ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.5.2022 | 08:04

Απελπισία

Πριν κανένα μήνα περίπου σταμάτησα με ένα παιδί που απλώς είχαμε κατι χαλαρό για περίπου 4 μηνες λόγω του ότι έφυγε για σεζόν. Μιλούσαμε σε καθημερινή βάση, οπότε βρισκόμασταν κάναμε διαφορά πράγματα μαζί γενικά τα βρίσκαμε αλλά δεν το πήγαμε σε σχέση λόγω της δουλειάς το καλοκαίρι που θα υπήρχε.. Απο τότε που το ληξαμε νιώθω ότι κάτι μου λείπει, είμαι καθημερινά μέσα στα νεύρα, αλλάζει εύκολα η ψυχολογία μου... Ήμουν σε σχέση εγω 4 χρόνια και μετά από 1 μισή χρόνο που γνώρισα αυτό το παιδί ένιωσα πως έχει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τους υπόλοιπους που είχα βγει αλλά το μόνο κακό η απόσταση.. Επίσης βλέπω πως όταν βγαίνω από κοντά με τον άλλον δεν ξέρω πως να τον προσεγγίσω σωστά και μέσω μηνυμάτων και από κοντά, βλέπω ότι δύσκολα θα κάνω εγώ την κινηση να στείλω, να πάρω το θάρρος ίσως φταίει ότι έχω απογοητευτεί πολύ από σχέσης του παρελθόντος.. Αναρωτιέμαι άλλες κοπέλες πως τους κρατάνε και στην πορεία το πηγαίνουν και για σχέση και μαζί μου ψάχνουν το κάτι χαλαρό οι πιο πολλοί ή θα είναι όλο υπονοούμενα ή θα βρεθούμε 2 φορές και μετά τέλος. Δεν ξέρω τι να κάνω αλήθεια..
5
 
 
 
 
σχόλια

Nα διαλεγεις ανδρες στο εμφανισιακο σου επιπεδο και οχι μονο τους κουκλους οπως κανεις τωρα. Οι κουκλοι κανουν περιστασιακο σεξ με διαφορες κοπελες οπως εσυ και επενδυουν για σχεση μονο σε κοπελες του εμφανισιακου τους επιπεδου.

να μη διαλεγεις ΄΄παιχτες΄΄. αυτοι σε εχουν για σεξ και μετα γεια σας. να διαλεγεις καλα παιδια. αλλα τα καλα παιδια ειναι βαρετα και ξενερωτα εε??

Αυτά τα αγόρια που έκαναν στη πορεία σχέση απλά έτυχε να θέλουν μετά σχέση . Δεν είναι όλα θέμα τακτικών. Είναι το ταίριασμα. Το θέμα είναι ότι εσύ θες σχέση στη πραγματικότητα αλλά συμβιβάζεσαι με αλλά πράγματα και μετά πληγώνεσαι... Δεν χρειάζεται να βρεις κάποιον να το ξεκινήσετε χαλαρά και να του αλλάξεις τα μυαλά με κόλπα... Αρκεί να βρεις κάποιον που τον ενδιαφέρεις πραγματικά σαν άνθρωπος κ να κυλήσει το πράγμα με συναίσθημα ...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ