ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.4.2022 | 00:53

Άντρες

Μιλούσαμε λίγο καιρο, ήταν πολύ θερμός, καθημερινή επικοινωνία, φωτογραφίες, βίντεο, όλα. Βγαίνουμε, περνάμε καλά, κάνει κίνηση, όλα τέλεια λέω. Αρχίζει να αραιώνει. Τον ρωτάω αν είναι όλα οκ μεταξύ μας, λέει ναι. Ξαναβρισκομαστε, αργά, για συγκεκριμένο λογο (σεχ), περνάμε καλά, αραιώνει περισσότερο. Κάνω μια κουβέντα για να μην τρώω άδικα και εγώ τον χρόνο μου, τι άλλαξε, αν τον ενόχλησε κάτι, όχι λέει όλα καλά απλά είμαι αλλού. Ερωτευμένος δηλώνει. Όχι με μένα. Εγώ τι ήμουν; ποιος ξέρει. Μέχρι και σήμερα αν δε στείλω εγώ, δε στέλνει και απορώ αν όλα αυτά που έλεγε στην αρχή για μας ήταν Αλήθεια, ή απλά για να με ρίξει. Δεν καταλαβαίνω πώς ξεκινάς κάτι ενώ είσαι αλλού, και αν το ξεκινήσεις τι σκοπό έχεις; δεν σου αρεσα τελικά; πες το μου. Το αξίζω. Αυτή τη συμπεριφορά δεν αξίζω. Δεν αξίζω να περιμένω κανέναν. Πότε θα το μάθω;
9
 
 
 
 
σχόλια

Εσύ ήσουν η καβάτζα του (επειδή ρώτησες τι ήσουν). Το αν σου αξίζει ή όχι όλο αυτό πρέπει εσύ η ίδια να το ρωτήσεις στον εαυτό σου και αναλόγως να πράττεις από τούδε και στο εξής.

Ωραίο τσουβάλιασμα ο τίτλος του ποστ.

Επίσης, μόνη σου του έκατσες ενώ είχες δει ήδη να αραίωνε.

Τραβάτε με και ας κλαίω είσαι. Μην το παίζεις θύμα.

Το ότι έκανες σεξ μαζί του ενώ έβλεπες ότι αραιώνει τις επαφές, δεν είναι δικό μας λάθος. Σκέψου επίσης πόσες κοπέλες στην αρχή είναι θερμές και μετά εξαφανίζονται χωρίς καν σεξ. Στην τελική, περάσατε καλά. Δεν σου έταξε σχέση, ούτε εκκλησία.

"Αρχίζει να αραιώνει. Τον ρωτάω αν είναι όλα οκ μεταξύ μας, λέει ναι."

Απο εδω και περα σταματησα να διαβαζω.
Και εσυ επρεπε να σταματησεις να ασχολεισαι.

Τωρα βεβαια θες και εξηγησεις και να μαθεις αναλυτικα γιατι και πως.
Βεβαια εδω δεν σου ειπε ο εμπλεκομενος, θα σου πω εγω?
Συνηθως ο λογος ειναι οτι το παλεψατε και ο αλλος δεν του βρηκε αυτο που ειχε κατα νου.
Γιατι δεν στο ειπε? γιατι τετοιες συζητησεις ειναι δυσαρεστες για ολους - ιδιως για αυτον που πρεπει να κατσει να σκεφτει τι δεν βρηκε ενδιαφερον πανω σου - και προτιμα να τις αποφυγει.

Θα επρεπε να γινουν?
Φανταζομαι οτι ναι, αλλα στην τελικη δεν αλλαζουν το αποτελεσμα.
Οσο και να το ωραιοποιησεις, η να το φτιαξεις ομορφο ο τυπος δεν θα μπορει να ειναι μαζι σου και αυτο δεν ειναι fake....

Συμβουλη χρυσαφι: Μην χανεις χρονο για τετοιες σκεψεις, τουλαχιστον οχι παραπανω απο οσο ειναι αναγκαιο.

Η αληθεια ειναι οτι ο ερωτας μας χαζευει και μας κανει να μην καταλαβαινουμε πραγματα προφανη. Δεν θελω να το πεξω ανωτερη αλλα αυτό που εσυ δεν καταλαβαίνεις εμενα πχ σαν εξωτερικο αναγνωστη μου φαινεται οασιφανες , Προφανως και ηθελε μονο σεξ, μπροει για ευχαριστηση, μπορει για να πικαρει/ξεπερασει καποια αλλη , ποιος ξερει τι σημασια εχει, εναι αλλου και σου το πε, μπορει κολλημενος με καποια που δεν τον θελει( οπως εσυ μαζι του) , μπορει με καποια που τον χωρισε, μπορει με καποια που μια τον θελει μια δεν τον θελει. Το στορυ ει ναι απλό εσυ θες καποιον που δεν σε θελει κι αυτος θελει καποια αλλη ποθ μαλλον δεν τον θελει. Κλασικο χιλιοπαιγμενο

Άμα δεν στείλεις εσύ, δεν θα σου στείλει, μα τότε μη στέλνεις ούτε κι εσύ. Όποιος δεν σε ψάχνει, δεν αξίζει να σε βρίσκει διαθέσιμη. Απ' όσα μας λες εδώ, εγώ λέω ότι αρχικά το πήρε όντως ζεστά μεταξύ σας, ίσως ήλπιζε να κάνετε σχέση. Μάλλον, όμως, ήταν ήδη ερωτευμένος με άλλη, απλώς επειδή δεν είχε το πράσινο φως ή νόμιζε ότι δεν είχε ευκαιρία, να το προσπάθησε μαζί σου. Όταν η άλλη φάση έμοιαζε να μπορεί να προχωρήσει, απομακρύνθηκε από σένα. Το λάθος του ήταν ότι δεν σου μίλησε απ' την αρχή, εφόσον τον ρώτησες ευθέως κιόλας. Εκτός αν στις συζητήσεις σας κατά κάποιον τρόπο άφηνε να εννοηθεί ότι παίζει ενδιαφέρον αλλού (συνήθως όποιος ενδιαφέρεται για κάποια, την αναφέρει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, έστω και τυχαία ντεμέκ), αλλά εσύ ήθελες να πιστεύεις ότι με λίγη οικειότητα παραπάνω μεταξύ σας, ο άλλος θα ξεκολλήσει. Δυστυχώς δεν έγινε έτσι. Μη χαλιέσαι, όμως. Δεν μπορούσες να το ξέρεις από μεριάς σου. Κι απ' την αρχή που στράβωσε η φάση έβλεπες ότι δεν τραβούσε και προσπάθησες να το φέρεις προς συζήτηση κι επίλυση, ο άλλος σου τα μασούσε, και θα σου τα μασούσε για καιρό ακόμα αν δεν επέμενες. Καλύτερα που δεν σπατάλησες πολύ χρόνο μαζί του. Μην ανησυχείς, θα βρεις γνωριμίες ενδιαφέρουσες με προοπτική για κάτι παραπάνω. Φαίνεσαι για εξηγημένο άτομο και συνάμα ξέρεις να προστατεύεις τον εαυτό σου, είναι πολύ σημαντικό αυτό!

Δεν καταλαβαίνω γιατί αφού έμαθες την αλήθεια, συνεχίζεις να στέλνεις και να τον ψάχνεις. Αξίζει να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου? Δεν σέβεσαι η ίδια εσένα, αυτός θα το κάνει?

Ε είναι εμφανές ότι ήθελε σεξ μόνο, μπας και ξεπεράσει αυτή με την οποία είναι ερωτευμένος η οποία προφανώς δε του κάθεται. Πολλοί άντρες το κάνουν αυτό, αλλά εσύ γιατί ασχολείσαι ακόμα ειπαμε; και είσαι και τυχερή που σου είπε και την αλήθεια και δεν σου πούλησε παραμύθι, όπως τόσοι και τόσοι. Αν έχεις έστω και λίγη αξιοπρέπεια μην ξαναασχοληθεις μαζί του!