ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.5.2022 | 22:00

Πρώτη συνάντηση

Μιλάω με ένα παιδί από τη σχολή μου εδώ και αρκετό καιρό απ' το ινστα. Δεν είχαμε γνωριστεί από κοντά, και πριν κάποιες μέρες βρεθήκαμε επιτέλους από κοντά. Ενώ πέρασα όμορφα, γελάσαμε και γενικά δεν υπήρχε κάποια άβολη στιγμή, δεν ένιωσα κάποια ερωτική έλξη. Αυτός δεν υπάρχει περίπτωση να με βλέπει ως φίλη γιατί μου το είπε και έμμεσα αλλά και το κατάλαβα από τον τρόπο που με κοιτούσε. Να δώσω μια ακόμη ευκαιρία για να δω άμα νιώσω κάτι στην πορεία ή αφού δεν ένιωσα κάτι την πρώτη φορά δεν θα νιώσω ούτε μετά;
10
 
 
 
 
σχόλια

Γιατί μιλά μαζί του τότε εδώ και αρκετό καιρό?
Αφού το ξέρεις ότι σε γουστάρει.

Και τι περιμένεις να νιώσεις, πεταλούδες στο στομάχι?

Να τον αφήσεις ήσυχο καλύτερα γιατί σε κόβω να τον ταλαιπωρείς άδικα.

Ξέρεις, δύο άνθρωποι πρέπει πρώτα να γνωριστούν για να δουν αν ταιριάζουν, αν υπάρχει ερωτική έλξη κι ακόμα αν όλα πάνε καλά και υπάρξει φλερτ ή ακόμα και ερωτική συνεύρεση ο καθένας έχει δικαίωμα να διακόψει για όποιον λόγο θέλει. Δεν υπογράφουμε κανένα συμβόλαιο όταν μιλάμε με κάποιον ότι θα μείνουμε για πάντα μαζί του,ειδικά όταν μιλάμε για συνάντηση ή περιοδο γνωριμιας.Ούτε είναι επιπολαιοτητα, ανωριμότητα ή όπως αλλιώς θες να το πεις. Κανέναν δεν ταλαιπωρεί ή κοπέλα. Είχε μια επικοινωνία με έναν άνθρωπο, επιτέλους λέει τον γνώρισε από κοντά αλλά δεν την τράβηξε ερωτικά.
Κοπέλα μου, ξεκαθάρισε τη θέση σου ,μην νιώθεις άσχημα που δεν σου εκανε το κλικ ερωτικά και προχωρήστε και οι δύο. Δεν χρωστάς τίποτα σε κανέναν.

Προφανως δεν τον ειχε γνωρισει απο κοντα οπως διαβασες ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ...τωρα τον γνωρισε και δεν της αρεσε. Απο τα μηνύματα τι να καταλάβεις;
edit
Ρε συ τι λες τωρα...ειδε μερικες φωτο. Οκ ξερει αν απο κοντα πχ δεν εχει κανα κουσουρι που δεν φαινεται; Πχ κοντα χερια τι να σου πω κατι να την χαλαει. Να μην ειναι ωραιος και απλα να χει φωτογενεια ή βαζει φιλτρα.... Επισης αν δεν δεις τον αλλον απο κοντα να δεις τον τροπο που μιλα, τις κινησεις του, την χροια της φωνης του πως θα ξερεις αν σου αρεσει.
Και οι αντρες τα ιδια ακριβως κανετε και ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ και ας μην ειστε παρθενοι. Ποσοι εμενα θελαν πρωτα να με δουν απο κοντα να σιγουρεψουν πως ειμαι ομορφη και μετα αλλαζαν τακτικη πχ πρότειναν να παμε σε πιο ακριβά μερη. Κραταγαν πισινή ΟΛΟΙ μην τυχον και δεν τους βγω ομορφη απο κοντα. Αυτοι ηταν παρθενοι;
Εσυ θες γυναικες αβουλα αντικείμενα οπως φαινεται που απλα ανοιγουν τα ποδια!

@Maria Papa
@eimai

Μιλάει με κάποιον για αρκετό καιρό και σε καθημερινή βάση, τον οποίο επέλεξε η ίδια, ενώ παράλληλα ξέρει πως είναι εμφανισιακά και μετά όταν συναντιέται λέει ότι δεν ένιωσε κάτι.

Προφανώς για να μιλάει με το παλικάρι, σημαίνει ότι της αρέσει, εκτός αν μιλάει με άλλους 10 για επιβεβαίωση.

Το να λέει ότι δεν ένιωσε έλξη, είναι άκυρο. Καταρχάς είμαι σίγουρος ότι μιλάγανε και φλερτάρανε κλπ, εκτός αν μιλάγανε για πολιτικά και τον καιρό.

Τόσα παιδιά στην σχολή, η λογική λέει ότι επέλεξε κάποιον που της αρέσει.

Και να σου πω και το άλλο, όταν μια γυναίκα αφιερώνει χρόνο και προσπάθειες για να μιλάει με κάποιον καθημερινά και αρκετό καιρό, δείχνει στον άνδρα ότι ενδιαφέρεται.

Αυτά τα παιχνιδάκια του στυλ 'δεν ξέρω αν μου αρέσει', 'δεν νιώθω ερωτευμένη όταν τον αντίκρυσα' κλπ είναι επιπόλαια παιδιαρίσματα και παραμύθια για εφήβους.

Δεν θα έπρεπε καν να κάνει τέτοιο σκεπτικό, θα έπρεπε να βγει μαζί του, να δει πως πάνε και από κοντά, να κάνουν σεξ και μετά θα έχει μια καλύτερη εικόνα της κατάστασης.
Ίσως μιλάμε για παρθένα όμως οπότε περιπλέκεται η κατάσταση.
----------------
@eimai
Δεν το σώζεις με τίποτα.
Άσε τις δικαιολογίες για κοντά χέρια και φίλτρα.
λολ

Φίλε άσε κάτω το εγχειρίδιο για τις σχέσεις την δεκαετία του 50. Δεν ζει πλέον έτσι ο κόσμος και καλά κάνει. Είναι δυνατόν να υποστηρίζεις ότι μόνο μια εικόνα στον υπολογιστή είναι ικανή να σε κάνει να νιώσεις έλξη ; Φυσικά και πρέπει να δεις τον άλλον από κοντά. Όσο καλός και να είναι, όσο κι αν ταιριάζουν οι απόψεις σας, τις κινήσεις, τον τρόπο που μιλάει, που μυρίζει, η αύρα που βγάζει, μόνο από κοντά από μπορείς να τα δεις αυτά και αυτά είναι που θα σε κάνουν να ερωτευτείς κάποιον, όχι απλά η εικόνα.
Μάθαμε τώρα, αν σας απορρίπτει μια γυναίκα αμέσως παίζει μαζί σας, ψάχνει επιβεβαίωση κτλ. Η σχέση απαιτεί γνωριμία και η γνωριμία απαιτεί χρόνο. Αυτή είναι και η μαγεία του φλέρτ και οι ώριμοι άνθρωποι ξέρουν οτι μπορεί και να χάσουν. Οι ανώριμοι απλά κρίνουν τους άλλους νομίζοντας οτι είναι οι τέλοιοι και οι σωστοί.

@23.5.2022 | 07:40
Υπήρχε το insta το '50?
Και για ποια εικόνα μιλάς? Η εξ μίλαγε καθημερινά και για καιρό με τον φίλτατο. Προφανώς και είχαν μιλήσει για προσωπικά τους. Το γεγονός ότι ξόδευε χρόνο για αυτόν δείχνει ενδιαφέρον.
Τι ακριβώς έλεγαν? Μίλαγαν για συνταγές ή για το Κυπριακό?

Ποιός μίλησε για σχέση? Η κοπέλα δεν ξέρει καν αν θέλει να βγούνε βόλτα μαζί.

Μιλάς για μαγείες, πεταλούδες, ροδοπέταλα κλπ. Στην πραγματικότητα, η κοπέλα φέρεται ανώριμα και τον έκρινε χωρίς να του δώσει την ευκαιρία να βγούνε μαζί. Επίσης το υπερ-αναλύει λες και ψάχνει τον mr perfect.
Παιδιαρίσματα εφηβικά βλέπω εγώ.
Για να τα έκανε αυτά άνδρα σε γυναίκα θα λέγανε ότι την κοροιδεύει κλπ.

Βγήκανε αγόρι μου και ενώ είχαν καλή επικοινωνία δεν της τράβηξε το ερωτικό ενδιαφέρον. Προκειμένου να κακοχαρακτηρίσεις μια κοπέλα φτιάχνεις ιστορίες από μόνος σου. Τι μίσος είναι αυτό για τις γυναίκες;
Φαίνεται οτι δεν έχεις εμπειρία απο σχέσεις , ούτε φιλικές ούτε ερωτικές. Κι αυτό δεν είναι κακό αν έτσι σου αρέσει να ζεις. Αλλά άσε τις συμβουλές που μυρίζουν ναφθαλίνη γιατί ακούγεσαι γραφικός.
Το να επικοινωνείς με κάποιον, να προσπαθείς να τον γνωρίσεις και να αποφασίζεις οτι τελικά δεν σου ταιριάζει δεν είναι παιχνίδι, είναι η φυσική πορεία κάθε σχέσης. Παιχνίδι και ανωριμότητα θα ήταν αν η κοπέλα τον κρατούσε να περνά την ώρα της μέχρι να βρει τον επόμενο.
Το ερώτημα ξέρεις γιατί το έστειλε; Γιατί την έχουν μάθει , κάτι τύποι σαν και εσένα, ότι πρέπει να ανταποκρίνεται σε όποιον της δείχνει ενδιαφέρον και νιώθει αμήχανα που τον απορρίπτει. Μπορεί να σας ενοχλεί αλλά χωνέψτε το οτι και οι γυναίκες κάνουμε τις επιλογές μας.

@24.5.2022 | 01:02

Η εξ δεν προσπαθεί καν να τον γνωρίσει. Αντί αυτού, ρωτάει σε μια στήλη αγνώστους (!) για το αν του δώσει μια ευκαιρία και βγει μαζί του.
Αν αναρωτιέται κάτι τέτοιο, δείχνει ανωριμότητα.
Για ποιά σχέση μιλάς?

Δεν μιλούσε μαζί του τόσο καιρό από αμηχανία, αλλά επειδή της άρεσε. Μην τα μπερδεύεις.
Επιλογή της ήταν.
Και επιλογή των γυναικών είναι να μιλάνε με 10 άνδρες ταυτόχρονα στα social και να κάνουν παιχνίδι. Άσχετα αν δεν το παραδέχονται. Να τα λες και αυτά.

Απλή λογική αυτά που γράφω. Η εξ τον έκρινε χωρίς καν να βγει μαζί του, να περάσουνε χρόνο μαζί κλπ. Ήλπιζε σε πεταλούδες και ροδοπέταλα με το που τον δει.