ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.5.2022 | 23:21

Ανάγκη εργασίας

Είμαι 26 χρονών και έχω απογοητευτεί καθώς δεν μπορώ να βρω εργασία. Δουλευα σε σούπερ μάρκετ και σε promotion όμως τα χρήματα ήταν πολύ λιγα... Δεν έχω μεγάλη εργασιακή εμπειρία καθώς ήταν και η σχολή μου στην μέση όπου ήταν αρκετά απαιτητική και έχασα αρκετό χρόνο με την πτυχιακή και την πρακτική... Θα ήθελα μια εργασία ώστε να μπορώ να βοηθήσω τους γονείς μου οικονομικά καθώς έχουμε μεγάλο πρόβλημα... Τον προηγούμενο μήνα μας έκοψαν και το ρεύμα... Ο πατέρας μου παίρνει μια χαμηλομισθη συνταξη οπότε με την ακρίβεια που υπάρχει δεν φτάνει ούτε για τα βασικά.. Ελπίζω να βρω κάτι καθώς όλοι ζητάνε εμπειρία ή ημιαπασχοληση.
3
 
 
 
 
σχόλια

Καλησπέρα σου,
Κουράγιο σου εύχομαι. Εφόσον έχεις τη καλή θέληση, όλα θα βρουν τον δρόμο τους, να είσαι προετοιμασμένος ότι θα πάρει χρόνο. Είναι δύσκολες οι μέρες και κάθε μέση προς φτωχή οικογένεια έχει τα προβληματά της. Τα περνάμε σχεδόν όλοι, δεν είσαι μόνος.
Βολέψου προσωρινά με ότι πιο απλό βρεις, μέχρι να μαζέψεις μερικά χρήματα στην άκρη, ενώ παράλληλα ψάξε κάτι σχετικό με το αντικείμενο που σπούδασες. Εύχομαι τα καλύτερα, κράτα γερά.
Επίσης αν εξομολογηθείς εδώ ξανά, θα βοηθούσε όντως μα γράψεις πάνω κάτω τα ίδια, σε συνδυασμο με το που ζεις και που σπούδασες, όπως ανέφερε και καποι@ σ'ένα παράκατω σχόλιο, έχει δίκιο. Κάποιος μπορεί να ξέρει κάτι και να σε βοηθήσει.
Καλή τύχη!!!

Καλησπερααα κρίμα όλο αυτό που περνάς και εγώ έτσι ήμουν σε τέτοια φάση αλλά πραγματικά ήρθα από μόνη της η δουλειά εκεί που δν το περίμενα πίστεψε με έτσι θα έρθει και σε εσένα εκτός αν είναι κανένας εδώ και μπορεί να σε βοηθησει!!!

Μακάρι να βρεις κάτι καλό φίλτατε-η.

Υ.Γ. Να τα δουν αυτά κάτι άτομα εδώ που ενώ έχουν δουλειά κλαίγονται και φοβούνται να βρουν κάτι άλλο ή δεν εκτιμούν αυτό που έχουν και λοιπές χαζομάρες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ