ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.5.2022 | 10:23

Ξενέρωσε;

Χθες βγήκα πρώτο ραντεβού με έναν που μιλούσαμε στα σοσιαλ για καμιά εβδομάδα, ήταν επίμονος γενικά στο να βρεθούμε, του το είχα ακυρώσει 2 φορές ήδη και χθες αποφάσισα να βγω..εκεί που μιλούσαμε που πετάει σε μια φάση είσαι πολύ γλυκούλα και αγαθη και δεν θέλω να το εκμετάλλευτω αυτό.. Ήμουν ο εαυτός μου πως θα ήθελε να είμαι ντιβα και να του την λέω; αυτη όμως η φράση μου ακούστηκε κάπως ότι με βρίσκει αγαθουλα και δεν θέλει να το εκμετάλλευτει.. Ενώ με άφησε μετά για να φύγω μου προτείνε για σήμερα πάλι να βγούμε για φσγητο και μετά μου στέλνει για να του δώσω τον αριθμό μου όταν του ζήτησα τον δικό τιυ με πήρε και μου είπε πως τελικά αύριο θα πάει για μπάνιο αλλά δεν ανέφερε ξανά κάτι για το αν βγούμε μαζί... Μήπως δεν του αρεσα δεν ξέρω απλωσ και η φράση αυτή που είπε με χαλάσε κάπως
9
 
 
 
 
σχόλια

Πολύ πιθανή η στρατηγική του λεγόμενου "negging" εδώ. Τι σημαίνει? Σου πετάει μια φράση που να σε κάνει να ψάχνεσαι (αντί να του την πεις, ευγενικά ή μη) και ν' αμφισβητείς τον εαυτό σου και στο καπάκι σου λέει να ξαναβγείτε ή γενικώς σε φλερτάρει ξέροντας ότι έχεις ρίξει άμυνες. Είναι ένας ευτελέστατος τρόπος να σου μπει στο μυαλό καταλογίζοντάς σου παθητικο-επιθετικά ένα δήθεν κουσούρι ("αγαθή" και "πολύ γλυκούλα," λες και μιλάει σε ανιψούλα με νοητική στέρηση), έπειτα κιόλας πετάει το "δεν θέλω να το εκμεταλλευτώ αυτό" (λες και αντί για σχέση, σκόπευε να σου κλέψει φράγκα και τελευταία βρακιά), αλλά στο καπάκι σου πετάει υπόνοιες ότι τον ενδιαφέρεις και σε σιγοντάρει για επόμενο ραντεβού. ΟΚ, θα μου πεις, ίσως το πήγα πολύ μακριά με μια τέτοια ανάλυση γιατί, στην τελική, δεν εκτυλίσσονται όλα τα πρώτα ραντεβού σύμφωνα με προδιαγεγραμμένο σενάριο (όλοι μας λέμε βλακείες κατά καιρούς πάνω στην αμηχανία μας), αλλά σ' αυτή την περίπτωση έχω την εντύπωση ότι ο τύπος ξέρει τι λέει και τι κάνει. Δεν θέλω να φανώ αρνητική, αλλά δεν βλέπω να πάει μακριά η μπάλα. Για να είσαι σίγουρη, από μεριάς σου μη βιάζεσαι, μην τον βλέπεις σαν πιθανή σχέση. Θεώρησέ τον για απλό γνωστό σου. Κι αν ξαναβγείτε, δεν είναι ντροπή να του πεις ότι σε παραξένεψαν τα λεγόμενά του ή να του ζητήσεις να διευκρινίσει τι εννοούσε. Δεν νομίζω ότι είναι παράλογο μια γυναίκα να ξενερώσει στο πρώτο ραντεβού αν τη χαρακτηρίζουν αγαθούλα. Όπως κι αν έχει, δράσε fair. Άμα αυτός δεν προσπαθεί ιδιαίτερα, δε βλέπω το λόγο να επενδύσεις ούτε εσύ.

Ίσως να ψαχνόταν μόνον για ξεπέτα και να είδε ότι μάλλον δεν είσαι για κάτι τέτοιο. Ή απλά ο τύπος μπαίνει σε διαδικασία mind games για να σε κάνει να κολλήσεις με τέτοιες φράσεις, υποτιμώντας σε έμμεσα.
Σε κάθε περίπτωση αφού δεν ήταν ξεκάθαρος, μην στείλεις πρώτη και άσε να δεις τι θα κάνει εκείνος.

Μεταξύ του αγαθή και πονηρή που είναι το αντώνυμο… το πρώτο νομίζω είναι καλύτερο. Αλλά θα συμφωνήσω πως θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάτι καλύτερο. Αθώα ας πούμε που δεν έχει και δεύτερη αρνητική έννοια.
Ήξερα μια νεαρή καλόγρια κάποτε που την έλεγαν Αγαθή. Έπαιζα έξω από το μοναστήρι της και με φώναζε να με κεράσει γλυκά του κουταλιού που έφτιαχνε. Έβγαζε και νερό κρύο από ένα πηγάδι. Σε αυτό το μοναστήρι όλες ονομάζονταν με τέτοια επίθετα…Αγνή, Αγαθή, Σεμνή, Παρθένα κλπ.

Πολύ καλά έκανες και ήσουν ο εαυτός σου, αλίμονο αν προσποιούμαστε για να κερδίσουμε το ενδιαφέρον του κάθε άκυρου...δεν θα σχολιάσω αυτό που σου είπε γιατί μόνο ανδρισμό δεν εκπέμπει...θα σου πω μόνο πως γλύτωσες απο τις κακοτοπιές..

Βρε κοπέλα,γλυκουλα και αγαθούλα σε είπε.Δεν σε είπε και καμπούρη.
Δηλαδή δεν κατάλαβαινω που είναι το κακό,σε αυτό που σου είπε?Τόσο προσβλητικά επίθετα είναι αυτά.
Πιθανών με τον τρόπο και την συμπεριφορά σου να του έδειξες ότι είσαι αγνη ψυχουλα ,και πιθανών αυτές οι λέξεις να του ήρθαν εκείνη τη στιγμή για να στο εκφράσει.
Έλεος.

Ψάχνεται μόνο για σεξ, γι' αυτό και σου είπε δε θέλει να σε εκμεταλλευτει. Σούταρε τον γιατί θα χάσεις τον χρόνο σου, αν δε ελπίζεις και σε σχέση θα χάσεις μαζί και τα νεύρα σου. Ολα αυτά χωρίς λόγο... από άντρες εξω ουυυ .... νεξτ!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ