ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.7.2022 | 19:56

Απαγορευμένος σχετικά έρωτας

Είμαι ερωτευμένη με τον προϊστάμενο μου εδώ και δύο χρόνια.Προσπαθώ να εκλογίκευσω τα συναισθήματα μου ,προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γενικά προσπαθώ πολύ.αλλα στο τέλος της ημέρας καταλήγω ότι τα συναισθήματα μου υπάρχουν και κάποιες φορές νιώθω ότι δεν μπορώ να τα διαχειριστώ.δεν ξέρω τι να κάνω....αν του το έλεγα ίσως θα ήταν άβολα τα πράγματα μεταξύ μας στη δουλειά αλλά νιώθω ότι θα μου έφευγε ένα βάρος...πώς να το διαχειριστώ?σημειωτέον δεν είναι παντρεμένος ούτε έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας.
11
 
 
 
 
σχόλια

Οπως και να το κάνουμε μια ξεκάθαρη απόρριψη πονάει στην αρχή, αλλά είναι προτιμότερη από διπλά μηνύματα που κρατάνε κάποιον σε μια on-off κατάσταση και τελικά χειρότερα ταλαιπωρούν. Όπως έγραψαν και οι υπόλοιποι είναι σίγουρα ρίσκο το να εκδηλωθείς πρώτη και ξεκάθαρα, λόγω κυρίως του ίδιου εργασιακού χώρου. Δες αυτό το σενάριο προοπτικα κι αν πιστεύεις οτι δε θα σε επηρεάσει επαγγελματικά δεν έχεις να χάσεις κάτι να κάνεις μια πιο εμφανή κίνηση
Καλή τύχη ο,τι κι αν κάνεις
Α, και μη μασάς ε :)

Για να βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση 2χρ τώρα σημαίνει πως δεν έχεις ανταπόκριση, δεν έχει εκδηλώσει εκείνος κάποιο ενδιαφέρον. Μήπως εκτεθείς λοιπόν αν εκδηλωθείς και είναι δύσκολο το κλίμα στον εργασιακό σας χώρο μετά? Σκέψου το πριν προχωρήσεις.

,η αλήθεια είναι πως και αυτός κάνει κινήσεις οι οποίες είναι σίγουρο στα πλαίσια του φλερτ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα ήθελε κάτι παραπάνω από αυτό.απλα ίσως αν του το έλεγα και έτρωγα έστω και απόρριψη θα μπορούσα να προχωρήσω.

Αυτός ενδιαφέρεται για σένα;
Δεν μπορεί να δουλεύεις 2 χρόνια μαζί και να μην έχεις καταλάβει κάτι...
Αν δεν τον βλέπεις να τρελενεται για σενα, και απλά να συγκρατείται για λόγους δουλειας,να μην πεις τίποτα.
Αν βλέπεις ότι και αυτός νιώθει το ίδιο (γιατί ο ερωτας και ο βηχας δεν κρύβονται)
Να αφήσεις κανένα υπονοούμενο.
Είναι ενα ρίσκο, λόγω υου οποίου μέχρι και δουλειά μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις.
Όχι μόνο αν δεν γίνει τελικά τίποτα,αλλα και αν γινει και δεν κρατήσει. Πάλι θα είναι δύσκολο να συνεργάζεστε και θα αναγκαστείς να φύγεις.
Οπότε σκέψου, θα μπορούσε να είναι ο άντρας της ζωής σου; Αξίζει να ρισκάρεις να πληγωθείς και να ψάχνεις αλλού για δουλειά;
Αν ναι,με τη νίκη!

Παντρεμένος, γέρος δεν είναι, γιατί τον αποκαλείς απαγορευμένο έρωτα; Μια χαρά, μπορείς να κάνεις κίνηση προτείνοντας του μια έξοδο σε ανθρώπινο επίπεδο για καφέ ή φαγητό. Σε καμία περίπτωση μην του πεις στην ψύχρα ότι είσαι ερωτευμένη μαζί του. Τότε θα τον φέρεις πραγματικά σε δύσκολη θέση και θα έχετε προβλήματα στη δουλειά σας. Αναλόγως την ανταπόκριση το βλέπεις ξανά σε δεύτερη φάση. Έχε κατά νου τέλος, ότι μπορεί να έχει σχέση και να σε απορρίψει. Αν δεν κάνεις όμως κίνηση, δεν θα μάθεις ποτέ και θα ζεις με το βάρος στην ψυχή σου!

Έχεις δει κάποιο σημάδι από εκείνον;
Το κακό με τους συναδέλφους είναι ότι αν φας χυλοπιτα θα έρχεστε σε δύσκολη θέση μετά. Ίσως βγει κάτι καλό όμως...αν δεν το προσπαθήσεις δε θα μάθεις. Καλή τύχη!

Εδώ και 2 χρόνια είσαι ερωτευμένη (?) με κάποιον ανώτερο σου ιεραρχικά, ο οποίος δεν ξέρει τπτ και δεν έχετε κάποια σχέση πέραν της επαγγελματικής.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις πόσο άτοπο ακούγεται αυτό.
Υποθέτω ότι έχεις βάλει την ερωτική σου ζωή σε αναμονή και έχεις χάσει ευκαιρίες για γνωριμία με άλλα άτομα.

Τι παίζει τελευταία με τους προισταμένους?

Φετίχ το κόβω. :P