ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.5.2022 | 15:31

Σπάσιμο νεύρων

Εχθές η κοπέλα μου,μου είπε ότι θέλει σήμερα να πάμε για μπάνιο και της το απέκλεισα γιατί θέλω και πρέπει να ξεκουραστώ.Επί 15 συνεχόμενες μέρες δουλειάς,σήμερα επιτέλους έχω ρεπό και το μόνο που θέλω είναι να μείνω σπίτι και να μήν κάνω τίποτα γιατί πολύ απλά έχω εξαντληθεί.Αφού μου είπε ότι κι εκείνη δουλεύει και κουράζεται αλλά δέν το κάνει θέμα,μου είπε ότι θα πάμε με το δικό της αυτοκίνητο και ότι θα οδηγήσει εκείνη,ώστε να μήν κουραστώ με την οδήγηση κλπ.Της είπα και πάλι,ότι δέν μπορώ να πάρω τα πόδια μου από την κούραση και ότι το τελευταίο που θέλω είναι να βρεθώ σε βαβούρα,και μου είπε ότι εκείνη θέλει να πάει και ότι θα βρεί κάποια από τις φίλες της και θα πάνε μαζί.Πράγματι πήγε τελικά με μία φίλη της,και έχει ανεβάσει και φωτογραφίες στα social,και ανέβασε και ένα story που τις δείχνει να μιλάνε με δύο τύπους που είναι δίπλα τους.Εν τω μεταξύ,με τα social ασχολείται απειροελάχιστα,δηλαδή μπορεί να κάνει και 2-3 μήνες να ανεβάσει κάτι,και τώρα την έπιασε καούρα.Τί άλλο θα κάνει απορώ,για να μου δείξει ότι περνάει μιά χαρά και χωρίς εμένα.Δέν χρειάζεται,το μήνυμα ελήφθη.Η φάση είναι ότι την παίρνω και δέν απαντάει.Μιλάμε για τραγελαφική κατάσταση.Αυτό που δέν μπορώ να χωνέψω γενικότερα με αυτή την κοπέλα,είναι πως όταν την πιάσει το πείσμα της,από 25 χρονών και σοβαρή και λογική σε όλα,μετατρέπεται απότομα σε 10χρονο που δέν ξέρεις πώς να το αντιμετωπίσεις.Ok,ήθελε να με χαλάσει και το πέτυχε,να της χτυπήσω και παλαμάκια.Τα νεύρα και η στεναχώρια μου είναι στο Θεό,άν μπορεί να με καταλάβει κάποιος από όσους και όσες το διαβάσουν.
12
 
 
 
 
σχόλια

Ισως αυτο ειναι μια ενδειξη του πόσο ΔΕΝ ταιριαζετε! Εσυ στο ρεπο σου θες να καθεσαι σπιτι και να ξεκουραζεσαι , εκεινη θελει να βγει να παει στη θαλασσα, Ποιος μπορει να την αδικησει 25 χρονων ειναι!.

Το θέμα δεν είναι να σε καταλάβουμε εμείς, αλλά εσύ να δεις τι θα κάνεις και αν θες να συνεχίσεις να είσαι σε σχέση με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν δίνει την παραμικρή δεκάρα για σένα παρά μόνο για την ίδια.

Δεν ισχύει ότι δεν δίνει την παραμικρή δεκάδα. Αφού αυτός ήθελε να μείνει σπίτι, τι έπρεπε να κάνει; Nα μείνει και αυτή; Kαλά έκανε και πηγε θάλασσα και πέρασε καλά. Τώρα το αν τον "παίζει" λίγο τον εξομ. που δεν πήγε μαζί της, ε αυτό είναι άλλη ιστορία...Πέτυχε να τον εκνευρίσει όμως και να του δείξει τι έχασε!

Ανώνυμε/-η, τι έχασε μωρέ;! Τη βαβούρα τριγύρω, το μπίρι-μπίρι της άλλης που θα τον είχε τρελάνει στις selfie, όσο ο καημένος ο εξομολογούμενος θα βρισκόταν σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης στην παραλία, και τα "έλα ρε μωρό μου, πάμε να κάνουμε πλατς-πλατς μαζί στο νερό ζευγάρι που είμαστε, τι σ' έφερα εδώ, για να τη βγάλεις στην ξαπλώστρα" και "τι σχέση έχουμε," και "δεν με υπολογίζεις" και αααααα! Άσε, μια χαρά. Δεν λέω, να πάει η κοπέλα στη θάλασσα με τις φίλες της αφού έτσι θέλει. Το να σέβεσαι την ανάγκη του άλλου να μείνει σπίτι στο ρεπό του δεν σημαίνει απαραίτητα να περάσεις όλη τη μέρα δίπλα του. Σημαίνει να περνάς καλά εκεί που επέλεξες να πας μεν, αλλά να του στείλεις μια φωτό σου στην άμμο και να του γράψεις "λείπεις" ή κάτι άλλο όμορφο ή κάτι χιουμοριστικό. Όχι ν' αρπάζεις παραμάσχαλα τον κάθε τυχόντα για τα ηλίθια stories σου με σκοπό να του την πεις του άλλου έμμεσα που δεν ήθελε να έρθει. Βγάζει χειριστική συμπεριφορά τύπου "αφού επιλέγεις να περνάς το ρεπό σου με διαφορετικό τρόπο απ' ότι εγώ, να, δες με τώρα, κουνάω την αχλάδα μου τριγύρω και φταις εσύ έμμεσα που δεν είσαι μαζί μου." Πανηλίθια συμπεριφορά έχασε ο εξομολογούμενος.