ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.5.2022 | 13:38

Μου έκανε εντύπωση

Σήμερα ο κολλητός μου και η κοπέλα του έχουν τη γιορτή τους,και τον πήρα για να του ευχηθώ.Τον ρώτησα άν έχουν κανονίσει κάτι,και μου είπε ότι επειδή φέτος είναι η πρώτη χρονιά που είναι μαζί,αποφάσισαν να γιορτάσουν οι δυό τους και μόνο.Τόσους φίλους έχουν και εκείνη κι εκείνος,τουλάχιστον από 2-3 τους πιό κοντινούς του ο καθένας να καλούσαν,θα ήταν πολύ ωραία πιστεύω.Και να πώ ότι δέν έχουν λεφτά για κέρασμα... Και οι δύο δουλεύουν και με καλούς μισθούς,και οι οικογένειες τους έχουν οικονομική άνεση,και ούτε ο φίλος μου ούτε η κοπέλα του είναι τσιγκούνηδες,οπότε δέν ξέρω τί τους ώθησε στο να θέλουν να είναι μόνοι μιά τέτοια μέρα,και ούτε μου είπε τί έχουν κανονίσει.Δέν έχω περιέργεια για το τί θα κάνουν ούτε νοιάζομαι για το κέρασμα.Απλά σκέφτομαι μήπως οι άνθρωποι καμιά φορά αλλάζουν και γίνονται παράξενοι ή είμαι εγώ ο παράξενος γιατί τα βλέπω διαφορετικά.Μίλησα μετά και με έναν άλλο φίλο μας,και μου είπε ότι δέν βλέπει κάτι παράξενο σ'αυτό που αποφάσισε το ζευγάρι,και έχω προβληματιστεί περισσότερο.
6
 
 
 
 
σχόλια

Το ότι είστε κολλητοί δεν σημαίνει ότι σου πέφτει για όλα λόγος. Τα γενέθλια τα γιορτάζει κανείς όπως θέλει, είναι η προσωπική του μέρα. Οπότε δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν. Δεν είναι ότι κάλεσε όλους τους φίλους του και δεν κάλεσε εσένα. Αν αυτό τον χαροποιεί, δεν βρίσκω που είναι το πρόβλημα. Ούτε το ότι μπορεί να έχουν κάποια οικονομική άνεση παίζει ρόλο, γενικά θα πρότεινα να χαρείς για τον φίλο σου που γιορτάζει και να μη σκέφτεσαι τόσο το τι θέλουν να κάνουν οι άλλοι.
Επισης... μήπως τους ζηλεύεις κιόλας λίγο??
(Αν ναι, τσίλαρε, θα έπρεπε να χαίρεσαι με τις χάρες των φίλων σου και να μην ψάχνεις αφορμή για παρεξηγήσεις χώρις ουσιαστικό λόγο).

εδω στα μερη μου παντως, οταν γιορταζει καποιος, το μεσημερι γινεται το τζερτζελο στο σπιτι αυτου νου που γιορταζει με φιλους και συγγενεις, και το βραδυ βγαινουν με το αμορε καπου οι δυο τους. χωρις κομπλεξ και τετοια

Απόλυτα φυσιολογικό το να θέλουν να γιορτάσουν μαζί. Δεν βλέπω κάτι μεμπτό. Επίσης πολύ μεγάλη αγένεια εκ μέρους σου ή οποιουδήποτε να ρωτάτε αν έχουν κανονίσει κάτι. Αν ο άλλος θέλει να κανονίσει, θα σε καλέσει. Ποτέ δεν ρωτάς,

“και ούτε μου είπε τί έχουν κανονίσει ... ή είμαι εγώ ο παράξενος”
Με βάση αυτά που γράφεις πάντα και με τη δική μου οπτική, εσύ είσαι ο παράξενος ναι. Χωρίς παρεξήγηση.
Σου είπε τι έχουν κανονίσει…να το γιορτάσουν οι δυο τους και δεν βλέπω κάτι παράξενο σε αυτό αφού πρόκειται για ζευγάρι και μάλιστα νέο.
Τα άλλα όλα για τα κεράσματα, τα πόσα παίρνουν ή τι έχουν μοιάζουν για κουτσομπολιά. Μέρα κιόλας που είναι αφήνουν άσχημη χροιά.
Χρόνια πολλά στα φιλαράκια σου (χωρίς ναι μεν αλλά) και σε όλους όσους γιορτάζουν! :)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ