ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.6.2022 | 10:48

Περί ερωτικής σχέσης

Σπουδάζω σε μια σχολή που όταν πρωτομπηκα την αγαπούσα και τώρα πια την σιχαίνομαι....εδώ και ένα χρόνο οι απαιτήσεις δεν υποφερονται. Σπουδάζω στην γερμανική φιλολογία και το χειρότερο απ' όλα είναι ότι δεν έχει αγόρια..... είμαι 22 χρόνων και αισθάνομαι εντελώς αποτυχημένη στα αισθηματικά μου. Είμαι 5 χρόνια σεξουαλικά ενεργή και μια σχέση με ένα παιδί στην ηλικία μου δεν έχω κάνει. Βαρέθηκα να μου κολλάνε μεγάλοι θέλω κ γω να κάνω επιτέλους μια σχέση με ένα παιδί και να μάστε ευτυχισμένοι....δεν καταλαβαίνω γτ αυτό το πράγμα αργεί τόσο να έρθει. Δε το κυνηγάω πια αλλά με πιάνουν μουρλαμαρες το βράδυ.....και οχι δε θέλω ούτε ελεύθερο σεξ ούτε τίποτα θέλω ένα άντρα με τον οποίο ν περνάω καλά δίπλα μου που να με αγαπάει αληθινά...
13
 
 
 
 
σχόλια

Είναι παράξενο, γιατί πολλές 22χρονες λένε το ακριβώς αντίθετο: ότι έχουν βαρεθεί να έχουν να κάνουν με συνομήλικα αγοράκια τους που παίζουν βιντεοπαιχνίδια και συζητάνε για επόμενες καλοκαιρινές διακοπές, και αντ' αυτού θέλουν έναν μεγαλύτερο και σοβαρότερο (ο οποίος στο μυαλό τους για κάποιο λόγο ταυτίζεται με ώριμο gentleman που έχει και ποιητική ψυχή). Μπορεί να βγάζεις μια σοβαρότητα που είναι λίγο αποξενωτική για τους συνομήλικούς τους που πηγαίνουν σε πιο "σίγουρες επιλογές." Δεν είναι απαραίτητα κακό. Πάντως, κάθε φορά που μια γυναίκα την πιάνει απόγνωση εδώ μέσα για το ότι δεν θα βρει άνδρα κτλ., ο νους μου πάει στην Amal Alamuddin, η οποία είχε φτάσει 35, έλεγε ότι πλέον ήταν σίγουρη ότι θα παραμείνει "γεροντοκόρη" και τσουπ, από εκεί που δεν το περίμενε, γνώρισε τον Clooney (ναι, παρεμπιπτόντως, ο Clooney, που έκανε σχέσεις με το ένα μοντέλο μετά το άλλο χωρίς να παντρεύεται, στο μισό χρόνο της έκανε την πρόταση της Amal). Και γενικά δεν χρειάζεται να πάμε τόσο μακριά και μόνο στους διάσημους. Στον κύκλο μου έχω γυναίκα που το είχε πλέον πάρει απόφαση στα 37 της ότι το μέλλον της είναι η δουλειά της, η ραπτική και τα ταξίδια στο εξωτερικό μόνη της. Στα 38 της βρέθηκε παντρεμένη με κύριο ευγενικής καταγωγής και έγκυος στο πρώτο της παιδί. Η μοίρα πολλές φορές γελάει με τις αποφάσεις μας και την απώλεια της πίστης μας και στέλνει κάτι να μας φέρει σασπένς. Κι ωστόσο, να θυμάσαι ότι όποιος σε προσεγγίζει, δεν σημαίνει αυτόματα ότι αξίζει κιόλας. Όση απόγνωση κι αν έχεις, πρέπει να θυμάσαι να είσαι επιλεκτική παρόλα αυτά και να κρατάς τα στάνταρ σου, ακόμα κι αν τα χρόνια μοναξιάς φαντάζουν δυσβάσταχτα. Ειλικρινά, με κάτι τύπους που κυκλοφορούν εκεί έξω είναι να μείνεις καλύτερα μόνη με δονητή και γάτες παρά δεσμευμένη μαζί τους.

Chase Meridian

Παρότι που συμφωνώ μεν, με το σχόλιό σου γενικώς, δεν είναι κανόνας για όλες και όλους ότι πάνω στην απογοήτευσή τους που δεν έχουν βρει σύντροφο θα γίνει και η μεγάλη ανατροπή. Μακάρι να ήταν έτσι όλα εύκολα! Το ότι κάποια δεν συμβιβάζεται με οποιονδήποτε επειδή τα χρόνια περνούν και η μοναξιά είναι δυσβάστακτη θα συμφωνήσω. Όταν αναφέρεις το επίθετο ''επιλεκτική'', φαντάζομαι ότι εννοείς τις φυσιολογικές καταστάσεις και όχι κάτι εξωφρενικό.

Θέλει έρωτα για να βρεις τον άνθρωπο σου άσχετα με την ηλικία ,μετά θέλει αγάπη ,μετά δε φτάνουν αυτά έρχονται στο παιχνίδι η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός .Αν θες να αντέξει η σχέση σου στο χρόνο και να έχεις στιγμές ευτυχίας, πρέπει να προσπαθείς να διατηρήσεις αυτά τα τέσσερα σε ισορροπία...είσαι ικανή ; Εσύ το ξέρεις αυτό μόνο και θα σου το αποδείξει ο εαυτός σου στη πορεία.Ειμαστε μαγνήτης για αυτά που πραγματικά θέλουμε ..

Στα 22 δεν θα βρεις αυτό(ν) που ψάχνεις, αλλά αγοράκια. Ειδικά φοιτητές.
Πόσο μάλλον αγάπες, έρωτες και τα συναφή.
Από την άλλη, αν συναναστρέφεσαι με μεγαλύτερους, είναι καθαρά δικιά σου επιλογή οπότε μην αναρωτιέσαι γιατί συμβαίνει αυτό.
Ζύγισε τις επιλογές σου και ξεκαθάρισε τι θες με τις ανάλογες πράξεις και συμπεριφορά.

Υ.Γ. Η πραγματική αγάπη είναι δυσεύρετη, ξεκίνα με μικρά βήματα και βλέπεις πως εξελίσσεται.

Aυτο που αναζητας στην εποχη που φτασαμε ειναι αν οχι αδυνατο,πολυ δυσκολο εως και δυσεύρετο.
(Διοτι οι αξιες και τα προτυπα που προωθουντε ...στις συνειδήσεις των ανθρωπων ειναι αλλα...)
Καταλαβαινω πως νιωθεις καθως και εγω στη ιδια κατασταση ειμαι.
Και σε μενα εχει αργησει τοσο...που πλεον αρχιζω να το χωνευω σιγα σιγα ...αλλα συγχρονως δεν απογοητευομαι/παραταω)
(ειναι πολυ σκληρη η ζωη...τι να γινει.)

Το μονο που θα θελα να σου πω ειναι να μην "λυγισεις"/επηρεαστεις/συμβιβαστεις...με κατι λιγοτερο απο αυτο που θελει η καρδια και αξιζεις.
(και σιγουρα αξιζεις για να επιθυμεις κατι απλο,αληθινο κ αγνο, στις μερες μας)

Καλη τυχη αγνωστη.

@αgnwstos

Δεν αποκλείω το να βρει κάποιον γενικά.
Αλλά στα 20's οι νέοι - ειδικά τα αγοράκια - δεν ξέρουν από αγάπες κλπ. Πόσο μάλλον φοιτητές. Δεν έχουν ωριμότητα. Σε αυτό έδωσα έμφαση.

Το χειρότερο απ' όλα δεν είναι ότι η σχολή δεν έχει αγόρια, αλλά όταν θα τελειώσεις με το καλό δεν θα έχεις επαγγελματική αποκατάσταση. Όσο για τις δυσκολίες είναι από τις πιο εύκολες. Η γλώσσα μαθαίνεται και η γραμματική δεν έχει και τόσες εξαιρέσεις. Απλώς δεν ξέρεις τι και πώς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ