ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.7.2022 | 02:09

Να χωρισω;

Τα βρήκα ξανά με τον πρώην μου.Χωρισαμε από δική μου πρωτοβουλία γιατί εξαφανιζόταν για μέρες και επέστρεφε σαν να μην τρέχει τίποτα.Τωρα όμως που τα έχουμε ξαναβρεί δεν νιώθω πια το ίδιο.Ραγισε το γυαλί.Αν και πλέον δεν εξαφανιζεται κ είναι όπως στις αρχές εγώ δε νιώθω το ίδιο.Συνεχεια σκέφτομαι τις ημέρες που έλειπε ότι ίσως έβλεπε κάποια και ήταν και μαζί μου.Θελω να τον χωρισω αλλά με πιέζει να είμαστε μαζί και κάθε φορά υποχωρώ...
6
 
 
 
 
σχόλια

Θα του άξιζε να του κάνεις το ίδιο δηλαδή να εξαφανιστείς για να καταλάβει πόσο άκομψο ήταν αυτό που έκανε αλλά θα βγει από πανω.
Τι σημαίνει σε πιέζει να είστε μαζι; Δεν είσαι άβουλο πλάσμα να κάθεσαι με κάποιον που εξαφανιζόταν. Δε νιώθεις πια εμπιστοσύνη και ξεφουσκώσει δικαίως το ενδιαφέρον. Μη χάνεις χρόνο και μην υποχωρεις. Μιλάμε για τη ζωή σου. Μην τη σπαταλάς άλλο με κάποιον ανάξιο εμπιστοσύνης. Κανόνισε συνάντηση ή πάρτον τηλ και πες του 'σου έδωσα ευκαιρία όμως δε μου βγαίνει να είμαστε μαζί πια. Δε μπορώ να σε εμπιστευτώ μετά τις εξαφανισεις στο παρελθόν και νιώθω ότι έχουν αλλάξει τα συναισθήματα για σένα. Δε θα αδικήσω τον εαυτό μου ούτε εσένα όντας μαζί σου. '. Απλά και ειλικρινά. Δε θα απολογηθείς σε κανέναν που έφευγε και ερχόταν οπότε του κάπνιζε. Και αυτά που είπα πολλά του είναι.

Πιστεύω θέμα χρόνου να σου κάνει τα ίδια. Δεν αλλάζει ο άνθρωπος.Απλα τώρα είναι μολις που τα ξαναβρηκατε. Μολισ περάσει ενα 2 μηνο,θα γυρίσει στις παλιές του συνήθειες.
Τέλος ακόμα και άλλη να μην έβλεπε,δε μπορεί να είναι σε σχέση και να κάνει οτι του καπνίσει.

Δυστυχώς την απόφαση την έχεις πάρει ήδη μέσα σου αλλά φοβάσαι να την αποδεχτείς γιατί γενικά είσαι άνθρωπος που μάλλον δεν χωρίζεις εύκολα , δίνεις δεύτερες ευκαιρίες και δύσκολα αποκόπτεσαι από το παρελθόν. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να βγω τελείως λάθος, αλλά από την εμπειρία μου ξαναζεσταμενο φαγητό δύσκολα το απολαμβάνεις, ειδικά κιόλας όταν σου έχουν μπει ψύλλοι στα αυτιά (αναφέρομαι στην πιθανότητα της απιστίας που διαισθάνεσαι)