ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.4.2022 | 20:14

Οι γαμπροί της ευτυχίας ή μήπως όχι;

Κατ'αρχάς,μήν παρεξηγήσετε τον κάπως χιουμοριστικό τίτλο της εξομολόγησης μου.Είναι η άμυνα μου σε κάτι πολύ σοβαρό για εμένα.Λοιπόν,δέν ξέρω πώς,και ξαφνικά βρέθηκαν τρείς επίδοξοι "μνηστήρες".Γελάστε ελεύθερα,κι εγώ γελάω...τί να κάνω άλλωστε... Ο πρώτος είναι από τη δουλειά,ο δεύτερος από το μεταπτυχιακό και ο τρίτος είναι ένα φλέρτ από το παρελθόν που επανήλθε στο προσκήνιο.Και ενώ έχω μπαφιάσει πλέον από τη μοναξιά(σχεδόν 2 χρόνια μόνη γάρ)και ενώ μου έχουν λείψει όσα προσφέρει μία σχέση,εντούτοις δέν μπορώ να αποφασίσω με ποιόν από τους τρείς.Ο πρώτος μου αρέσει εμφανισιακά,ο δεύτερος μου αρέσει σαν χαρακτήρας και ο τρίτος είναι κάτι σαν απωθημένο,σαν περιέργεια που θέλω να ικανοποιήσω.Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο,επιπλέον το δίπτυχο δουλειά-μεταπτυχιακό με έχει εξουθενώσει,και κάπου τα έχω χάσει και δέν μπορώ να διαχειριστώ την κατάσταση.Καταλαβαίνω πως δέν θα λύσετε εσείς το πρόβλημα μου,ήθελα μόνο κάποια γνώμη,κάποια κατευθυντήρια οδηγία για να αρχίσω να ξετυλίγω το κουβάρι με την τριάδα.Έ δέν μπορεί,κάποιος θα μου ταιριάζει περισσότερο... Πιστέψτε με,δέν είμαι απελπισμένη για σχέση,δέν θέλω να μου συμβεί σώνει και ντέ.Μπορεί να είμαι 24,μπορεί να βράζει το αίμα μου και να έχω αρχίσει να μήν αισθάνομαι καλά ψυχικά και σωματικά λόγω έλλειψης,όμως πραγματικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι η σχέση με την ουσιαστική έννοια του όρου.Θέλω να δώσω και να πάρω,θέλω να χαιρόμαστε μαζί,εγώ κι εκείνος,τις απολαύσεις του έρωτα και της αγάπης!Αυτό θέλω,και το εννοώ.
10
 
 
 
 
σχόλια

Παιξ' τους μπάλα και τους τρεις κι από τον καθένα να παίρνεις αυτό που θέλεις 😬 όχι, ε?
Και που να προλαβαίνεις με τέτοιο πρόγραμμα που ήδη έχεις.
Μπα, απαράτησέ τους και τους τρεις, κάνε τις δουλειές σου και μπορεί να συναντήσεις κάποιον που συγκεντρώνει περισσότερα του ενός χαρακτηριστικά που γουστάρεις.

Ίσως ο πιο ακριβής τίτλος για τι θέμα, να ήταν το "Μεγάλο Παζάρι", παραλληλίζοντας με το γνωστό τηλεπαιχνίδι μιας άλλης εποχής! Αστειεύομαι.

"Ο πρώτος μου αρέσει εμφανισιακά,ο δεύτερος μου αρέσει σαν χαρακτήρας και ο τρίτος είναι κάτι σαν απωθημένο"
Δε βλέπω πλουραλισμό στα κριτήρια. Περισσότερο αποκαλύπτεται ένας κονφορμισμός, όχι κατ' ανάγκη συνεδεμένος με την έννοια της σχέσης. Είστε βέβαιη ότι θέλετε σχέση και όχι κάτι άλλο;
Λίγο πιο κάτω λέτε: "πραγματικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι η σχέση με την ουσιαστική έννοια του όρου"
Τι είναι η σχέση; Δώστε την απάντηση σε αυτό το ερώτημα και θα βρείτε τη λύση.
Να είστε ειλικρινής όμως και να μη τρομάξετε όταν διαπιστώσετε ότι είτε και οι 3 απορρίπτονται, είτε αυτό που λέτε για "κουτί Α" εμφάνιση- "κουτί Β" χαρακτήρας- "κουτί Γ" απωθημένο, είναι ανακριβές.

Καλά, όχι ότι μπορούμε να κάνουμε αυτή τη συζήτηση λες και διαλέγουμε φουστάνι για να βάλεις το Σάββατο, αλλα θα κάνω μια εξαίρεση γιατί διέγνωσα δύο καραμπινάτα don't : εργασιακός χώρος και παρελθούσα ιστορία.

Πάντως, ένας καλός τρόπος για να δοκιμάσεις συναισθήματα είναι να απόσχεις λίγο κι από τους τρεις, ώστε να δεις ποιος πραγματικά θα σου λείψει.

Πρέπει να συγκρίνεις τα χαρακτηριστικά να δεις τι προσφέρει ο καθένας. Το παλιότερο μοντέλο που το ξέρεις ήδη ίσως είναι πιο σταθερό ενώ τα νεότερα μπορεί να κρύβουν εκπλήξεις που μπορεί να είναι ευχάριστες μπορεί και όχι. Δες τι λένε κι οι άλλοι χρήστες, διάβασε σχόλια και ανάλογα επέλεξε τι θα παραγγείλεις.
Έπειτα, ίσως θα ήταν καλύτερα να μην κάνεις πιο περίπλοκα τα πράγματα σε δουλειά/σπουδές που όπως λες σ’ έχουν κουράσει ήδη και θα πρέπει να είσαι και συγκεντρωμένη εκεί. Αν ας πούμε διαλέξεις μια από τις δύο αυτές περιπτώσεις και τελικά κάτι πάει στραβά θα έχεις συν αυτό να αντιμετωπίζεις. Να τον βλέπεις δηλαδή πιθανώς κάθε μέρα.
Δεν μπορούμε να κάνουμε και merge… :/
++++++