Το tweet-σοκ της συζύγου Μιχαλολιάκου


ΑΠΛΥΤΟΣ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ ... από NikosGreeceEver
21

«Κρίμα, έπρεπε τουλάχιστον να τον βιάσουν! ΑΠΛΥΤΟΣ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ», έγραψε στο twitter η Ελένη Ζαρούλια, βουλευτής της Χρυσής Αυγής στη Β' Αθήνας και σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου. Μαζί με το σχόλιο αυτό, η κυρία Ζαρούλια έδινε και το link για το παραπάνω video από το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Ant1 με εικόνες από ένα Έλληνα που είχε χτυπηθεί από Πακιστανούς που συμμετείχαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας.    

 



Το tweet της κυρίας Ζαρούλια αποτελεί σχόλιο στο παραπάνω video με τον ξυλοδαρμό του Έλληνα και διακινείται σήμερα -παρ' ότι αναρτήθηκε στις 25 Αυγούστου- στο twitter με αφορμή τη σύλληψη του 27χρονου διαχειριστή της σελίδας «ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ/ELDER PASTITSIOS» στο Facebook.  «Βουλευτής της ΒτΕ από το ακάουντ της στο twitter γράφει αυτά κ η δίωξη Ηλ.Εγκλήματος συλλαμβάνει σατιρικό troll..», έγραψε κάποιος στο twitter σχολιάζοντας με την σειρά του τις απόψεις που είχε εκφράσει η κυρία Ζαρούλια.

*Διαβάστε επίσης:

UPDATED: Σύλληψη στο Facebook - Ρεζίλι παγκοσμίως!#FreeGeronPastitsios

Είμαστε όλοι Ισλαμ (Το #FreeGeronPastitsios και οι διαμαρτυρόμενοι μουσουλμάνοι της Ομόνοιας)

Ο ΓΕΡΩΝ ΦΑΣΙΣΜΟΣ. Από τον Καρτέσιο

[ΓΝΩΜΕΣ] Ο γέροντας Παστίτσιος και το στυγερό ηθικό έγκλημα. Από τον Άρη Αλεξανδρή

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ:  Το πιο Φανταστικό Τρολάρισμα του Γέροντα Παστίτσιου! 

Τech & Science
21

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «AI σχολείο» που αντέγραψε ποίηση και έβαλε ποίημα για λιντσαρίσματα σε παιδιά 2-8 ετών

Τech & Science / Το «AI σχολείο» που αντέγραψε παράνομα ποίηση και πρότεινε ποίημα για λιντσαρίσματα σε παιδιά 2 έως 8 ετών

Η εφαρμογή Giggle Academy μετέτρεψε παράνομα εκατοντάδες ποιήματα σε παιδικά «μαθήματα» με AI εικόνες. Ανάμεσά τους, ποίημα για τα λιντσαρίσματα στις ΗΠΑ εμφανίστηκε ως υλικό για παιδιά 2 έως 8 ετών.
THE LIFO TEAM
Η Αυστραλία απαγόρευσε τους λογαριασμούς social media στους κάτω των 16 αλλά 8 στους 10 παραμένουν μέσα

Τech & Science / Η Αυστραλία απαγόρευσε τους λογαριασμούς social media στους κάτω των 16 αλλά 8 στους 10 παραμένουν μέσα

Νέα έκθεση δείχνει ότι η ιστορική απαγόρευση της Αυστραλίας έμεινε, προς το παρόν, κυρίως στα χαρτιά: τρεις μήνες μετά, 8 στα 10 παιδιά παραμένουν στις πλατφόρμες, συχνά επειδή κανείς δεν τους ζήτησε καν να αποδείξουν την ηλικία τους.
THE LIFO TEAM
Το εργοστάσιο τεχνητής νοημοσύνης που πουλούσε συμπληρώματα στο TikTok Shop

Τech & Science / Το εργοστάσιο τεχνητής νοημοσύνης που πουλούσε συμπληρώματα στο TikTok Shop

Νέα έρευνα αποκαλύπτει πώς μια άγνωστη μάρκα συμπληρωμάτων έγινε παράδειγμα του νέου σκοτεινού εμπορίου στο TikTok Shop: ψεύτικοι AI «γιατροί», φυλετικά στερεότυπα και βίντεο που μετατρέπουν την αγωνία για την υγεία σε προμήθειες.
THE LIFO TEAM
NASA ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΓΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ

Τech & Science / Το σκάφος που πήγε να σώσει τηλεσκόπιο της NASA χρειάζεται τώρα διάσωση

Το σκάφος Link, μεγέθους περίπου όσο ένα ψυγείο, πλησίαζε το διαστημικό παρατηρητήριο Neil Gehrels Swift, όταν παρουσίασε σοβαρή βλάβη και άρχισε να κάνει μία πλήρη περιστροφή κάθε 40 δευτερόλεπτα
THE LIFO TEAM

σχόλια

12 σχόλια
ειλικρινα στα επομενα αντιρατσιστικα συλλάλητηρια, οι οργανωτες πρεπει να φροντισουν για τυχον ''αλλαχου ακμπαρ'' και ''μπιραλλαχ''..στα τελευταια 2 συλλαλητηρια..στο ενα σταματουσαν στην μεση της πορειας μουσουλμανοι και γονατιζαν προσευχοντας και στο τελευταια στις 19 ιαν. περιεφεραν πτωμα μεσα στο κεντρο με ιμαμηδες και φουλ τελετουργιες.. ειλικρινα οι υπευθηνοι των αντιρατσιστικων αυτων πρωτοβουλιων πρεπει να μας ξεκαθαρισουν αν οι πορειες ειναι απλα αντιρατσιστικες, εναντια σε καθε μορφη ρατσισμου και φανατισμου η' απλα ειναι πορειες μισελληνων και αντιχριστιανων.. ειλικρινα το οτι μερικα ασχετα παιδια που χαζογουσταρουν να κατεβουν στα συλλαλητηρια και με το που τελειωνει η ολη διαδικασια οι μισοι απαυτους εχουν πειστει να ψηφισουν χρυσα αυγα (ισχυει με φοιτητες φιλους μου) τοτε κατι παει στραβα..
Οπως για τον Παστίτσιο κινητοποιηθηκε η ΧΑ για να συλληφθει ο τύπος, έτσι τώρα να κινηθεί η βουλή για την κυρία (που μόνο κυρία δεν είναι έτσι που μιλάει). Επίπεδο υπογείου. Κι ακόμα χειρότερα είναι και βουλευτής. Είναι το θέμα που έλεγα -η απώλεια του μέτρου, της ευπρέπειας και της αισθητικής είναι το παρόν αυτής της χώρας. Βέβαια θα σου πούνε οι υπερμαχοι της ελευθερίας του λόγου αποψή της είναι και τη βγαζει. Αλλο ελευθερία άλλο ασυδοσία όμως και οχετός.
Εκεινο που δεν πρεπει ποτε να ξεχναμε ειναι οτι αυτη την γυναικα την στειλαμε στην βουλη Εμεις(οι ελληνες εννοω)! Καθως και οτι το κομμα του αντρα της ειναι τριτο(μεχρι στιγμης το Τονιζω) στην βουλη, επισης απο εμας....
Εκείνο που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι ο συγκεκριμένος νεαρός πήγε σε μια ειρηνική διαδήλωση για να υποστηρίξει τους Πακιστανούς!Φανταστείτε τι θα γινόταν αν όντως ήταν Χρυσαυγίτης..Κατα τα άλλα οι Πακιστανοί κινδυνεύουν και δέχοντε επιθέσεις!Δυστηχώς σαν αυτόν τον νεαρό δέχοντε καθημερινά εγκληματικές επιθέσεις,πραγματικές και όχι κατασκευασμένες από τα Μ.Μ.Ε.,αρκετοί Ελληνες πολίτες,γι αυτό είναι 3ο κόμμα και θα πάει και πρώτο γιατί μόνο η Χ.Α. υπερασπίζεται τον Ελληνα!
Παρεμπιπτόντως, αυτή η σκηνή εκτυλίχθηκε στην "ειρηνική" διαδήλωση των πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας πριν κάποιο καιρό, επειδή πέρασαν το συγκεκριμένο νεαρό είπαν για χρυσαυγίτη. Ο ένας "πολιτισμός" δηλαδή συναντά τον άλλον.
μεγάλο σοκ!!!δεν το περιμέναμε να κάνει τέτοια δήλωση η χουντικιά-φαστιστοναζίστρια μιχαλολιάκου!!!καλό είναι εκεί στη lifo όταν αναπαράγετε μια είδηση να την αλλάζετε λίγο στον τίτλο στα πρότυπα τον αναγνωστών κ όχι όπως είναι!γιατί μερικές φορές ξενίζουν πολύ οι τίτλοι που έχετε!σοκ!!!λες κ διαβάζουμε κανένα καθεστωτικό έντυπο που περνάει τους αναγνώστες για αφελείς!γνωρίζουμε τι είναι η χ.α. κ επειδή στη lifo διαβάζουμε εκτός απο τέχνη κ πολιτική κάντε το όπως σας εκφράζει αλλά να καταλαβαίνουμε κ τι πρεσβεύετε!η εποχές δυστυχώς άλλαξαν!
Το ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ τι σκατά είναι; πληθυντικός του Πακιστανό;Αυτό μόνο μου έκανε εντύπωση... κατά τα άλλα γυναίκα του Μιχαλολιάκου δεν είναι; τι περιμέναμε από το να έχει τα ίδια ηλίθια μυαλά(;) με εκείνον;