ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.2.2022 | 00:50

Μόνη

Ήθελα να πω ότι στενοχωριέμαι που περνάνε τα χρόνια κι η πιθανότητα να αποκτήσω ένα παιδάκι μειώνεται δραματικά. Δυστυχώς, δεν έχω σύντροφο καιρό τώρα και φαίνεται δυσοίωνο το μέλλον. Πολλές ώρες εργασίας και μικρός κοινωνικός κύκλος, πάρα τις δραστηριότητες που προσπαθώ και κάνω, οι πιθανότητες μειώνονται.. θέλω πολύ ένα σύντροφο.. να ερωτευτούμε , να μοιραζόμαστε τις στιγμές..τη ζωή.. κι ίσως.. λέω ίσως αν όλα πήγαιναν καλά να ερχόταν κι ένα παιδάκι.. θα ήμουν καλή μαμά.. Ήθελα απλά να τα πω κάπου. Καληνύχτα σας.
11
 
 
 
 
σχόλια

Οσο σκεφτομαστε τα ιδια και τα ιδια .....καταληγουν ολα εμμονες!!!!!!!!!!! Χαλαρωσε και ασε να κυλησουν τα πραγματα χαλαρα! Η ζωη ειναι μιρη γι ανα σκεφτομστε αν χασαμε ή οχι καποιο τρενο, με καθε σεβασμο στο παραθετω

Δεν παίζουν ρόλο ο κοινωνικός κύκλος και οι δραστηριότητες.Όσους και αν γνωρίσεις πρέπει να σε ελκύει κάποιος τουλάχιστον εμφανισιακά για να έχεις κάποιο λόγο να ξεκινήσεις μια γνωριμία και όπως πάει.Έχω φίλη που έχει κοινωνικές επαφές στα δάχτυλα του ενός χεριού και γνώρισε τυχαία έναν άντρα που της άρεσε πολύ μόνο και μόνο επειδή του χαμογέλασε και άλλη που έχει 100δες επαφές και είναι αρκετό καιρό ελεύθερη.Όλα εξαρτώνται από σένα και όχι από τις κοινωνικές επαφές

@Sunshine

Μιλάς για εξαιρέσεις σχετικά με το παράδειγμα της φίλης σου.
Γενικά, αν υπάρχει κοινωνικοποίηση και κάνεις διάφορες δραστηριότητες, έχεις περισσότερες πιθανότητες να γνωρίσεις άτομα.
Αν κάποιος είναι σπίτι-δουλειά-σπίτι, τότε είναι δύσκολο. Για να γνωρίσεις άτομα πρέπει να βγεις έξω. Δεν θα σου έρθει εξ ουρανού.

Από την άλλη, η φίλη σου η οποία έχει 100δες επαφές, είναι ελεύθερη από επιλογή της. Όχι επειδή δεν βρήκε κάποιον να της αρέσει. Κάτι κάνει λάθος. Δηλαδή wtf, 100αδες άνδρες και δεν της άρεσε κανείς? Μήπως η φίλη σου ψάχνει τον πρίγκιπα στο άλογο? Γιατί πολλές είναι έτσι.

Για να κάνεις μια γνωριμία δεν αρκεί μόνο να σου αρέσει κάποιος αλλά να είναι και αμοιβαίο.Δεν υπάρχουν πρίγκιπες με άλογα ούτε πριγκίπισσες σε μπαλκόνια

@Sunshine

Ναι αλλά αν δεν κοινωνικοποιηθείς δεν θα σου έρθει από μόνο του.
Το ότι δεν υπάρχουν πρίγκιπες-σσες είναι κάτι που δεν το έχουνε καταλάβει μερικά άτομα και τους ψάχνουν ακόμα.

@Sunshine

Αμοιβαίο ναι, αλλά αν η άλλη ψάχνει πρίγκιπα, θα απορρίψει άλλους 100 μέχρι να τον βρει. Και στην τελική θα καταλήξει είτε μόνη, είτε θα συμβιβαστεί με κάποιον ακατάλληλο.
Και άνδρες το κάνουν αυτό. Ειδικά μετά από κάποια ηλικία.

Αχ Sunshine μου ετσι ακριβως ειναι.
Αυτο πρεπει να καταλαβουν καποιες φιλες και φιλοι. Ο ερωτας που ψαχνει η εξομολογουμενη και ολοι μας γεννιεται ...ετσι ξαφνικα.
Δεν μπορεις να τον προκαλεσεις ουτε να τον γυρεψεις για να τον φερεις στη ζωη σου.
Δημιουργειται εντελως ανυποπτα απο το εντελως πουθενα. Και αυτο δεν ειναι κατα παραγγελια.
Δυστυχως για καποιους απο εμας τα πραγματα ειναι δυσκολα λογω τροπου ζωης , μα και σουπερ κοινωνικοι να ημασταν δεν υπαρχει εγγυηση οτι θα τον βρισκαμε.
Εν ολιγοις ο ερωτας ειναι ενα παιχνιδι της μοιρας.