ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.2.2022 | 01:56

Προτιμαει να δει ποδόσφαιρο απο το να συναντηθει μαζι μου?

Προσπαθω να ειμαι οσο πιο λογικη γινεται στο θεμα του ποδοσφαίρου κ των αντρων. Καταλαβαινω οτι για πολλους αντρες το να βλεπουν ποδόσφαιρο είναι ενας τροπος να περνάνε την ωρα τους ευχαριστα. Τι γίνεται ομως οταν με τον συντροφο μου εχουμε διαφορετικα ωραρια στις δουλειες μας (αυτος δουλευει Δευτερα-Παρασκευή, εγω δουλευω και ΣΚ κ εχω ρεπο μεσα στη βδομαδα) κ η μονη μερα που μπορουμε να βρεθουμε αυτη τη βδομαδα τυχαινει να ειναι η μερα που παιζει η ομαδα του? Ναι, να καταλαβω οτι δεν θελει να χασει τον αγωνα, αλλα ειμαστε μαζι μολις ενα μηνα κ νιωθω οτι αν ειδικά τον πρωτο καιρο που είσαι με καποιον δεν τον βλεπεις συχνα, ο,τι και αν εχετε προλαβει να νιωσετε σιγα σιγα θα ξεθωριασει. Πρεπει να περνάτε χρονο μαζι στην αρχη ωστε να γνωριστειτε καλυτερα αλλιως σιγα σιγα θα βαρεθειτε. Ματια που δεν βλεπονται λενε... Πως θα μπορεσω σιγα σιγα να τον κανω κομματι της καθημερινότητας μου αν τον βλεπω ξερω γω 3 φορες το μηνα? Κ ποοοσο να τα πουμε απο μηνυματα? Κατανταει βαρετό. Επισης, πιστευω οτι τον πρώτο καιρο που εχεις κατι φρεσκο με καποιον, πρεπει λογικα να λαχταρας πολυ να τον/την δεις. Κ αυτο λογικα πρέπει να σε κανει να βαζεις αλλες υποχρεωσεις σε δευτερη μοιρα. Δεν ξερω, ας απευθυνθω στους αντρες της παρεας, αν υποθεσουμε οτι ειχατε μια φρεσκια σχεση κ σας αρεσε η κοπελα, θα χανατε αγωνα ποδοσφαιρου για να τη δειτε αν ξερατε οτι περα απο αυτη την μέρα δεν υπάρχει αλλη μερα μες στη βδομαδα που μπορειτε να βρεθείτε? Η απλα ζηταω πολλα? Φυσικα η ερωτηση απευθυνεται σε οσους αγαπουν το ποδόσφαιρο κ δεν χανουν αγωνα, οχι σε καποιον που δεν ασχολειται. Δεν ξερω πως να το χειριστω, δεν ειμαι νευριασμενη μαζι του, είμαι απλα απογοητευμενη. Δεν ειναι ευκολο να προσπαθεις να συντονισεις δυο εντελως διαφορετικα ωραρια δουλειας κ οταν σ αυτο υπάρχουν κ εξτρα εμποδια, ε απλα κατανταει κουραστικο. Δηλαδη σε λιγο θα πρεπει να κλεινουμε κ ραντεβου για να βρεθουμε. Επισης ενα αλλο θεμα ειναι οτι εκεινος μενει με την οικογενεια του οποτε βρισκομαστε μονο στο δικό μου σπιτι, πραγμα που σημαινει οτι πάντα εκεινος ειναι αυτος που πρεπει να κανει τον κοπο να οδηγήσει κ ειναι κ 40 λεπτα αποσταση. Το εκτιμω που το κανει αυτο, απλα νιωθω οτι επειδη ειναι παντα εκεινος που πρεπει να κανει τον κοπο, ισως του φαινεται κ πιο κουραστικο. Κ δεν τον αδικω. Οσο κ αν θες να δεις τον αλλον, ακτικειμενικα ειναι κουραστικο οταν είσαι ο μονος που παντα κανει τον κοπο μετα τη δουλειά. Απλα νιωθω οτι υπαρχουν πολλα εμποδια που ναι μεν δεν είναι ανυπέρβλητα, απλα δημιουργουν μια πιεση.
15
 
 
 
 
σχόλια

Η μπαλα ειναι ιερη. Να τον αφησεις να βλεπει με την ησυχια του. 'Η να πας μαζι του να βλεπεις. Να μη μιλας ομως γιατι απ' οτι καταλαβα εισαι ασχετη απο το ποδοσφαιρο. Παντρευοταν η αδερφη μου. Την ωρα του γλεντιου επαιζε και η ΑΕΚ. Παρατησαμε το γλεντι, γαμπρος, κουνιαδος, ξαδερφια και βγηκαμε εεξω απο το μαγαζι να το ακουσουμε ραδιοφωνικα. Παλι καλα γιατι προς στιγμην σκεφτηκαμε να παμε σε κανα καφε να το δουμε.

Δεν είμαι άντρας αλλά από την εμπειρία μου με άντρες ξέρω πως όποιος θέλει μπορεί. Δεν είσαι προτεραιότητα. Προφανώς και ο άλλος έχει μια ζωή πριν από σένα, αλλά αν τώρα που είστε στα μέλια αυτός προτιμάει τη μπάλα με τους φίλους τοτε δεν τρελαίνεται.
Εμένα κάποτε ένας που δούλευε μια βδομάδα βράδυ δε μου αφιέρωσε ούτε μια ώρα ενώ και εγώ ήμουν εργαζόμενη. Αυτά τα μικρά πράγματα δείχνουν και αν ψήνεται ο άλλος ή όχι. Όσοι ενδιαφερονται αληθινά βρίσκουν χρόνο,τρόπο.

Οι άνθρωποι χρειάζονται προσωπικό χώρο και χρόνο. Για να κάνουν κάτι με τον εαυτό τους ή με τους φίλους τους. Το ποδόσφαιρο λοιπόν, αποτελεί πηγή ευχαρίστησης για πολλούς άντρες, αλλά και γυναίκες. Δεν νομίζω ότι οφείλει να βάλει εσένα πάνω από την απόλαυσή του. Κάνουμε σχέση, για να νιώθουμε καλύτερα κι όχι, για να καταπιεζόμαστε. Μιλήστε με το αφεντικό και βρείτε μια μέση λύση με τα ωράρια. Πολλά ζευγάρια χωρίζουν, γιατί δεν βρίσκονται συχνά.

Συμφωνώ απόλυτα. Αν και γυναίκα λατρεύω το ποδόσφαιρο. Έχω αρνηθεί ραντεβού για δω τελικό euro. Φυσικά του πρότεινα να έρθει σπίτι να το δούμε παρέα αλλά προτίμησε να δει τους φίλους του. Περάσαμε και οι δύο υπέροχα και βρεθήκαμε άλλη μέρα.

Καλά τι ομάδα είναι;; Οι σοβαροί αγώνες γίνονται Σαββατοκύριακο. Τον έδωσα στεγνά! Χαχαχα
Όχι δεν ξέρω, είμαι άσχετος από μπάλα. Αλλά αφού ρώτησες…παρότι δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, αν μια σχέση ήταν φρέσκια…”έχανα τη μπάλα” χαχαχ :P

γμτ δεν πειράζει…την έχασα εγώ, τη βρήκες εσύ για να τη χάσεις :P Ή αν θες τη χάνουμε και παρέα ;) Αλλά θα πρέπει πρώτα να τη βρούμε.
Πως λέει…τη βρίσκω μαζί της/του;; …ε, μετά τη χάνω. Τη μπάλα πάντα… χαχα

Συγγνώμη που το γράφω τόσο άκομψα... Για σένα το ξενέρωτο είναι ότι δεν επιδιώκει να σε βλέπει πολύ, για εκείνον ξενέρωτο είναι να του γκρινιάζεις. Δεν είσαι προταιρεοτητα και από την μια είναι απόλυτα λογικό. Δεν δένονται όλοι οι άνθρωποι αμέσως. Δεν κάνουν οι άνθρωποι τους άλλους προτεραιότητα τους με την μια. Έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι δεν ειναι αυτό που ψάχνεις. Φιλικά στο γράφω...

Σε μια σχέση δεν θα πρεπει να κολλάει ο ένας στον άλλο. Οτι θέλει να περνάει χρόνο με τους φίλους του δε σημαίνει ότι δεν την έχει σε προτεραιότητα. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα

Δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο, δεν ασχολούμαι καν, αλλά η γνώμη μου είναι ότι αν βάζει το ποδόσφαιρο πάνω από σένα, είναι red flag.

Άλλο να γίνει 1-2 φορές, αλλά αν γίνεται συνέχεια, τότε ίσως πρέπει να αναθεωρήσεις την σχέση σου.
---------------
@Πενθεσίλεια

Αν ματιαστώ θα ξέρω ποια θα φταίει λοιπόν.

σόρρυ αλλά δεν θ δεις ποτέ φως στ τούνελ μ αυτόν τον τυπα γ πολλούς λόγους Αυτός σ' έχει καβατζα κλπ κλπ Σουταρε τον τώρα που είναι ακόμα εύκολο κ μην κάνεις υποχώρηση κ σε τουμπαρει μ μαλαγανιες κ σοροπατες υποσχέσεις Αυτά κ καλή τύχη

Στις σχέσεις δεν υπάρχουν "πρέπει". Είτε είναι μακροχρόνιες , είτε μόλις ξεκίνησαν. Δεν "πρέπει" λοιπόν. Είναι θέλω, χρειάζομαι, έχω ανάγκη . Σε όλα αυτά που περιγράφεις μια αγγαρεία εξανεμίζομαι απο εκείνον και ένα "πρέπει" με οδηγίες χρήσης για φρέσκα ζευγάρια απο εσένα. Έχει ξεκινήσει λάθος όλο αυτό. Και θα συνεχίσει έτσι.