ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.4.2022 | 04:23

Σκεψεις

Κυκλοφορούν καποια βίντεο με διάφορους που δούλευαν ή δουλεύουν στη google στο εξωτερικό και ρε παιδί μου έχουν καφετέρια με δωρεάν φαγητό από όλες τις κουζίνες για να ικανοποιούν όλα τα γούστα, γυμναστηριο, μέρος για ξεκούραση κτλ. Πολύ θα ήθελα να υπάρχουν εταιρίες και εδώ με αυτά. Τουλάχιστον καφετέρια με 1-2 μαγειρευτά φαγητα να μας φύγει το άγχος του τι παίρνουμε στη δουλειά. Ας το πληρώνουμε κιόλας με ένα μινιμουμ ποσό. Κουραστηκα να σκέφτομαι τι θα πάρω αύριο για μεσημέρι και να το τρωω και κρυο.
11
 
 
 
 
σχόλια

Οι παροχές προνομίων σε καλοπληρωμένα στελέχη κάποιων εταιρειών, είναι συνηθισμένη πρακτική. Πόσο μάλλον σε εταιρείες που έχουν πολλαπλάσιο ΑΕΠ κι από αυτό ολόκληρων χωρών όπως η Ελλάδα. Τα προνόμια που περιγράφετε για φαγητό, καφέ και γυμναστήριο δεν είναι και τίποτα σπουδαίο και μάλιστα παρέχονται σε μέτρια στελέχη σε μια εταιρεία σα τη google. Τα μέτρια στελέχη της google αμοίβονται με ~ 120-150 Κ USD/έτος.

Έχουμε κι εδώ τέτοιες εταιρίες αλλά σε μικρογραφία. Παράδειγμα, ψάξε εδώ στο site το άρθρο με τίτλο… “Μπήκαμε στα γραφεία του Skroutz.gr”.
Έχουν και πινγκ πονγκ. Μπορεί σε καμία γωνία να έχουν στριμώξει και κανένα πολυόργανο γυμναστικής…25 σε 1 χαχα
Πρόσφατα είχα στείλει ένα βιογραφικό σε εταιρία με αντίστοιχο image, για δεύτερη δουλειά. Καλά… για τον μπουφέ το έκανα χαχα Δεν κρατήθηκα όμως και τους έγραψα μέσα ένα κάρο μλκς από τις γνωστές! χαχα Το τερμάτισα λέμε!! χαχα Αφού στο τέλος τους έγραφα…”μετά από όλα αυτά αν απαντήσετε ακόμη και για να πείτε όχι …θα εκπλαγώ”. Τελικά απάντησαν μετά από καμιά δεκαπενταριά μέρες πως το διασκέδασαν αλλά πως δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να με προσλάβουν κι ας πληρούσα όλες τις άλλες προϋποθέσεις γιατί θα τους καταστρέψω χαχα Αλήθεια. Ήταν για θέση τεχνικής υποστήριξης. Επίτηδες το κάνω. Τους περνάω κι εγώ συνέντευξη αλλά δεν το καταλαβαίνουν. Αν δεν αντέχουν δεν τους θέλω για εργοδότες… :P
PS τώρα που γύρισε η mono και μάλιστα στην τελείως dark εκδοχή της...θα χάσουμε και τη μία δουλειά που έχουμε.

Υπάρχουν εταιρίες και στην Ελλάδα με φαγητό.
Είναι πολυεθνικές και δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο , όπως και στο εξωτερικό.
Υπάρχουν μέχρι και εταιρίες με παιχνίδια μέσα.
Εταιρίες που δουλεύεις με την παντόφλα αν θες...
Δεν κάνω πλάκα.