα ούτε που με νοιάζει. Ίσα ίσα μετανιώνω που έχασα τα χρόνια μου και έπρεπε να είχε σουταριστεί πολύ πολύ νωρίτερα το τέρας! Δεν πρέπει να ασχολείσαι γενικά...

Αυτά να τα βλέπουν οι "που πήγαν τα καλά παιδιά" και "είμαι τόσο άτυχη στη ζωή μου". Να τα τα καλά παιδιά, αλλά... ο καλός καλό δεν είδε!
Είσαι ωραίος τύπος εξομολογούμενε και μπράβο σου.