ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.5.2022 | 09:23

Με καταρρακωσε

Είχα νταραβερι με κάποιον και ενώ στα μηνύματα υπήρχε πάθος, όταν βρισκόμασταν από κοντά δε μπορούσε να λειτουργήσει ή υπολειτουργούσε. Παρόλο που ξέρω πως είμαι σαν γυναίκα, μαζί του ένιωσα άπειρη και μου έκοψε τα φτερά να εκφραστω όπως ήθελα. Το θέμα είναι ότι αυτό μου χάλασε πολύ τη διάθεση και με έριξε πολύ σαν γυναίκα με το συγκεκριμένο άνθρωπο. Έχω απωθημένο μαζί του, να μπορεί να λειτουργήσει όπως οι άλλοι και να ευχαριστηθουμε τον έρωτα μαζί όμως με έριξε τόσο που δε θα ήθελα να ξαναδοκιμασω μια πιθανή αποτυχημένη ερωτική προσπάθεια.
24
 
 
 
 
σχόλια

βρεθηκατε, πηγατε να κανετε σεξ, και διαπιστωσες οτι δε του σηκωνοταν η του ηταν μισο-σηκωμενο. εσυ το ειδες αυτο, και αμεσως αρχησες να σκεφτεσαι οτι δεν εισαι ποθητη κτλ, με τις ανασφαλειες σου να σε κυριευουν. 1ον μπορει να ειχες μια συμπεριφορα που μολις την ειδε, να ξενερωσε αυτος. 2ον μπορει τις προιγουμενες μερες να αυνανιζοταν συνεχεια με πορνο και να μην ειχε φουλ μπαταριες. 3ον μπορει να μη του αρεσες εμφανισιακα

Αγόρια ερώτηση, γίνεται τις πρώτες φορές να μην μπορείς να λειτουργήσεις λόγω άγχους επειδή σου αρέσει η άλλη πολύ ή είναι μούφες αυτά όταν λέγονται?

Θα βοηθούσε ίσως την εξ. αυτό αν απαντηθεί.

@Salamander

Το ψυχολογικό κομμάτι παίζει τεράστιο ρόλο.
Από κει και πέρα είναι και ανάλογα την περίπτωση του καθένα. (πιθανά παθολογικά αίτια, άγχος, έλξη, φάρμακα, χημεία κλπ.)
Στην περίπτωση της εξ το παλικάρι ίσως αγχώθηκε πολύ. Ίσως κάτι άλλο.

Είχες ήδη κάποια ανασφάλεια με τον εαυτό σου και τώρα το συνειδητοποιείς με αφορμή αυτό. Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν έχει να κάνει με σένα. Μην βλέπεις τους ανθρώπους με προβλήματα ως ένα challenge. Μόνοι τους θα τα λύσουνε.

Ευχαριστώ πολύ δυστυχώς πικραθηκα πολύ και το βλέπω εγωιστικά όμως προφανώς και δεν πρέπει γιατί όπως λες δεν είναι πρόβλημα μου.

Πραγματικά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην του αρέσεις κατά την γνώμη μου... Οι άντρες διεγείρονται πολύ εύκολα από το γυναικείο σώμα , η δυσκολία έρχεται από δικά τους ψυχολογικά αίτια ξεκάθαρα ! Η συνομιλία από το ίντερνετ τα φταίει που δημιουργεί πολλές προσδοκίες οι οποίες σε έκαναν και να απογοητευτείς γιατί η επιβεβαίωση είναι λίγο παραπάνω σημαντική για εμάς που δεν έχουμε πολύ γερή ιδέα για την αξία μας. Όλα θα πάνε καλά! Με όμορφες μελλοντικές εμπειρίες ! Ένα τραύμα απόρριψης ιντριγκαρε όλο αυτό , it's ok! Τώρα ξέρεις κ τον λόγο απτή μεριά του.

Όταν κάποιος μας καταρρακώνει, τον διαγράφουμε. Αν χρειάζεται ψυχανάλυση o τύπος, να πάει σε ειδικό. Προφανώς έχει θέμα, δεν φταις εσύ. Και 'σύ να βρεις κάποιον που μπορεί να σου προσφέρει όσα χρειάζεσαι. Σου έμεινε απωθημένο λες. Να του συνέβαινε μερικές φορές ακόμα αυτό που του συνέβει, να δεις πως θα ξενέρωνες για τα καλά. Πληγωμένος εγωισμός είναι από τη μεριά σου. Αξίζει για έναν εγωισμό να ταλαιπωρείσαι έτσι; Αν θες τη γνώμη μου, δεν αξίζει.

Καθόλου υπερβολή η ψυχανάλυση, TheDude. Δηλαδή θα πρέπει να αρχίσει να κυκλοφορεί με πριόνι, για να χρειαστεί ψυχανάλυση; Και ο κομπλεξισμός ψυχανάλυση χρειάζεται.

@4.5.2022 | 01:16

Ψυχανάλυση γιατί?

Και πως συγχέεις το 'πριόνι΄ με το θέμα της εξ?
Υπερβολική είσαι.
Να το λύσει μεταξύ τους το θέμα το ζευγάρι, δεν αφορά τρίτα άτομα.
------------------
@4.5.2022 | 08:37

Το τερμάτισες γενικά στην υπερβολή.
Το να κυκλοφορεί κάποιος με πριόνι προφανώς είναι ίδιο με τον φίλτατο της εξ. ?!
Εξού και η ψυχανάλυση. Μάλιστα.
Freud εσύ?

Η λέξη καταρρακωμένη είναι υπερβολική. Πολύ δράμα γενικά το lifo.
Ανέφερα το 'ζευγάρι' καθαρά για τυπικούς λόγους.
Τέτοια θέματα λύνονται face to face και όχι σε κουτσομπολίστικες στήλες.

Υ.Γ. Που είναι ο Θάνος Ασκητής βρε παιδιά?

Είσαι τόσο σίγουρος εσύ τώρα ότι είμαι γυναίκα και μάλιστα είμαι και υπερβολική! Το παράδειγμα είναι ακραίο, για να καταλάβεις καλύτερα τι θέλω να σου πω. Ποιο ζευγάρι; Επειδή παίχτηκε φάση που άφησε μάλιστα την εξομ. καταρρακωμένη, έγιναν και ζευγάρι; Τι άλλο θα ακούσουμε!

@4.5.2022 | 08:37

Έλα μου ντε, τι άλλο θα ακούσουμε.
Καταρρακωμένη επειδή δεν πέρασε καλά στο κρεβάτι.
Μήπως έπαθε και ψυχικό τραύμα? Θα σωθεί λες? Τέτοια δράματα μόνο εδώ τα διαβάζεις.
Μιλάμε για καταστροφή.

Προφανώς η λέξη ζευγάρι είναι συμβολική.

Υ.Γ. Τι είναι πιο λογικό και ώριμο? Να λύσει το θέμα η εξ με τον φίλτατο ή να ρωτάει αγνώστους σε μια στήλη για το τι να κάνει?!

Η συμπεριφορά του τύπου έχει καταρρακώσει την κοπέλα και το γεγονός ότι η κοπέλα το έλαβε ως προσωπική απόρριψη, που φυσικά δεν ισχύει. Ο τύπος έχει ΘΕΜΑΤΑ, αλλά μόνο με τον εαυτό του και μόνος του μπορεί να τα λύσει, για να μην πάρει και άλλους στο λαιμό του.

@Πενθεσίλεια

Υπάρχουν λόγοι για αυτό όμως.
Ψυχολογικοί/παθολογικοί ή και τα δύο.
Επίσης παίζει να μην του αρέσει τόσο η κοπέλα και να είναι ξενέρωτη.
'Η να είναι αυτός ξενέρωτος.
Δεν θα μάθουμε ποτέ.
----------------
@Πενθεσίλεια
Εμάς όχι, τον φίλτατο και την κοπέλα ναι.

@4.5.2022 | 05:08

Ίσως να αγχώθηκε ο φίλτατος. Ίσως να υπάρχει άλλος λόγος. Μόνος αυτός το γνωρίζει.
Αν δεν το κουβεντιάσεις μαζί του δεν θα μάθεις.
Από κει και πέρα αν θες να ξεκόψεις του το λες ώριμα και πολιτισμένα και τέλος το θέμα.
Δεν χρειάζονται δράματα και υπερβολές.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ