ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.4.2022 | 10:52

γιατι μου συμβαίνει αυτό?

εχω βρει δουλεια στο εξωτερικο. ειμαι 25. γυναικα.δυναμική, που ποτέ δε μασούσα τα λόγια μου, μορφωμενη με πολύ καλά εφόδια. εχω εδω μια σταθερη δουλειά Αθήνα. δεν τα πάμε καλά με το αφεντικό μου, η αληθεια είναι οτι δεν τον χωνεύω καθόλου. .ομως δεν παυέι να ήταν ο πρώτος που πίστεψε σε εμένα και πραγματικά μου εδωσε ψωμί να φάω. κατά καιρόυς μου ασκεί ψυχολογικό πολέμο οτι θα ήταν πολύ γαιδουριά να τον αφήσω και να φύγω ή να μη πω καιρο πριν (2-3 μήνες) οτι θέλω ν φυγω για να προετοιμαστεί. πειτε με χαζή αλλά εχει επιδράσει όλο αυτό πανω μου και δυσκολευομαι να παραιτηθώ παρόλο που θέλω να παρω το πρώτο αεροπλάνο.
5
 
 
 
 
σχόλια

τιποτα δεν κραταει για παντα. οταν εχεις βρει ηδη την επομενη δουλεια, φυγε. οχι φυσικα χωρις να υπαρχει εναλλακτικη, εκτος αν εχεις φυτεμενα λεφτοδεντρα στο σπιτι.

Για έναν άνθρωπο της εργασίας που είναι νέος, διαθέτει δυναμική κι αυτοπεποίθηση, απαιτείται να σφυρηλατηθεί και το ανάλογο επαγγελματικό προφίλ του τεχνοκράτη.
Ψυχρό αίμα (όχι αντιεπαγγελματισμός-στην πορεία θα βρεις και θα καθορίσεις τα όρια), ορθή λογική, αστική ευγένεια και προχωράς.
Σημείωση: Όσοι σκοπεύετε να πάτε στο εξωτερικό για δουλειά καλό και χρήσιμο είναι να έχετε και ολίγο κοσμοπολίτικο χαρακτήρα. Βοηθάει πάρα πολύ.

Στη ζωή μας καλό είναι να βρισκόμαστε όπου αναπαυόμαστε ψυχικά. Αυτος ο άνθρωπος (δεν θα πω αφεντικό γιατί μου προκαλεί μια σύγχυση αυτή η λέξη) σε χειραγωγεί ήδη! Το αεροπλάνο σε περιμένει. Όλα τα καλά σου εύχομαι!

Αν υπάρχει ένας σεβασμός και αν ξέρεις ότι το κενό είναι δύσκολο να αναπληρωθεί το λες. Αλλιώς τι δυναμική είσαι. Πρέπει να κάνει τα κουμάντα του, ίσως να δείξεις την δουλειά στην καινούρια κοπέλα κτλ.

Χμμ. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, ενοχικός ων.
Ωστόσο, σε 1 (2, 5, 10...) χρόνια από τώρα, όταν ο εαυτός σου σου ζητήσει εξηγήσεις που δεν έκανες αυτό που ήθελες, εσύ θα πρέπει να του απαντήσεις. Αν τον παραπέμψεις στο αφεντικό σου υποψιάζομαι πως δε θα συγκινηθεί ιδιαίτερα.
Καλό ταξίδι και καλή αρχή!