ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.8.2022 | 18:08

Αργει να απαντησει...

Υπαρχει περιπτωση καποιος να σε γουσταρει ομως να απανταει στα μηνυματα σου ωρες ή μέρες αργοτερα? Αν ενδιαφερεται, δεν θα ήθελε λογικα να μου μιλάει οσο πιο συχνα γινεται? Δηλαδη εχω κ φιλες που ειναι ετσι, που μπορει να μου απαντησουν 3 μερες αργοτερα σε ενα μηνυμα αλλα προφανώς κ δεν θα νιωσω οτι με γραφουν γιατι ξερω οτι απλά ισως αυτο που ρωτησα δεν ηταν σημαντικο οποτε δεν ένιωσαν την αναγκη να απαντησουν αμεσα. Ομως απο εναν αντρα δεν ειναι λογικό να το εκλαβω ως αδιαφορια οταν μου απανταει μερες αργοτερα? Οκ, δε λέγαμε κατι σημαντικο, αλλα κ παλι...
12
 
 
 
 
σχόλια

Μόνο και από ευγένεια είτε ο τύπος που μιλάς είτε οι φίλες σου οφείλουν να απαντούν σε εύλογο χρονικό διάστημα. Μεταξύ φίλων δικαιολογείται η μία κάποια καθυστέρηση ειδικά αν έχουν πολύ φορτωμένο πρόγραμμα. Σε μια ερωτική γνωριμία όμως η αμεσότητα σε μια απάντηση υποδηλώνει και την επιθυμία του άλλου ανθρώπου. Οπότε έδωσες και μόνη σου την απάντηση
Μη σκας ,η ζωή είναι μικρή, προχωράς :)

Εεεεμ ναι, όχι. Έχεις δίκιο, δεν θέλει κάτι παραπάνω από φιλική κουβέντα, και μάλιστα μπορεί κιόλας επίτηδες ν' αργεί τόσο ν' απαντήσει για να μη δίνει δικαίωμα να σε κάνει να πιστεύεις ότι βρίσκει την κουβέντα σας (και εσένα την ίδια) πολύ ενδιαφέρουσα. Μπορεί τώρα να γράφεις ότι "ΟΚ, δεν λέγατε κάτι σημαντικό," αλλά πρόσεξε: το περιεχόμενο της συζήτησης μπορεί να μην ήταν σημαντικό, αλλά η συζήτηση (έστω on-line) είναι προς το παρόν το μόνο σημαντικό μέσο που έχετε για να κατοχυρώνατε μια περαιτέρω επικοινωνία και γνωριμία μεταξύ σας. Εφόσον και αυτό το μέσο εκείνος αδιαφορεί να το αξιοποιήσει, πάει να πει ότι όντως δεν ενδιαφέρεται και κρατά αποστάσεις.

Θα σου πω οτί επειδή κεγώ έχει τύχει να αργήσω να απαντήσω σε κοπέλα, οτί δεν είναι κάτι τραγικό. Εντάξει , αν μιλάμε για μέρες είναι κακό σημάδι αλλά μπορεί να μην έχει ίντερνετ ή να του έτυχε κάτι ή χίλια δυο. Το να απαντάς άμεσα δεν σημαίνει αυτόματα οτί ενδιαφέρεσαι περισσότερο. Δηλαδή αν μου στείλει κάποια "Τι κάνεις;" και το διαβάσω, μέδα σε μερικά δευτερόλεπτα θα απαντήσω "Καλά εσύ;" επειδή η ερώτηση ήταν εξαιρετικά απλή και δεν ήθελε τόσο στοχασμό. Δεν αναφέρεις τι ρώτησες, μόνο οτί ίσως να μην είναι τόσο σημαντικό αλλά αυτό είναι σχετικό, μπορεί δηλαδή για σένα να μην ήταν κάτι τόσο σημαντικό αλλά να είναι για αυτόν. Δεν είναι κακό να είσαι ανυπόμονη για κάτι απλά κάθε άνθρωπος έχει άλλο τρόπο που εκφράζεται και άλλη συχνότητα. Άλλος θα πει "σ'αγαπώ" στον 1 μήνα γνωριμίας, άλλος μπορεί και ποτέ άμα δε το νιώσει πραγματικά και δε το πιστεύει. Προσωπικά άμα γούσταρα κάποια δεν υπήρχε περίπτωση να μην απαντούσα (με την προυπόθεση οτί το διάβασα φυσικά) όσο γινόταν πιο γρήγορα επειδή θα ήθελα να μη χαθεί η ροή της συζήτησης. Αλλά ο καθένας αντιδράει αλλιώς... υπομονή. Στο χειρότερο σενάριο, πάμε για άλλα.:)

Βασικα μου έστειλε εκείνος πρωτος για να μου πει οτι θα ερθει στην περιοχη που μενω το επόμενο ΣΚ κ με ρώτησε αν θα ειμαι free να βρεθουμε. Κ του ειπα οτι ειμαι διακοπες κ αρχικά διαβασε το μηνυμα μου δεν απάντησε τιποτα, κ μαλιστα μου εκανε εντύπωση, λεω νταξει, καταλαβαινω οτι πιθανοτατα εστειλε απλα κ μονο για να δει αν θα μπορω να βρεθουμε κ δεν τον ενοιαζε να πιασει κουβεντα μαζι μου, αλλα θα μπορούσε εστω να απαντησει ενα "καλα να περασεις". Ε και τελικα απαντησε μετα απο 3(!) μερες "καλα να περασεις, ποτε επιστρεφεις?". Κ του ειπα οτι θα κατσω γ ενα μηνα κ μου λεει "αα πως κ πηρες τοση αδεια? μηπως να ερθω να σε επισκεφτω"? Κ του λεω "ναι ελα να με επισκεφτεις και να σου δειξω το μερος". Κ δεν ειπε ουτε απο ευγενεια ξερω γω "ευχαριστώ για την προσκληση", αλλα αφησε το μηνυμα χωρις απαντηση για αλλη μια φορά. Δε με νοιαζει αν δεν ενδιαφερεται, αλλα το θεωρώ τραγικο να μην απαντας καθολου σε καποιον. Στην τελικη δεν ειναι οτι εγω του έστειλα πρωτη ή οτι του στελνω συνεχεια κ τον πρηζω, αυτος μου εστειλε πρωτος. Κ γω δεν ανοιξα κουβέντα, απλα απαντουσα στις ερωτησεις του.

Είναι ξεκάθαρο οτί δε καίγεται να σε γνωρίσει καλύτερα και να βγαίνετε με σκοπό κάτι σοβαρό, τον κόβω για κάποιον που έχει στείλει σε πολλές και όποια απαντάει την σημειώνει σε κάποια λίστα ως "πιθανή καβάντζα". Δε πρέπει να ασχοληθείς περισσότερο κατά την γνώμη μου, ακούγεται πολύ τοξικό άτομο. Μία διευκρίνηση άμα θέλεις: λες οτί εσύ δεν άνοιξες κουβέμτα άλλά απλά απαντούσες στις ερωτήσεις του. Αυτόν τον γνώριζες από πριν από κάπου, καμία κοινή φίλη, παρέα ή είναι κάποιος τελείως άγνωστος που είχατε κοινούς φίλους και σου έπιασε τη κουβέντα; Επειδή άμα είναι το 1ο, βρες τον συνδετικό κρίκο που σας ενώνει, την κοινή φίλη π.χ και ρώτα την για αυτόν. Θα μάθεις έτσι άμα είναι ο χαρακτήρας του αυτός ή κάτι χειρότερο που ήδη ανέφερα. Άμα είναι το 2ο δηλαδή τελείως άγνωστος που απλά σας έβγαζε να έχετε κοινούε φίλους, καλύτερα να τον προσπεράσεις. Σε καμία δεν αξίζει να τη γράφουν ειδικά άμα αυτοί ξεκινάν τη κουβέντα. Όταν αρχίζεις κάτι και δε κσταβάλλεις την ίδια προσπάθεια (και με την ίδια επιθυμία) να το πας παρακάτω, σημαίνει πως ή παίζεις παιχνίδια ή δε ξέρεις τι θέλεις από αυτό το άτομο. Και στις 2 περιπτώσεις, είναι κάτι το περιττό για να εντάξεις στη ζωή σου.

Να σου απαντήσει κάποιες ώρες αργότερα είναι πιθανό, μόνον αν ντρέπεται και τον πιάνει το άγχος για το τι θα απαντήσει. Αλλά αυτό και πάλι άντε να γίνει 1-2 φορές. Αν σου απαντάει μετά από μέρες, ξέχασε το. Και όχι μην κάνεις σύγκριση με φίλες σου που ίσως αργούν να απαντήσουν. Απλά δεν ενδιαφέρεται.

Την απάντηση την εδωσες η ιδια στον εαυτο σου!!! Επισης ειναι αγένεια να μην απανταει καποιος και να σου δειχνει ξεκαθαρα πως σε γραφει κανονικοτατα.. Εκτος και αν πια εχει τοση δουλεια και δεν προλαβαινει που και παλι μπορεί να ενημερωσει!!

Ναι,φυσικά και αν κάποιος καίγεται θα απαντήσει.
Φρόντισε να λες ενδιαφέροντα πράγματα γενικά για να σου απαντάνε με την έννοια ότι κανείς δε θα κάτσει να απαντήσει σε ένα μήνυμα του τύπου 'πηγα το σκύλο βόλτα και τσακώθηκε με κάτι άλλα σκυλιά!'.
Αν ψηνόταν ο τύπος θα έβρισκε αφορμή να στείλει πρώτος όχι να σε αφήνει στο διαβαστηκε.

Αυτό είναι συνήθειο κάποιων γυναικών κυρίως. Το κάνουν εσκεμμένα σε κάποιους άνδρες για ευνόητους λόγους. Προσωπικά το θεωρώ χαζό.
Anyway, γενικά είναι κακό σημάδι αν ο άλλος-η αργεί πολύ να απαντά, ειδικά για μέρες. Δεδομένου ότι υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον/φλερτ μεταξύ σας.
Είτε θέλει να δείξει ότι έχει το πάνω χέρι (τρομάρα της/του) είτε δεν έχει τόσο χρόνο για σένα διότι μιλάει και με άλλους-ες. Αν γίνεται συχνά αυτό τότε ακόμα χειρότερα.