ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.11.2022 | 11:13

ΕΡΩΤΑΣ ΖΩΗΣ

Μετά από 7 χρόνια έληξε έτσι απλά χώρις κέρατα χώρις τσακωμό. Το πάλεψα όσο δεν πήγαινε και το τελευταίο διάστημα που δεν είμασταν καλά το προσπάθησα, αλλά δυστήχως με έναν δεν γίνεται ούτε είναι σωστό να κρατάμε τον άλλο δέσμιο τον δικών μας συναισθημάτων. Ενώ λοιπόν έπρεπε αυτή να με χωρίσει έκανα πέτρα την καρδιά μου και τη χώρισα γιατί έτσι έπρεπε δεν ύπηρχε πλέον έρωτας και πάθος από μεριάς της, δεν υπήρχε ερωτική έλξη είναι πολυ άσχημο να το ακους και ταυτόχρονα να σου λέει ότι σε αγαπά σαν ανθρωπο. Μου έφαγε ένα κομμάτι της ψυχής μου αυτή η ιστόρια, αλλά ελπίζω ότι εν καιρώ θα μπορέσω να βρω κάτι άλλο. Πως βγαίνουν όμως οι ρωγμές που δημιουργήθηκαν στην καρδιά πως δεν μεταφέρεις κάτι τέτοιο στον επόμενο. Η αλήθεια είναι πως μετά από αυτή τη σχέση χρειάστηκα βοηθεια από ειδικό. Αποτύχαμε αυτή είναι η σκληρή αλήθεια λόγω πολλών παραγώντων αλλά κυριώς συγκοιριων μου είναι πολυ δυσκόλο, αλλά η αποτυχία είναι συλλογική. Πλέον θέλω χρόνο να μαζέψω τα κομμάτια μου.
6
 
 
 
 
σχόλια

Ο χρονος είναι γιατρός. Ένας τρόπος για να μην σκέφτεσαι συνέχεια το παρελθόν σου είναι να δημιουργείς νεες ευχάριστες αναμνήσεις. Να ζεις δηλαδή το παρόν σου. (Όχι απαραίτητα με αλλον έρωτα.)

''Ενώ λοιπόν έπρεπε αυτή να με χωρίσει''

Γιατί έπρεπε αυτή? Καλά έκανες, τι θα κάνεις δλδ, θα μείνεις άλλα 7 χρόνια σε μια σχέση όπου σε βλέπει αδελφικά ο άλλος-η? Αν είχε φιλότιμο θα σε χώριζε.
Προχώρα και θα την ξεπεράσεις με τον καιρό.

Εγώ δεν είχα το κουράγιο να κάνω αυτό που έκανες εσύ , έφυγα χωρίς κάν να τη δω ,μέναμε στο ίδιο σπίτι και απουσίαζε δύο μέρες για να μην με αντικρίσει .Ήμουν ρομαντικός πίστευα ότι αυτό που είχαμε ήταν έρωτας ζωής και δε μπορούσα να το αφήσω .Μπράβο από μένα φίλε, όχι γιατί χώρισες πρώτος και βγήκες από πάνω αυτά είναι μμακιες , αλλά γιατί είχες το κουράγιο να μην γίνεις ένα σκουπίδι που κλαίει μπροστά της αντίθετα με εμένα .Σεβάστηκες τον εαυτό σου.Τωρα που βλέπω καθαρά σιγά σιγά πιστεύω θα το κάνω και εγώ .

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ