ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.11.2022 | 10:04

Μπορείς να αγαπάς

Κάποιον άνθρωπο που σε έκανε να ελπίζεις σε κάτι υπέροχο το οποίο τελικά τελείωσε τόσο άδικα; Μπορείς να τον αγαπάς με το μυαλό σου και αν σωματικά είναι αλλού και εσύ αλλού; Μπορεί μία ανάμνηση παρελθοντική να υπερνικάει την όποια ευτυχία του παρόντος; Μπορείς να τα θυσιάζεις όλα αρνούμενος να μεγαλώσεις εφόσον δεν τον έχεις πλέον αγκαλιά; Μπορείς να είσαι κολλημένος εκεί και ας πέρασαν μήνες και αν κάποτε περάσουν χρόνια; ...
29
 
 
 
 
σχόλια

Το μυαλό όλα τα μπορεί κ αν το αφήσεις ανεξέλεγκτο οι σκέψεις οργιάζουν. Αλλά για να μην υποβιβαζω το συναίσθημα σου, σε διαβεβαιώνω ότι κ εγώ ήμουνα κάπως έτσι "φτιαγμένη" μια φορά και έναν καιρό, μέχρι που προσγειώθηκα στην πραγματικότητα και κατάλαβα ότι δεν αξίζει ν' αγαπάς κανέναν άνθρωπο με το μυαλό και να σπαταλάς το παρόν για το παρελθόν για κάποιον ο οποίος επέλεξε συνειδητά να φύγει από δίπλα σου .-

24.11.2022 | 09:59, "Εν αρχή ην το σκότος. Ύστερα ήρθες εσύ και φύτεψες κατάστηθα στη νύχτα μιαν αχτίδα. Και εγένετο φως, ημέρα πρώτη. Ήτανε τότε που γεννήθηκε η όρασή μου και γνώρισα τα χέρια σου και χάρηκα γιατί ταιριάζανε τα δάχτυλά σου στα πλευρά μου".

28.11.2022 | 07:59, εμείς φτιάχνουμε τις γέφυρες, εμείς και τις γκρεμίζουμε. Εσύ επιλέγεις τι πραγματικά θα κάνεις. Η απόφαση είναι στη δική σου πλευρά.

Αυτό το βλέμμα σου και το χαμόγελο όταν διαβάζεις τα μηνύματα μας ...
Θέλω να τα δω απο κοντά.
Στείλε μου ενα μήνυμα το Σάββατο... ξέρεις γιατί

Ναι οι μεγάλοι έρωτες προσπερνιούνται, δεν ξεχνιούνται ποτέ.
Μένουν για πάντα στο θησαυροφυλάκιο της ψυχής.
Σε αυτούς τους έρωτες ανήκουμε, που τέλειωσαν πριν ολοκληρώσουν τον κύκλο τους ή που δεν ξεκίνησαν ποτέ.
Ακόμα κι αν περάσουν χρόνια κι είμαστε αλλού σε άλλη ζωή με άλλους ανθρώπους κι άλλους έρωτες.
Τραγουδάκι για σένα:
https://youtu.be/bFmv9zmZ8Ls

"Μένουν για πάντα στο θησαυροφυλάκιο της ψυχής" Μα τι υπέροχη παρομοίωση!! Συμφωνώ απόλυτα, έτσι είναι.. οι μεγάλοι έρωτες πάντα θα μένουν στο μυαλό ακόμα και όταν η καρδιά σταματήσει να χτυπάει για αυτούς.

Ναι μπορεί . Όταν έχεις αγαπήσει ,το μυαλό όταν υπάρχει ευτυχία πάει στον άνθρωπο που αγάπησες γιατί ακόμα και με άλλον να είναι αυτή τη στιγμή το μυαλό θέλει με ένα μόνο άτομο να τη μοιραστεί .Είναι κρίμα όταν αγαπάς και αγαπήθηκες να πηγαίνει χαμένο γ αυτό δεν αναρρώνεις εύκολα .Το να γίνει αυτή η σύνδεση είναι το πιο δύσκολο και σπάνιο γ αυτό κατά κάποιο τρόπο λυπάσαι γιατί ήταν μια τέλεια χαμένη ευκαιρία στην ευτυχία .Αλλά τι είναι ευτυχία τελικά ..

Ωραία απάντηση, Ρακένδυτε. Ναι μπορείς να αγαπάς, εξομ. Το μυαλό αναζητά πάντα τη χαρά που ένιωσες. Ακόμα και αν περνάς καλά στη ζωή σου, τα φτερά που σου έδινε εκείνη η αγάπη, πάντα τα ψάχνεις. Είναι βασανιστικό όμως όλο αυτό για σένα που το ζεις και ταλαιπωρείσαι, αλλά και για τους άλλους κοντά σου που ο, τι και να κάνουν, δεν θα είναι ποτέ αρκετοί. Το αν θα ξεπεράσεις αυτή την κατάσταση κάποια στιγμή, μόνο ο χρόνος θα σου το δείξει. Κάποιες φορές ο χρόνος βοηθάει. Άλλες φορές ο χρόνος είναι εναντίον σου. Δεν υπάρχει μια μυστική συνταγή για το πότε θα ξεπεράσεις ή θα ξεχάσεις. Γενικά είναι μια δύσκολη κατάσταση.

24.11.2022 | 01:12, κάποτε γράφτηκε, τον αφήνεις ανεκπλήρωτο και κρατάει μια ζωή. "Επειδή τ’ αδοκίμαστο και το απ’ αλλού φερμένο δεν τ’ αντέχουν οι άνθρωποι."

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ