ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.5.2022 | 22:07

Ωθήσατε

Γνωρίζω έξω έναν τύπο που μου αρεσει πολυ εμφανισιακά, είναι 30+ και ανταλλασσουμε τηλεφωνα για να βγουμε.. τις επομενες μερες μιλαμε ολη μερα ο ενας για τον αλλον (ενω ελειπε ταξιδι) κ την μερα που επιστρεφει βγαινουμε για να τα πουμε καλυτερα.. Παρ οτι ειναι κουρασμενος παμε για ενα ποτο, τα λεμε ωραια αυτος ειναι πολυ ομιλητος κ ενθουσιασμενος στα θεματα συζητησης.. φευγοντας με φιλαει υπαρχει μια φλογα, μου λεει να τα ξανα πουμε οπωσδηποτε ολο χαρα κ ναζι.... και απο τοτε αφαντος :) Την καλησπερα μου αγαπημενοι φιλοι, παμε καθολου καλα; Δηλαδή πλέον εχω ξεχασει ποια ειναι τα κριτηρια για να αντιληφθω αν ενα ραντεβου εχει παει καλα ή οχι! Αυτή τη φορά ας πούμε τι μπορεί να πήγε λαθος;
8
 
 
 
 
σχόλια

Ε και τι να σου ελεγε στο τελος του ραντεβου "ωραια τα ειπαμε αλλα δεν νομιζω να τα ξαναπουμε γιατι εισαι πολυ κοντη για τα γουστα μου"? Θα σου αρεσε μια τετοια ειλικρινης προσεγγιση? Μαλλον οχι. Καποιοι ανθρωποι απλα δεν μπορουν να πουν την αληθεια οποτε μπορει εξαρχης να μην του γεμισες το ματι ή κατι που εκανες/ειπες να τον ξενερωσε, αλλα μπορει να μην ηθελε να στο πει. Νταξει ισως το φιλι να μην υπηρχε λογος να το δωσει αν δεν τρελαθηκε μαζι σου, αλλα οκ, πρωτο ραντεβου ήταν, δεν θα πεσεις κ στα πατωματα φανταζομαι.

Welcome to the other side. Πόσοι και πόσοι δεν βγήκαν με κοπέλες ραντεβού κι ενώ όλα πήγαν μια χαρά, μετά μην την είδατε. Συνήθισε το. Κάποιοι άνθρωποι απλά φοβούνται το μετα και τη δέσμευση.

Καλησπέρα και καλή βραδιά που λένε. Μην ψάχνεις για λογική εξήγηση εκεί που (φαίνεται ότι) δεν υπάρχει. Θα μείνεις στις υποθέσεις και τα ερωτηματικά. Μόνο αληθινό κριτήριο ο χρόνος (και αυτός πάλι όχι απόλυτα...)

Ε μην είστε αρνητική αύρα τώρα, έστειλα μήνυμα και τον έριξα τον εγωισμό και υπήρχε ένα αεράκι από Βόρειο Πόλο (κοινώς μία ψύχρα)..
Το ξέρω ότι κακώς αναρωτιέμαι αλλά αυτές οι πετριές που τρώει ο κόσμος τελευταία μου φαίνονται παράλογες

Απεργία της ΓΣΕΕ