ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.11.2022 | 15:04

ΑΠΕΙΛΕΣ

Καλησπέρα σας. Ήθελα τη συμβουλή σας. Δυστυχώς δεν μπορώ να μιλήσω σε κανέναν ντρέπομαι παρα πολύ αλλά έχω αγχωθεί τρομερά. Τον τελευταίο καιρό εγώ η αφελής μιλάω με έναν άνθρωπο στο διαδύκτιο ομως πλέον θέλω να διακόψω επαφή καθώς με τρομάζει. Με βρίζει και με απειλεί οτι θα ανεβάσει όλες τις προσωπικές φωτογραφίες μου και βίντεο μου παντού.... έχω φοβηθεί πολύ δεν θέλω να γίνω ρεζίλι τον φοβάμαι αυτόν τον άνθρωπο. Ρίξτε τα φωτα σας
9
 
 
 
 
σχόλια

ΜΙΛΑ ΑΜΕΣΩΣ. Αυτός πρέπει να ντρέπεται και όχι εσύ. Στον φόβο σου πατάει. Τώρα οι βρισιές, μετά οι απειλές, πιο μετά τον έχω ικανό να σου την στήσει πουθενά απ'εξω. Έτσι και αλλιώς "σε εκβιάζει " οπότε ζητα βοηθεια απο τον πατερα σου ή καποιον αλλον δικο σου εμπιστο πριν να ξεφύγει κιαλλο η κατασταση. Πες πως ξεκίνησες να μιλάς με κάποιον αγνωστο και ήρθατε πιο κοντά , αλλά μολις καταλαβες οτι κατι δεν παει καλα και αρχισες να τον αποφευγεις αρχισε να σε εκβιαζει. Μίλα αρχικά για να διαφυλάξεις την ψυχική σου υγεία. Μην σε σκέφτεσαι πως θα σε κρίνουν. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σου φέρεται έτσι. Και μετά φυσικά να του κάνεις καταγγελία. Και μην του πεις τίποτα. Απέδειξε τι είναι.

Χαλαρώστε ρε παιδιά, τι να πάει στην Δίωξη κλπ. Εφόσον έχει τα στοιχεία του, δεν είναι μλκς ο άλλος να κάνει πράξη αυτά που λέει.
Αν του πει ότι θα κινηθεί νομικά και θα δώσει τα στοιχεία του στην Δίωξη, θα κλάσει μέντες ο άλλος.
Προς το παρόν τουλάχιστον, δεν υπάρχει λόγος να πάει στην Δίωξη ακόμα.

Ό,τι σου είπαν οι προηγούμενοι, βάλε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο κόλπο, όμως καλύτερα μην του πεις τίποτα περί αυτού, γιατί, πού ξέρεις, μπορεί να διαθέτει κάποιο μέσο εκεί και να προετοιμαστεί κατάλληλα ή ν' αρχίσει να σου στέλνει επίτηδες μηνύματα ότι και καλά εσύ ξεκίνησες πρώτη να τον απειλείς/παρενοχλείς, και άντε μετά ν' αποδείξεις ότι δεν ήταν έτσι. Εγώ λέω να βάλεις μπροστά την ειρωνεία, δείχνοντας ότι δεν μασάς, γιατί αυτός τώρα πατάει στο φόβο σου και τρέφεται απ' αυτόν. Τύπου "καλά μωρέ, σιγά το υλικό, στο Insta άλλες τα βγάζουν όλα οικειοθελώς για να πέσει σπονσοριλίκι, σιγά τη μεγάλη ζημιά που με απειλείς να με κάνεις και διάσημη." (Που, εδώ που τα λέμε, σιγά πια την απειλή. Ζούμε σε εποχές που μετριότητες γίνονται σούπερ σταρ μετά από sex tapes που και καλά διέρρευσαν. Πιο πολύ ντρεπόμαστε μη δημοσιευτεί η φωτογραφία μας με σιδεράκια και σπυράκια από τη ΣΤ' Δημοτικού παρά νυν φωτό του τσίτσιδου εαυτού μας. Άντε από εκεί που νομίζει ότι θα σε κάνει ρεζίλι ο ξεφτίλας.)

Πως τα κατάφερες? Τέσπα.
Πες του ότι (και καλά) θα κινηθείς νομικά. (Εφόσον ήδη ξέρεις τα στοιχεία του. Και έχεις και φωτό του.)
Μπλοφάρει μάλλον, απλά στα λέει για να σε ελέγξει.

Θα σου μιλησω σαν μητερα. Μην στελνεις φωτο στον καθε αγνωστο κι αν τελοσπαντων στειλεις ας λειπει το προσωπο σου ωστε να μην εισαι αναγνωρισιμη. Τωρα πες του οτι εχει επιληφθει η αστυνομια, μπλοκαρε τον απο παντου και στο τελος τελος πηγαινε στην αστυνομια, τμημα ηλεκτρονικου εγκληματος νομιζω λεγεται και πες οτι σε εκβιαζει.

Πρέπει να απευθυνθείς στην αστυνομία νομίζω για κάτι τέτοιο δεν υπάρχει άλλη λύση ,πρώτα ίσως στο δικηγόρο σου αν έχεις αν δεν έχεις ρωτα έστω .Είναι πολύ άσχημο να απειλείς να δημοσιεύσεις προσωπικές στιγμές κάποιας κοπέλας και άνανδρο, οπότε ακόμα και κάτι να πάει στραβά πάντα ο ρεζιλης θα είναι αυτός όπως και να έχει ,έχει χάσει μόνο που έφτασε να απειλεί .

Μπορείς να απευθυνθείς στην δίωξη ηλεκτρονικου εγκληματος η αλλιως γιατί δεν δοκιμάζεις να κλείσεις τον λογαριασμό σου τελείως και αν θες να φτιάξεις καινούργιο μετά από καιρό αλλά να τον μπλοκαρεις κατευθείαν μολις το φτιάξεις έτσι ώστε να μην πάρει πρέφα τίποτα....στο ινστα άμα μιλάς από εκεί πάντως άμα κάνουν συγκεκριμένα άτομα έναν λογαριασμό αναφορα πέφτει αυτός από όσο ξέρω .....