ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.9.2022 | 00:17

ΣΧΕΣΗ-Συντροφια

καλησπερα ειμαι 22 ετων αντρας και δεν ειχα ουτε μια σχεση με κοπελα ουτε εχω φιλησει ουτε εχω βγει ραντεβου με κοπελα θεωρω πως παιζει ρολο η εξωτερικη μου εμφανιση που ειναι μετρια και με στεναχωρει το γεγονος πως ενω εχω φτασει σε αυτη την ηλικια δεν μπορω να κανω και εγω μια σχεση .
5
 
 
 
 
σχόλια

Αν σε ενοχλεί η εμφάνιση σου μπορείς να την βελτιώσεις. Διατροφή / gym πχ. Θα δεις ότι με τον καιρό θα ανέβει και η ψυχολογία σου καθώς θα αλλάξει και η νοοτροπία σου στο θέμα γνωριμιών/dating.

Η εξωτερική εμφάνιση παίζει κάποιο ρόλο, αλλά όχι στο βαθμό που τείνουμε να πιστεύουμε. Επομένως, υπάρχουν και άλλοι σημαντικότεροι λόγοι που έχεις φτάσει 22 και δεν είχες έως τώρα κάποια αλληλεπίδραση με κοπέλα. Προφανώς, δεν είναι κάτι μεμπτό αυτό.
Από κει και πέρα με τις πληροφορίες που μας δίνεις δε μπορώ με σιγουριά να σου πω που οφείλεται, αλλά πριν να καταλήξεις να στεναχωριέσαι που δεν είχες ποτέ σχέση, πρέπει να δοκιμάσεις να μπεις στο παιχνίδι της διεκδίκησης. Κοινώς, αν μας έλεγες ότι έχεις κάνει κίνηση σε 100 γυναίκες και καμία δε σε ήθελε, τότε θα συζητούσαμε το κομμάτι της εμφάνισης. Προς το παρόν, νομίζω πως ο φόβος της απόρριψης και η χαμηλή αυτοπεποίθηση σε κρατάνε πίσω. Αν τα διορθώσεις, σίγουρα μελλοντικά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ