ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.11.2022 | 14:23

Ένας χωρισμός

Είναι πάντα δύσκολος, πάντα σε πονάει, πάντα σε αφήνει άδειο στη ζωή και μελαγχολικό.. το θέμα είναι να συνειδητοποιείς πως εφόσον μαζί δεν περνούσατε καλά, είναι καλύτερα ο καθένας να κάνει τα όνειρά του με άλλον άνθρωπο που ίσως ταιριάζει καλύτερα, χωρίς εγωϊσμούς και κτητικότητες, κανείς δεν ανήκει σε κανέναν εξάλλου και ούτε οφείλει στον άλλον το να το προσπαθήσει άμα δεν το νιώθει πραγματικά.. τι να κάνουμε, δεν είναι γραφτό να είμαστε με συγκεκριμένα άτομα..
6
 
 
 
 
σχόλια

Ναι και πρέπει να έχεις στο νου σου ότι ..1.Έχεις έντονες υπέροχες στιγμές να ζήσεις στο μέλλον. 2.Δεν φταις εσύ. 3.Αποδέχεσαι πως ήθελε να πάρει άλλο δρόμο ο άλλος ακόμα και αν σου μοιάζει άδικο ή δεν το καταλαβαίνεις. 4. Αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν η μόνη σου ευκαιρία στην αγάπη χαρά κλπ ακόμα και αν μοιάζει έτσι τώρα που πονάς. 5. Ο χρόνος θα κάνει τα θαύματα του . 6. Καποιες φορές ο μισός σου πόνος είναι τσακισμένη αυτοπεποίθηση, φρόντιζέ την καθημερινά να χτιστεί πάλι .

Μεγαλη αληθεια οτι δεν μπορουμε να ταιριαξουμε με ολους καλως η κακως και απο το παιδευομαστε και να παιδευουμε και τον αλλον διπλα προτιμοτερο να ακολουθουμε χωριστους δρομους.Σιγουρα ειναι δυσκολο να αποχωριζεσαι ανθρωπους απο τη ζωη σου αλλα το ζητουμενο ειναι να μας συντροφευουν και ανθρωποι που μας κανουν να νιωθουμε καλα...

Δεν πονάνε πάντα και οι 2. Αυτός-ή που ήθελε να χωρίσει συνήθως μια χαρά είναι. Εκτός αν χώρισε χωρίς να το θέλει διότι υπήρχαν συγκεκριμένες συνθήκες.

Ο χωρισμός πονάει όταν έχεις αγαπήσει και ερωτευτεί πραγματικά. Λένε πως ένας χωρισμός ισούται με έναν μικρό θάνατο και για τον ξεπεράσεις περνάς από κάποια στάδια. Αυτο που περιγράφεις είναι ένα από τα τελευταια στάδια αυτο της αποδοχής. Φυσικά αν δεν το νιώθει κάποιος δεν έχει νόημα να επιμένεις αρκεί αυτός ο κάποιος να μην έχει παίξει με τα συναισθήματα του άλλου όταν τα δικά του ήταν απλά χλιαρά.