ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.4.2022 | 21:20

βαρεμάρα

Οταν δεν έχεις παρέες ή σύντροφο τα Σαββατοκύριακα δεν περνάνε με τίποτα. Εχω και εναν αδελφό σουπερ κοινωνικό. Απο το σπίτι πάντα έλειπε. Τώρα εχει βρει και μια κοπελιά και πάει και κοιμάται ολο εκεί και το σπίτι ειναι ασφυκτικά άδειο . Κι εγω μένω καθε βράδυ μέσα κλεισμένη με γονείς. Ειμαι 34 και νιώθω ΓΡΙΑ..ιδίως μετά απο ολα αυτά με τον κορονοϊο δεν μπορώ αλλη μοναξιά. Να φύγω εξωτερικό τουλάχιστον να μένω μόνη μου να μη βλέπει κανείς τα χάλια μου;; Ποσο ασχημη ζωη εχω. Δεν την αντέχω άλλο.
5
 
 
 
 
σχόλια

Απλά μπορείς να συνεχίζεις να εστιάσεις στο πρόβλημα ή να επιλέξεις να εστιάσεις την προσοχή και την σκέψη σου στο πως να αλλάξεις και να βελτιώσεις αυτή την κατάσταση.

Σε καταλαβαίνω. Κάποιοι και κάποιες βιώνουμε πολύ έντονα τη μοναξιά που μπορεί να μένει για αρκετά χρόνια. Χάλια όμως γιατί θεωρείς ότι είσαι; Επίσης γιατί η ζωή σου θεωρείται άσχημη εκ μέρους σου; Δες τα θετικά. Ζουν και οι δυο σου γονείς και μάλλον έχετε καλές σχέσεις. Αν είχες μια ανυπόφορη συμβίωση και ήσουν άνεργη μη έχοντας που να πας, ναι τότε θα βρισκόσουν σε απελπιστική κατάσταση. Είμαι λίγο μεγαλύτερή σου και είμαι 36. Μοναξιά βιώνω πολύ τα τελευταία τέσσερα χρόνια με τον θάνατο του μπαμπά μου. Έχω πολλά προβλήματα, ίδια βαρετή ρουτίνα, αλλά δόξα το Θεό τουλάχιστον σωματικά είμαι υγιής. Η ψυχολογία μου είναι δύσκολη και είμαι επίσης ελεύθερη όπως εσύ χωρίς παρέες. Αλλά προσπαθώ να μην πέφτω τόσο πολύ ψυχικά. Βρίσκω τρόπους, δραστηριότητες και χόμπι να νιώθω καλύτερα. Μιλάω με κόσμο όταν βγαίνω έξω για δουλειές ή περπάτημα. Και περπάτημα πολύ, όχι αστεία! Σαφώς θα ήμουν ευτυχισμένη αν είχα κάποιον να με αγαπά και να έφτιαχνα κάτι όμορφο μαζί του, αλλά πιστεύω πως και να ερχόταν, δεν θα έπρεπε να περιμένω ότι με ένα μαγικό ραβδί θα ζούσαμε το παραμυθάκι.

Εμείς καθορίζουμε την τύχη της ζωής μας...
Μη τα παρατάς ποτέ... Στάσου όρθια και πολέμισε για σένα για τα θέλω σου και για τις αξίες σου!
Μη βαριέσαι να ξαναγεννηθείς μέσα από τις στάχτες σου... Μη βαριέσαι να πιστέψεις σε σένα... Μη βαριέσαι να ζητήσεις από την ζωή ότι σου ανήκει και θες...
Μη βαριέσαι να ζήσεις!

Αν πας εξωτερικό θα νιώθεις χειρότερη μοναξιά.
Και στην τελική το πρόβλημα είναι οτι νιώθεις μοναξιά ή οτι σχολιάζουν οι γονείς σου που δε βγαίνεις;
Αν εμενες μόνη σου και δουλευες και από το σπίτι, εκεί να δεις μοναξιά. Θα υπήρχαν μέρες που δεν θα ακουγες ουτε τη φωνη σου!
Δεν είναι εύκολο να κοινωνικοποιηθεις, αλλά να πας εξωτερικό,δεν είναι σίγουρα η λύση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ