ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.2.2022 | 12:31

Εύθραυστη σχέση.

Στις πρώτες εβδομάδες μιας σχέσης κατακλύζεσαι από πάθος κι ενθουσιασμό. Στη δική μου λοιπόν περίπτωση ο χαρακτήρας της, η εμφάνισή της, το σεξ, όλα σούπερ. Τι κάνεις όμως , όταν αρχίζει η ξενέρα; Δηλαδή τι εννοώ; Το σπίτι της είναι αρκετά ακατάστατο. Δεν θα έλεγα βρώμικο, αλλά υπάρχει μια γενικότερη ακαταστασία. Κάθε φορά βλέπω το παλτό της για παράδειγμα, πεταμένο πάνω στον καναπέ ή στις καρέκλες. Στο κρεβάτι της δεν αλλάζει επίσης, τα σεντόνια κάθε εβδομάδα. Τέλος, προτιμά να τρέφεται με σαλάτες ή να παραγγέλνει health food από επιλεγμένους χώρους. Δεν ενδιαφέρεται να ετοιμάσει κάτι σπιτικό να το γευτούμε και να το απολαύσουμε μαζί ως κίνηση φροντίδας. Θεωρείτε ότι είμαι υπερβολικός?
20
 
 
 
 
σχόλια

Που γράφει οτι πρέπει να σε σπιτωνει εκείνη πάντοτε; Δείξε την δική σου «κίνηση φροντίδας» στο δικό σου σπίτι. Δύσκολο, που να μπαίνεις σε έξοδα τώρα..

Εκτός από τα σεντόνια που περιλαμβάνουν και σένα άρα μπορείς να έχεις και λόγο πάνω σε αυτό , τα υπόλοιπα δεν σε αφορούν άμεσα. Αν θες κάτι άλλο στη ζωή σου κ τα θεωρείς τόσο σημαντικά αυτά οκ εσύ ξέρεις .

Και γιατί δεν ετοιμάζεις εσύ κάτι υγιεινό και για τους δυο ως κίνηση φροντίδας προς αυτήν; Μπα; τι; δεν ξέρεις να μαγειρεύεις;
Όλα δικά σας τα θέλετε. Εμφάνιση μοντέλου, μυαλό επιστήμονα και νοικοκυρά, που εχει το σπίτι στην εντέλεια και μαγειρεύει στον πάσα να τον ταΐζει δεν συμβιβαζονται ταυτόχρονα. Εγω θα σε σουταρα μόλις αντιλαμβανομουν τις απαιτήσεις σου.

Όχι δεν είσαι υπερβολικός. Πρέπει είτε άντρες είτε γυναίκες, να υπάρχει κάποια νοικοκυροσύνη. Η σχέση δεν είναι μόνο να τα βρίσκεις με τον άλλο, αλλά να νιώθεις πως όντως υπάρχει τάξη στο χώρο που ζει. Λογικό είναι να ξενερώσεις.

@Gatos

χαχααχαχα! Σταύλο!

(Θυμήθηκα ένα επεισόδιο στην σειρά ''Friends'' με τον Ross όταν είχε πάει στο σπίτι μιας γκόμενας και ήταν της εξη. Δεν ήξερες που να πατήσεις από τα πεταμένα ρούχα/αντικείμενα στο πάτωμα.)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ