ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.10.2022 | 01:17

Απόρριψη

Αν η απόρριψη ήταν μέρα θα ήταν η 29η Οκτωβρίου. Σήμερα α) έφαγα χυλόπιτα από τύπο που με ενδιαφέρει, β) η παλιά κολλητή μου, που την είχα σαν αδερφή, μετά από τρελό γκοστινγκ που μου έκανε, διασκεδάζει με τις καταπληκτικές φίλες της και το ανεβάζει στα social (ανεβάζει σπάνια) και γ) ένα crush μου περσινό, που έπεσα στα πατώματα για αυτό, έμαθα πως έχει σχέση. Πάω να κλάψω...
10
 
 
 
 
σχόλια

Α) Καλό είναι αυτό διότι έδειξε ειλικρίνεια. Αν σε κορόιδευε θα σε έριχνε στο κρεββάτι μια φορά και μετά θα σε σχόλαγε.
Β) Δεν ήταν ποτέ πραγματική σου φίλη οπότε μικρό το κακό.
Γ) Είναι παράδοξο να πέφτεις στα πατώματα από την στιγμή που ήταν απλά ένα crush και επίσης υπήρχε ήδη κάποιος που γούσταρες (βλέπε Α)

The dude, όλα ξεκινάνε από το μέσα μας. Υπάρχουν εκείνοι που θα πουν, έστω και αργά, ξεκάθαρα τι νιώθουν και η άλλη πλευρά θα κάνει ότι δεν καταλαβαίνει και θα "αναρωτιέται" τι θέλουν να της πούνε. Δε θα σταθώ στο εάν έφαγε χυλόπιτα (της το είπαν ξεκάθαρα ή έβγαλε μόνη της συμπεράσματα χωρίς να μπει στη διαδικασία να ρωτήσει; Εκτός εάν δεν ενδιαφέρεται να ρωτήσει) και στο ότι έπεσε στα πατώματα γιατί και αυτά ανθρώπινα είναι αλλά σε κάτι άλλο. Να αναρωτηθεί λίγο η γυναίκα που το έγραψα, εάν έκανε σε κάποιον άλλον άνθρωπο, τα ίδια που της έκαναν.

Θα έρθουν καλυτερες μερες. Δύσκολο να το δεις τώρα και ομως θα συμβεί.. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να εστιάσεις ΣΕ ΕΣΕΝΑ και μόνο.
Να πάψεις να δινεις τεραστια αξία στους άλλους και να δωσεις την προσοχή σου εσένα.
Μπορεί να ακουστεί κλισέ αλλά καποιες φορες όταν ένας φιλος σε προδίδει, σημαίνει πως ποτέ δεν ήτανε πραγματικά φιλος. Ακόμα και αν αυτή η φιλια μετρά χρόνια. Μπορεί να υποβόσκει ζήλια ή οποιοδήποτε άλλο αρνητικό συναίσθημα για αρκετό καιρό και τώρα πια να εκδηλώθηκε. Όσο για την απόρριψη οκ σίγουρα πονάει αλλα σκέψου πως θα πονούσε περισσοτερο αν είχατε προχωρησει.
Βάλε μουσική, διάβασε κάτι που σε χαλαρώνει ή βγες μια βόλτα. Και τελος, αν σε χαλάνε τα social media κόψτα. Η σβήσε αυτά τα άτομα.

"η απόρριψη πονάει", σίγουρα αλλά πονάει περισσότερο όταν δεν την λες και αφήνεις τον άλλον να βγάλει το φίδι από την τρύπα.
"Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια, μια και δεν ντρέπονταν τα στόματα που τα' λεγαν".

"Αν σε χαλάνε τα social media κόψτα". Τι να κόψουν μερικοί και μερικές, εδώ υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι δεν έχουν λογαριασμό και έχουν, όπως έχουν προφίλ και σε άλλες εφαρμογές. Στην αρχή εμφανίζονται αλλιώς και αλλιώς είναι στην πορεία. Για το ίδιο θέμα, μέσα στη μέρα έχουν τρεις διαφορετικές στάσεις και σκέψεις. Δεν ξέρεις τι να πρώτο πιστέψεις και εάν μπορείς να εμπιστευτείς.

Το να αφηνεις τον άλλο να βγάλει το «φίδι από την τρύπα» δείχνει έλλειψη ειλικρίνειας και αποφυγή ευθυνών, οπότε η σχέση θα ήταν προβληματική έτσι και αλλιώς. Το γεγονος με τα προφίλ και τα ψέματα ισχύει. Σε αυτήν την εποχή είναι πολύ εύκολο για καποιους να παίζουν παιχνίδια χωρις να εκτίθενται στο ελάχιστο.
Γι’αυτο να δίνετε έμφαση στην φυσική επαφή, στον τρόπο που σας κοιτάζει και σας συμπεριφέρεται καποιος και χρόνο στην γνωριμία.

Flower ή whatever you're, είναι η τελευταία μου απάντηση. Δεν ξέρω τι να σχολιάσω στην πρώτη παράγραφό σου. Ας κάνει ο καθείς την αυτοκριτική του στις συμπεριφορές που έκανε προς τους άλλους." Τα "προφίλ και τα ψέματα ισχύουν" γελάσανε μέχρι και οι πέτρες. Μερικοί βγείτε μπροστά και παραδεχτείτε το, όχι πίσω από το δάχτυλο. Τα "παιχνίδια" πως παίζονται τα ξέρουν πολύ καλά μερικές προσωπικότητες που αρέσκονται σε τέτοιου είδους "παιχνίδια" γιατί δεν έχουν το θάρρος να πουν αυτά που πρέπει να πούνε, εκεί που πρέπει και όχι αλλού γιατί μετά ζητάνε και τα ρέστα, νιώθουνε θιγμένες εκτός από ξενερωμένες. Σε ότι αφορά την δεύτερή σου παράγραφο, θα σου πω ότι συνάντησα μια τύπισσα (όπως η ίδια αποκαλεί άλλες) που μέσα σε δευτερόλεπτα μπορεί να καταρρίψει, όλα όσα γράφεις στην παράγραφό σου και άλλα πολλά.
Μπορεί κάποια να θυμίζει κάποιο πρόσωπο, όμως στην συμπεριφορά και στον χαρακτήρα, υστερούν πολύ, μα πάρα πολύ. Κάποιος έγραψε, κάνεις δε μπορεί νά προσποιηθεί πάνω από 3 μήνες. Μετά τον 3 μήνα, οι άνθρωποι συνήθως αποκαλύπτουν τα πραγματικά τους χαρακτηριστικά και τις αρχικές τους προθέσεις. Είτε εξ αποστάσεως είτε πρόσωπο με πρόσωπο, όποιος θέλει θα πει την αλήθεια του και όποιος θέλει τα ψέματα του. Είτε κοντά είτε μακριά, η αλήθεια κάποια στιγμή θα βγει γιατί δεν είναι μόνο τα όμορφα που δεν αντέχουν στο σκοτάδι (όπως μου είχε γράψει κάποια εδώ μέσα) αλλά και τα άσχημα.

Μετά το κλάμα, κοιτάξου στον καθρέφτη, σκούπισε τα δάκρυα, δυνάμωσε, πες ότι δεν αξίζει να στενοχωριέσαι για τίποτα, πίστεψέ το, βγες έξω και κάψε καρδιές.
Ο καιρός είναι ευνοϊκός, το καλοκαιράκι δεν μας εγκαταλείπει κι είναι ωραία, οπότε μπες ξανά στο παιχνίδι της ζωής.

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ