ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.8.2022 | 23:19

Αντίστροφη μέτρηση

Θα έρθει εδώ στις 16 Σεπτεμβρίου και για 3 μέρες επειδή παντρεύεται ο μεγαλύτερος αδερφός της που μένει εδώ. Μένει Αθήνα, εγώ Θεσσαλονίκη. Μιλάμε 1+ χρόνο διαδικτυακά και της έχω πει επανειλημμένα οτί μου αρέσει, μου είπε οτί αρέσω κεγώ σε αυτή. Νιώθω απίστευτο άγχος, αλλά το "καλό" άγχος, butterflies in stomach που λένε, μία μίξη ανυπομονησίας, ενθουσιασμού και ελπίδας για θετική έκβαση. 16 Σεπτεμβρίου, λίγο περισσότερο από 1 μήνα από τώρα. Ουφ.. ελπίζω να μην την απογοητεύσω και να είμαι ό,τι περίμενε... ευχηθείτε μου καλή τύχη παιδιά!!
14
 
 
 
 
σχόλια

Μακάρι να σου πάνε όλα καλά, αλλά ρεαλιστικά η χιλιομετρική απόσταση δεν μηδενίζει. Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Μη έχεις πολλές προσδοκίες, συνήθως οι σχέσεις εξ αποστάσεως που δεν έχουν βάση απο πριν, συνήθως δεν επιβιώνουν.

@Gatos

Πιστεύω η κοπέλα τον έχει δεδομένο τον φίλτατο με ότι αυτό συνεπάγεται. Εξάλλου τις επιλογές της από άνδρες τις έχει. Δεν έχει να χάσει κάτι διότι αν του ρίξει Χ θα βρει άλλον. Αντίθετα με τον φίλτατο που θα μείνει πληγωμένος.

@Gatos

Δυστυχώς ο ''αέρας'' που βγάζει ο φίλτατος δεν φαίνεται να είναι με το μέρος του. Έχει πέσει με τα μούτρα στην φίλτατη και μπορεί να πληγωθεί.