ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.3.2022 | 18:42

Απογοήτευση

Βγήκαμε με κοινούς φίλους και στο τέλος μείναμε οι δυό μας.Ήταν η καλύτερη στιγμή της βραδιάς γιατί είμαι ερωτευμένος μαζί της εδώ και καιρό.Φύγαμε και την συνόδευσα στο σπίτι της,όταν φτάσαμε συνεχίσαμε να μιλάμε,την ακολούθησα στο πίσω μέρος της πιλοτής,με τράβηξε και άρχισε να με φιλάει.Όλο αυτό με δική της πρωτοβουλία,δέν υπήρχε περίπτωση να πιέσω καταστάσεις και δέν το έχω κάνει ποτέ.Μου ηρθε ξαφνικά,ανταποκρίθηκα γιατί ποιός τυφλός δέν θέλει το φώς του,το συνεχίσαμε για λίγο και μετά αποχωριστήκαμε.Σήμερα την πήρα για να δώ τί γίνεται,κι ενώ μιλούσαμε γενικά,μου είπε ότι αυτό που έγινε χθές ήταν λάθος και το ξανασκέφτηκε,και να το ξεχάσουμε.Τί θα πεί να το ξεχάσουμε;Δηλαδή να ξεχάσουμε ότι εκείνη με τράβηξε επάνω της,με έσφιγγε και όταν είδε την αμηχανία μου μου έλεγε να μήν σταματάω να την φιλάω; Δέν είχε πιεί,ήταν μιά χαρά,και δέν μπορώ να δικαιολογήσω όσα μου είπε σήμερα.Σκέφτομαι τί μπορεί να έκανα που την ξενέρωσα.
15
 
 
 
 
σχόλια

Λοιπόν, έτσι όπως τα γράφεις... δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα :p
Νομίζω το καλύτερο είναι να αφήσεις το χρόνο να κάνει τα δικά του. Αν θέλει και ντράπηκε για κάποιο λόγο, θα σε προσεγγίσει καααπως. Αν δεν ήθελε και το έκανε για κάποιο λόγο, θα σε αποφεύγει. Σε κάθε περίπτωση, θα καταλάβεις..

Δεν σημαίνει ότι εσύ έκανες απαραίτητα κάτι λάθος και την ξενέρωσες. Το τι έχει ο καθένας στο κεφάλι του... Απλά το μετάνιωσε. Πάμε παρακάτω

Για μένα το πιο πιθανό είναι απλώς να είχε ορεξουλες εκείνη την ώρα και μετά θυμήθηκε ότι δεν θα σε ήθελε και για αγόρι της κιόλας, οπότε δεν θέλει το βάρος του να έχεις ελπίδες. Άλλο ενδεχόμενο είναι να ένιωσε ντροπή για την πρωτοβουλία της και άλλο είναι να μην της άρεσε πολύ αυτό που έγινε μεταξύ σας. Δεν μας έχεις πει αν εσύ της έχεις εκφράσει τον έρωτα σου. Αν ναι ,τότε δεν ισχύει κανένα ενδεχόμενο στο οποίο ντρέπεται ή νομίζει ότι δεν την θες που αναφέρουν πιο κάτω . Την πήρες και τηλέφωνο όπως λες εξάλλου και αν είχε συναισθήματα θα χαιροτανε που έδειξες ενδιαφέρον και δεν θα σε ακύρωνε έτσι. Παρόλα αυτά υπάρχουν κενά στο στορυ γιατί δεν βλέπουμε κάπου να την προσεγγίζεις εσύ.

'Δεν υπήρχε περίπτωση να πιέσω καταστασεις', 'ανταποκριθηκα', :ειδε την αμηχανία μου και μου έλεγε να μην σταματάω να την φιλαω'.

Αν δεν έγραφες οτι τη θες καιρό, απο αυτες τις εκφράσεις καποιος θα καταλάβαινε, οτι εσυ δε γουσταρες, η κοπελα στην επεσε και μη ε πουν Και ακαταδεκτο, ανταποκριθηκες. Αλλα την ιδια ωρα ειχες και ενδοιασμούς και το εβλεπε(αρα ενιωσε άσχημα) και αναγκαζόταν να σου πει, να συνεχίσεις να την φιλας.

Καταλαβαινεις τι θελω να πω ..

Εσύ την θέλεις καιρό. Αυτή έχει καταλάβει και αφου μείνατε οι 2 σας και δεν εκανες τίποτα, είπε να κάνει την κίνηση αυτή.
Και εσύ, ενώ την θες και δεν μπήκες στον κόπο να κάνεις κίνηση, ενώ ειναι ελεύθερη και φλέρταρε μαζι σου, ήσουν και τόσο αμήχανος, που το κατάλαβε και αναγκαζόταν να σου λέει, να συνεχίσεις να την φιλάς.
Ε τι θες να φταίει....

Νόμισε οτι δεν την θες και κακώς σε άρπαξε αυτή. Οτι κατάλαβε λάθος, νομίζοντας πως ενδιαφέρεσαι για αυτήν.

Τι να έγινε! Το πρωί που ξύπνησε σκεφτόταν όλο αυτό και θυμήθηκε που κάτι γνωστές της υποστήριζαν ότι με κάτι τέτοια που εκφράζεσαι ελεύθερα σε περνούν για εύκολη και κλονίστηκε! Έτσι απόφασισε να το παίξει για λίγο δύσκολη κι από δω και πέρα θα είναι άλλα λέω άλλα κάνω κι άλλα εννοώ. Εσύ θα μπερδεύεσαι, θα νομίζεις ότι παίζει μαζί σου, με αποτέλεσμα να μην κάνεις κίνηση και να τη γράψεις με αποτέλεσμα μετά να πιστεύει εκείνη ότι όντως την πέρασες για εύκολη και γι' αυτό έκοψες. Και κάπως έτσι γίνεται με τα συμπεράσματα κάτι άλλο να συμβαίνει από αυτό που πραγματικά υπάρχει. Αυτό είναι μια εκδοχή...για να καταλήξω στο πόσο πιο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν μιλούσαμε ειλικρινά.

Η τυπισσα δεν θέλει ξεβόλεμα από την φούσκα εντός της οποίας ζει μόνη για μήνες ή χρόνια. Αυτό που βίωσες χθες είναι η ανάγκη της για επαφή, η οποία δεν κατάφερε να υπερνικήσει εκείνη της συνήθειας που αναφέρω στην πρώτη πρόταση. Σε κάθε περίπτωση την ξεχνάς. Για δικό σου καλό.