ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.2.2022 | 13:45

Π@π@ριες καμαρωτες

Τι είναι αυτό το πράγμα ρε παιδια εκεί έξω. Τι ψέμα κυκλοφορεί, τι παπατζα, τι οπορτουνισμος!! Ύστερα σου λένε περνάνε κρίση οι διαπροσωπικες σχέσεις... Τι κρίση να μην περνάνε με τον δράκο που κυκλοφορεί!!! Βγαίνεις με την άλλη πρώτο ραντεβού και έχει την προσμονή να την πας κατευθείαν στο κωλομπαρο για μπαλαμουτι και κατόπιν σε κάποιο ξενοδοχείο. Και υποτίθεται ότι ψάχνει και για σοβαρή γνωριμία... Τι σοβαρή γνωριμία ψάχνεις ρε κοριτσάκι μου όταν του τη λες του αλλουνού ακόμα και για τη ώρα που σου προτείνει το ραντεβού; Μάλλον ψάχνεις για one night stand κοινώς ξεπέτα, παρα για σοβαρή γνωριμία. Μάθε λοιπόν κοριτσάκι μου ότι το πρώτο ραντεβού μιας ΣΟΒΑΡΗΣ γνωριμίας γίνεται σε χώρο δημόσιο, καφέ κλπ τις νορμάλ ώρες της ημέρας και όχι σε περίεργες μικρές ώρες, για να νιώθουν και οι δύο άνετα αλλά και για να ξεπεραστεί η αμηχανία των πρώτων στιγμών. Επίσης το πρώτο ραντεβού δεν το κλείνουμε π.χ σε κάποιο after alternative/gothic bar ή στα μπουζούκια ξέρω γω να πετάμε τα πενηνταρια πανερια, γιατί ακριβώς δεν βγαίνουμε για διασκέδαση αλλά για να γνωριστούμε και να συζητήσουμε. Όταν γίνει η γνωριμία υπάρχει χρόνος για διασκέδαση αργότερα. Ακόμα αν βιαστείτε να χαρακτηρισετε τον άλλο μ@λ@κ@ επειδή δεν σας πρότεινε στο ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ να πάτε σε ξενοδοχείο αλλά σας σέβεται σαν γυναίκα και σαν προσωπικότητα και δεν σας θεωρεί ένα κομμάτι κρέας, μάλλον είναι ΜΑΓΚΑΣ και όχι ΜΑ(ΛΑ)ΓΚΑΣ!!! Και κάτι τελευταιο: την ειλικρίνεια όσο και να τη διαφημιζουμε για τον εαυτό μας ότι την κατέχουμε, αν πραγματικά είμαστε ψεύτες και υποκριτές, κάποια στιγμή θα φανεί στον άλλο όσο ηλιθιος και αν νομίζουμε ότι είναι. Όταν δεν γνωρίζουμε π.χ. τα βασικά της λειτουργίας του viber και λέμε στον άλλο ότι νυσταζουμε, είμαστε κουρασμένοι από τη δουλειά κλπ και πρέπει να κλείσουμε το viber για να κοιμηθούμε, ενώ εμείς στη συνέχεια μιλάμε στο viber μέχρι τις 3 το ξημέρωμα, πρέπει να γνωρίζουμε ότι αυτό φαίνεται στο viber και μπορεί ενδεχομένως ο "ηλιθιος" να δει οτι δεν νύσταζαμε πραγματικά αλλά θέλαμε να μιλήσουμε με τον επόμενο υποψήφιο πηδικουλα. Όλα τα παραπάνω αντιστρεφομενα αναλόγως, ισχύουν και για τους άνδρες και για τις γυναίκες. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς τυχαία(λέμε τώρα).
16
 
 
 
 
σχόλια

Καλά, με τι μέρη του λόγου πήγαινες και έμπλεκες που παραλίγο σε κακοχαρακτήριζαν επειδή δεν τις πήγαινες σε κλαμπ και ξενοδοχεία; Μπας και χρέωναν με την ώρα και είχαν έξτρα προμήθεια από πριβέ νύχτες κι έτσι; Τώρα, αν μας μιλάς για περιπτώσεις όπου η κοπέλα ήταν προετοιμασμένη για το χειρότερο σενάριο (ότι θα της τύχαινε ο λυσσάρης ας πούμε) και στο τέλος σου είπε ευχαριστώ που δεν τη χούφτωνες και δεν της πρότεινες κατευθείαν κρεβάτι, τι να πω, μπορεί να ήταν απογοητευμένες στα τόσα ραντεβού που ο άλλος την έπεφτε ωμά. Κι όσο για το Viber, σου τα εξήγησαν καλά. Κάτι μου έχει τύχει κι εμένα μια φορά. Είχα βάλει λειτουργία πτήσης το κινητό μου γιατί θα κοιμόμουν (αντί ν' απενεργοποιώ το κινητό κάθε φορά). Και μετά έγραψα μήνυμα σε φίλη στο Messenger, που φυσικά σε offline mode δεν εστάλη, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν επείγε, θα στελνόταν αυτόματα όταν έβγαζα τη λειτουργία πτήσης. Και έτυχε να ξυπνήσω τη νύχτα κατά τις τρεις, να τσεκάρω ώρα και καιρό σε πόλη μιας απομακρυσμένης χώρας (είχε προσγειωθεί ένας συγγενής μου εκεί πρόσφατα). Και μου είπαν μετά ότι το Messenger μ' έβγαλε ενεργή στις τρεις, παρόλο που δεν το άνοιξα καν εκείνη την ώρα. Προφανώς, μ' έβγαλε ενεργή είτε επειδή εστάλη ένα μήνυμα που ήταν stand-by να φύγει ή γιατί η εφαρμογή μπορεί να λειτουργούσε στο κινητό μου, κι ας μην την άνοιξα. Αλίμονο αν είχα εκείνη την ώρα κάποιον που μετά από 2-3 ραντεβού θα μου ζητούσε τα ρέστα επειδή βγήκα on-line σε μια εφαρμογή. Κι αν σου μπήκε η ιδέα ότι η άλλη βγήκε στο Viber μετά τα μεσάνυχτα ντε και καλά για γκομενικές συνομιλίες, τι κάνεις μαζί της πρώτα απ' όλα. Αν δεν την εμπιστεύεσαι ή και δεν έχεις την άνεση να τη ρωτήσεις, τότε καλύτερα να τη διαγράψεις απ' τις επαφές σου γενικότερα.

Πες τα ρε συ. Και εγω αντρας ειμαι και δε καταλαβαινω καθόλου τι στο π%$&#ο σκέφτονται οι άντρες. Μας έχουν πιλαλήσει τα αυτιά οτι οι γυναίκες πρέπει να ειναι κάπως και όχι αλλιως. Ε, λοιπον μάγκες, είναι όπως θέλουν να είναι και αν μας αρέσει.

Άμα είχατε διαφορετικές επιθυμίες (δηλαδή η άλλη είχε ανάγκη να κάνει άμεσα σεξ ενώ εσύ ήθελες πιο ουσιαστική γνωριμία πρώτα) είναι ευθύνη και των δύο εξίσου που δεν το αντιληφθήκατε εκ των προτέρων ώστε να μην βγείτε το ραντεβού. Εκτός αν η μια πλευρά είχε σκοπό να προσποιηθεί και εσκεμμένα έκρυβε την αλήθεια από την άλλη.

Πιστεύω πως ο σεβασμός δεν δείχνεται με το αν πας τον άλλον στο κρεβάτι από το πρώτο ή το δέκατο ραντεβού. Σίγουρα μπορείς να τον δείξεις με πιο ουσιώδη πράγματα και συμπεριφορές.
Μπορεί κάποιος να θέλει σεξ με τον άλλον και να προσποιηθεί τον καθωσπρέπει και ότι δεν την πέφτει στα πρώτα ραντεβού, για να του κάνει καλή εντύπωση. Οπότε το γεγονός πως ένας άντρας/γυναίκα περιμένει, δεν είναι αρκετό για να τον πούμε μάγκα. Σιγά το κατόρθωμα.
Στα ραντεβού μπορείς να γνωρίζεις τον άλλον και παράλληλα να διασκεδάσεις. Αυτά τα δυο μπορούν να συνυπάρξουν.

Το να θέλουν οι άνθρωποι διαφορετικά πράγματα δεν είναι κακό, αλλά αν δεν κάνουμε την αρχή δεν ξέρουμε αν θα πετύχει μια γνωριμία. Αναρωτιέμαι αν της τα είπες όλα αυτά που μοιράστηκες σε εμάς ή αν έκανες κάτι για να συμπεριλάβεις και τις δικές σου προτιμήσεις ως προς το μέρος, την ώρα κλπ...
Τέλος πάντων, δοκιμάσατε κάτι, δε σας βγήκε, όλα καλά. Ούτε θέμα σεβασμού είναι, ούτε ιπποτισμού, ούτε τίποτα. Απλώς δεν έχετε κοινό προσανατολισμό. Σεβόμαστε τον εαυτό μας και πάμε παρακάτω.

Δε ξερω σε τι ατομο επεσες και ηθελε μπαλαμουτι κωλομπαρο και ξενοδοχειο στο πρωτο ραντεβου αλλα οντως οπως λεει και η φιλη Αγγελικη εδω μαλλον πρεπει να αναθεωρησεις τα στανταρ σου..
Τωρα οσο για το βαιμπερ εγω θα πω οτι δε φαινεται ποτε ειναι ο αλλος μεσα και αυτη η μλκια που γραφει επανω «συνδεθηκε 5’ πριν» κτλ ειναι απλα ενα ενδεικτικο πραγμα που κολλαει κιολας οπως σε ολες τις εφαρμογες και εχει παρει πολυ κοσμο στο λαιμο του. Μη βασιζεσαι σε αυτο για να κρινεις τον αλλο και τις προθεσεις του, μου χει τυχει πολλες φορες να με περνανε μεσα η να περναω μεσα ατομα σε διαφορα σοσιαλ κ απλα ο αλλος να εχει ξεραθει η να ειναι ανοιχτο το νετ του απλα η να εχει ξεχασει την εφαρμογη ανοιχτη η να εχει κολλησει κτλ , επισης ο αλλος μπορει να αργησε να κοιμηθει, να κοιταει τη συνομιλια σας η να μιλαει κ με φιλους δεν ειναι απαραιτητα κακο ουτε απο εκει κρινεις τον αλλο αν σε θελει η οχι. Λιγο creepy το βρισκω μαλιστα θα ελεγα να παρακολουθεις τι ακριβως κανει μια κοπελα που ειδες πρωτη φορα για ενα ραντεβου… δε βαλατε και βερες.. αν δε σε θελει, δε σε θελει, οκ γραφτην προχωρα παρακατω.. ο κοσμος ειναι μουφα γενικα, τσεκαρε τα στανταρ σου αλλη μια φορα και ασε οτι δε σου κανει.

Αυτό θα γίνει όταν ο καθένας ξεκινήσει από τον εαυτό του πρώτα, γιατί η ανθρωπότητα απαρτίζεται από ανθρώπους.
Κάνε την αρχή :ρ μπορείς;

@ TheDude και στον ύπνο σου ακόμη το όνομα μου λες...

@Σόδομα

Πολύ αμπελοφιλοσοφία και ψευτορητορικές θεωρίες στο λιφο...

Σε μια στήλη είμαστε και κουτσομπολεύουμε τις αναρτήσεις αγνώστων. Τίποτα δεν αλλάζουμε.
λολ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ