ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.2.2022 | 12:05

Αχ

Υπήρχε έντονη επαφή με τα μάτια για αρκετά δευτερόλεπτα, την οποία πάντα διέκοπτα εγώ και όχι εκείνος. Μου ειχε δώσει την εντύπωση και αισθανόμουν ότι του αρεσω, ωστόσο δεν έκανε ποτέ κίνηση να με πλησιάσει. Μιλούσε παντα και ήταν διαχυτικος με όσες κοπέλες βρισκόταν γύρω μου, εκτός από εμένα. Λέγαμε μόνο ένα γεια με δική μου πρωτοβουλία. Με κούρασε να αναρωτιέμαι αν με θέλει ή όχι. Δεν είμαι και από τις γυναίκες που κάνουν την πρώτη κινηση και πλέον τον αγνοω επιδεικτικα και έκοψα και το γεια που του ελεγα. Από τότε άρχισε κι αυτός να με αγνοεί και γενικά να αποφεύγει να βρισκόμαστε στον ίδιο χώρο. Έχω αρχίσει και πιστεύω ότι τόσο καιρό με αντιπαθούσε και δεν το είχα καταλάβει. Τον θέλω πάρα πολύ αλλά πρέπει αναγκαστικά να τον ξεχάσω αφού είναι μονόπλευρο.
16
 
 
 
 
σχόλια

Νιώθω ότι δεν του έχεις δώσει τα κατάλληλα σημάδια. Το ότι απομακρύνεις το βλέμμα σου είναι αρνητικό και δείχνεις ότι δεν ανταποκρίνεσαι σε αυτό που σου δείχνει ο άντρας. Μπορεί όντως άλλες γυναίκες να ανταποκρίνονται πιο ξεκάθαρα και θερμά και να ασχολείται περισσότερο με αυτές φυσιολογικό είναι. Έτσι λειτουργεί η φύση. Αλλιώς οι άντρες θα την έπεφταν σε όλες. Έχεις σκεφτεί να ανταποκριθείς με ζεστό χαμόγελο στο κοίταγμα του χωρίς να τον κοιτάς με το βλέμμα της χαζεμένης τύπου "τι με κοιτάει ο ηλίθιος;;". Έτσι αυτό νομίζω ότι του βγάζεις

ο τυπος δεν ηταν διαχυτικος μαζι σου γιατι σε γουσταρε και κολωνε. ειδικα αν σε εξαιρουσε επιδεικτικα.(αμυνα) τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια δηλαδη. ντροπαλος, αρα εδω παιζεις παιχνιδι εσυ. εξεπληξε τον με την πρωτοβουλια σου πριν ειναι πολυ αργα. καλη τυχη!
@Someone δεν αποφεύγεις το βλέμμα κάποιου που σου είναι αδιάφορος. γιατί αν δε σε νοιάζει, δεν έχεις πρόβλημα να κοιτάξεις.. Η κοπέλα κατά τη γνώμη μου τα ήθελε όλα έτοιμα.
Someone 19.2.2022 | 02:00 'αν η άλλη σου έχει δείξει ξεκάθαρα με τον τρόπο της ότι ενδιαφέρεται;'. Lost in Traslation. Μιλαμε για τερας εκδηλωτικοτητας η εξ.
Για ποιο λογο να κολωσει ο αλλος; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ σε καλο σου μ εκανες και γελασα.
Γιατι της πεφτει λιγος.

Δεν νομίζω να είναι ντροπαλός. Η κοπέλα δεν ανταποκρίθηκε από την στιγμή που λέει η ίδια ότι απέφευγε το βλέμμα του. Οπότε πολύ λογικό ο άλλος να ασχοληθεί άλλου πιο θα ανταποκριθεί θετικά

@monochrome νομίζω το αντίθετο, αν δεν σε ενδιαφέρει κάποιος για ποιον λόγο να τον κοιτάξεις; Και για ποιο λόγο να κολωσεις αν η άλλη σου έχει δείξει ξεκάθαρα με τον τρόπο της ότι ενδιαφέρεται; Οι άντρες κολωνουμε αν δεν είμαστε σίγουροι για τα συναισθήματα της άλλης όχι όταν είμαστε σίγουροι.Η κοπέλα δεν νομίζω να ενδιαφέρεται πραγματικά. Απλά ενθουσιάστηκε

Μου θυμίζει κάτι από πρώτη λυκείου έναν Γιάννη, πόσο ετών ήμασταν τότε; Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι το να συμπεριφέρεται έτσι ένας 17χρονος να το καταλάβω, σε μεγαλύτερες όμως ηλικίες δεν βγαίνει κανένα νόημα.

Εμένα μου φαίνεται πως όπως είναι διαχυτικος με τις άλλες απλά έβλεπε εσένα που δεν ήσουν ιδιαιτέρως θερμή και του φάνηκε παράξενο πως δεν ήσουν μια από το χαρέμι.
Τα έχουμε ξαναπεί τα πράγματα είναι απλά. Όποιος θέλει βρίσκει τρόπο. Αν τόσο σε ξεχώρισε θα σε πλησίαζε αφού είναι άνετος με τις άλλες. Βέβαια καλό θα ήταν να δώσεις και ένα πράσινο φως εσύ.

Η οπτική επαφή δεν είναι πάντα για καλό. Αν σε κοιτούσε έντονα και δεν σου χαμογελούσε, ενώ κι εσυ τον κοιτούσες, μάλλον κάποιο πρόβλημα έχει ο τύπος. Εννοείται τον διαγράφεις και προχωράς. Πόσο μάλλον όταν δεν του βγαίνει η καλημέρα και σε αποφεύγει.

Μήπως την κοίταξε με βλέμμα φριγμένο (της φρίκης) :p, εκείνο που βλέπεις κάτι και λες "Μαμά μουυυ"
ή εκείνο το μπλαζέ που λέει "Ωχ, τώρα! Άλλη όρεξη δεν είχα!" εξού και το ότι την αποφεύγει. :P

Πλάκα κάνω εξ., δε νομίζω να το εκλάμβανες ως φλερτ κάτι τέτοιο.
Το πιο πιθανό είναι να σε κοίταξε εντελώς τυχαία. Μπορεί εκείνη την ώρα να έμεινε εκεί το βλέμμα επειδή κάτι σκεφτόταν.
Αν ενδιαφερόταν θα το έδειχνε, δεν θα σε απέφευγε.

Γιατί να σε αντιπαθούσε. Μπορεί απλώς να ήσουν αδιάφορη για εκείνον, και επειδή εσένα σου άρεσε να παρερμήνευσες εκείνα τα βλέμματα. Τα βλέμματα των δευτερολέπτων.. Προχώρα παρακάτω.

''Δεν είμαι και από τις γυναίκες που κάνουν την πρώτη κινηση''

Κάτσε με την απορία τότε και να μην σε χαλάει και καθόλου.

Όταν μάθεις να βάζεις στην άκρη τον εγωισμό σου, τα ξαναλέμε.

Δεν είναι όλες οι γυναίκες άνετες TheDude. Και γω προσωπικά είμαι κάπως ντροπαλή και προτιμώ ο άντρας να με πλησιάσει πρώτα. Δεν είναι θέμα εγωισμού πάντως από εμένα. Απλά η εξομολογουμένη πιστεύω ότι το χάλασε με τα καπρίτσια της.

@rosestar

Πολλές δεν το κάνουν λόγω εγωισμού και μετά κάθονται και κλαίνε ότι είναι μόνες. Είμαι της άποψης ότι το φλέρτ πρέπει να είναι ξεκάθαρο και από τις 2 μεριές.
Και ο άνδρας και η γυναίκα πρέπει να είναι ξεκάθαροι στις προθέσεις / συμπεριφορά τους.