Το tweet-σοκ της συζύγου Μιχαλολιάκου


ΑΠΛΥΤΟΣ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ ... από NikosGreeceEver
21

«Κρίμα, έπρεπε τουλάχιστον να τον βιάσουν! ΑΠΛΥΤΟΣ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ», έγραψε στο twitter η Ελένη Ζαρούλια, βουλευτής της Χρυσής Αυγής στη Β' Αθήνας και σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου. Μαζί με το σχόλιο αυτό, η κυρία Ζαρούλια έδινε και το link για το παραπάνω video από το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Ant1 με εικόνες από ένα Έλληνα που είχε χτυπηθεί από Πακιστανούς που συμμετείχαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας.    

 



Το tweet της κυρίας Ζαρούλια αποτελεί σχόλιο στο παραπάνω video με τον ξυλοδαρμό του Έλληνα και διακινείται σήμερα -παρ' ότι αναρτήθηκε στις 25 Αυγούστου- στο twitter με αφορμή τη σύλληψη του 27χρονου διαχειριστή της σελίδας «ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ/ELDER PASTITSIOS» στο Facebook.  «Βουλευτής της ΒτΕ από το ακάουντ της στο twitter γράφει αυτά κ η δίωξη Ηλ.Εγκλήματος συλλαμβάνει σατιρικό troll..», έγραψε κάποιος στο twitter σχολιάζοντας με την σειρά του τις απόψεις που είχε εκφράσει η κυρία Ζαρούλια.

*Διαβάστε επίσης:

UPDATED: Σύλληψη στο Facebook - Ρεζίλι παγκοσμίως!#FreeGeronPastitsios

Είμαστε όλοι Ισλαμ (Το #FreeGeronPastitsios και οι διαμαρτυρόμενοι μουσουλμάνοι της Ομόνοιας)

Ο ΓΕΡΩΝ ΦΑΣΙΣΜΟΣ. Από τον Καρτέσιο

[ΓΝΩΜΕΣ] Ο γέροντας Παστίτσιος και το στυγερό ηθικό έγκλημα. Από τον Άρη Αλεξανδρή

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ:  Το πιο Φανταστικό Τρολάρισμα του Γέροντα Παστίτσιου! 

Τech & Science
21

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM