ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.1.2022 | 18:55

Τι φάση;

Καλησπέρα,θέλω να πω τον πόνο μου. Είμαι χωρισμένη 35 χρόνων με ένα παιδι 8 χρόνων.Εδω και 2 χρόνια είμαι μόνη μου,τον τελευταίο χρόνο με πλησιάζουν άντρες οι περισσότεροι μέσω social και η το πάνε μέσω Τρίπολης η γίνονται πολύ χύμα με σκοπό να γνωριστούμε για σεξ. Αναρωτιέμαι κάνω κάτι εγώ και τους κεντρίζω το ενδιαφέρον; Έχουν γίνει τόσο χύμα τα πράγματα; Τελευταία μιλούσα με κάποιον κ από τα πρώτα μηνύματα με ρωτάγε ποιες στάσεις μου αρέσουν κλπ κ το θέμα είναι ότι μου άρεσε σαν άντρας αλλά μου τη σπάει να μιλάμε και η συζήτηση να γυριζει πάλι εκεί.Απο την άλλη θέλω να τον γνωρίσω αλλά όχι μόνο για σεξ αν ταιριάζουμε.τι να κάνω; Ένας άντρας να μοιραζετε πράγματα και να κάνουμε μαζί κάποια πράγματα υπάρχει η οποία μόνο σεξ θέλουν;
21
 
 
 
 
σχόλια

Καλημερα! Πιστευω οτι πρεπει να γνωρισεις καποιον σε παρομοια κατασταση με σενα...Που μπορει να σε καταλαβει πραγματικα. Εγω είμαι σε τετοια κατασταση οποτε αν θες μπορουμε να μιλησουμε και να γνωριστουμε. Δεν ξερω πως ομως μεσα απο εδω...

Καλά εδώ μέσα οι άντρες πόσα χρόνια "παράταση" έχετε παραπάνω απο τις γυναίκες;
5 το μέγιστο !
Μια γυναίκα κάνει παιδί άνετα ως τα 45. Ένας άντρας μέχρι ποτε κάνει παιδί; Μέχρι τα 50; Και μετά το παιδί στα 20 θα χει έναν 70αρη για πατέρα...ΑΝ ζει ο πατέρας του ακόμα.
Ειλικρινά απορώ βάζετε το μυαλό σας να δουλέψει, απλά έρχεστε να κάνετε προπαγάνδρα εδώ μέσα. Ή μήπως τα λέτε για να πείσετε τους εαυτούς σας που έχετε χρόνια ακόμα. Εν τω μεταξύ κανεις δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει παιδιά.

@eimai

''Μια γυναίκα κάνει παιδί άνετα ως τα 45. Ένας άντρας μέχρι ποτε κάνει παιδί; Μέχρι τα 50; Και μετά το παιδί στα 20 θα χει έναν 70αρη για πατέρα''

Η μάνα επίσης 70 δεν θα είναι? Ή μήπως θα γερνάει αντίστροφα? λολ
Κατάλαβες τι κουταμάρα είπες?

Και όχι, η γυναίκα δεν μπορεί να κάνει άνετα παιδί στα 45. Εκτός του ότι η πιθανότητα σύλληψης είναι ελάχιστη, οι πιθανότητες για προβλήματα υγείας αυξάνονται κατακόρυφα. Όπως χρωμοσωματικές ανωμαλίες (σύνδρομο Down).
Αντίθετα, το σπέρμα του άνδρα δεν υπόκειται σε τόσο δραστικές αλλοιώσεις.
Μην κοιτάς τις λίγες περιπτώσεις διασήμων που κάνουν παιδί σε μεγάλη ηλικία. Είναι η εξαίρεση. Αυτές έχουν 10 γιατρούς από πίσω και ζούνε χωρίς άγχος. Παίζει πολύ ρόλο το τελευταίο.

Σε γενικές γραμμές, το να κάνει κάποιος-α παιδί σε μεγάλη ηλικία μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει την επιθυμία του/της, είναι εγωιστικό. Κανένα νέο παιδί δεν αξίζει να χάνει τους γονείς του από γηρατειά.

Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει. Σου μιλάω με γεγονότα.

Εσυ καταλαβες τι κουταμαρα ειπες; Το αντιθετο συμβαίνει και ΨΑΞΕ ΤΟ αν εχεις τα κοτσιά ! Η ηλικία ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ επηρεάζει περισσότερο και αυξάνει πολύ παραπάνω από την ηλικία των γυναίκων την πιθανότητα να γεννηθεί το παιδί με κάποια ανωμαλία στα χρωμοσώματα. ΜΟΡΦΩΣΟΥ και μετά έλα γράψε μας.
Εγώ ξέρω πολλές 40+ που κάναν παιδί και μαλιστα καποιες ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ! Είσαι γυναικολόγος και μιλάς; Δεν έχεις ιδέα όπως φαίνεται. Επίσης το ξέρεις οτι ΜΕΤΑ ΤΑ 26 οι γυναίκες είναι ΠΙΟ ΓΟΝΙΜΕΣ από ότι ήταν πριν τα 26 ! Επειδή σιγουρα ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ψαξε το και αυτό. Μια 30 ειναι πιο γόνιμη από μία 18χρονη. Το ξέρεις ότι το σώμα και η λεκάνη μιας γυναίκας αναπτύσσεται ως τα 30 σχεδόν και για αυτό είναι ασφαλέστερο μετά τα 26 να μείνει έγκυος.
Τα αλλα φιλε μου ειναι δικαιολογίες του π@που !
Απαντάς μόνο να επιτεθείς όταν εγραψα πως αν καποιος κανει παιδι στα 50 το παιδί θα χει πατέρα έναν ηλικιωμένο στα 20 (αν ακομα ζει) ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ...απλα πεταξες το μπαλακι στο τι μητερα θα χει. Εγω δεν ισχυρίστηκα πουθενα πως στα 50 πρέπει να κανει παιδι κανεις ειτε αντρες ειτε γυναικα.
Εσυ και κατι όμοιοι σου θελουν απλα να δέσουνε με το παιδί καποια μικρότερη για να τους ΓΗΡΟΚΟΜΑΕΙ, και ΟΧΙ να κανουν οικογενεια και παιδι, κανενας νορμαλ δεν εχει στόχο να κανει παιδι ΑΝ ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ αν ειναι 50 χρονών και ξερει πως σε 15 χρονια δεν θα ζει να το δει να μεγαλώνει.
Ειλικρινά έχεις τοσα κομπλεξ που δεν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος μαζί σου ξανά. Μισείς τις γυναίκες και ΟΤΙ επιλογή και αν κανουν ειναι λάθος.

Μέσα από τα social μην περιμένεις προκοπή, οι περισσότεροι άντρες που "φλερτάρουν" πίσω από μια οθόνη είναι συνήθως δειλοί και ανασφαλείς στο να πλησιάσουν κάποια στον πραγματικό κόσμο (ακόμη χειρότερα είναι τα πράγματα στις εφαρμογές γνωριμιών). Επίσης οι περισσότεροι ψάχνουν μόνο για σεξ και αυτός ο τρόπος τους το προσφέρει γρήγορα και οικονομικά. Φαντάσου όσοι έψαχναν για σεξ να έπρεπε να βγουν 3 ή 5 φορές με μία κοπέλα για να το κερδίσουν (και αν το κερδίσουν τελικά) θα έχαναν χρόνο και χρήμα. Οπότε πίσω από μια οθόνη ξεκαθαρίζουν εξαρχης την θέση τους σχετικά με τα θέλω τους και χωρίς να εκτεθούν. ΒΒέβαια,εδώ θα πρέπει και εσύ να αναρωτηθείς σε ποιους άντρες απευθύνεσαι.Είσαι 35 χρόνων με παιδί στην προεφηβεία. Ας μιλήσουμε για (πικρές) αλήθειες λοιπόν. Δύσκολα ένας άντρας κάτω 35 ετών χωρίς παιδί θα γυρήσει να κοιτάξει κάποια συνομίλικη και ειδικά με παιδί. (εκτός αν προκεται για καθαρά σεξουαλική σχέση. Εχουν ειπωθεί πολλά, σχετικά με το θέμα σε προηγούμενες εξομολογησεις, μη τα ξαναλέμε) Οπότε το ταργκετ γκρουπ σου περιορίζεται στους 35+ όπου εκεί τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα. Γιατί οι περισσότεροι σε αυτήν την κατηγορία, είτε είναι δεσμευμένοι - παντρεμένοι είτε δεν είναι έτοιμοι για δέσμευση για διάφορους λόγους, ή επίσης ζητάνε μόνο σεξ ή στην καλύτερη (με πολύ μικρή πιθανότητα) είναι στην ίδια φάση με εσένα.Οπότε όπως καταλαβαίνεις όντας σε αυτήν την φάση της ζωής σου δεν είναι παράλογο ότι είσαι 2 χρόνια μόνη. Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν γυναίκες στην ίδια ηλικία με εσένα χωρίς υποχρεώσεις που μετράνε ως single περισσότερα χρόνια. Δεν θέλω να σε πικρανω και να σε απογοητεύσω αλλά δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα. Παρόλα αυτά συνέχισε να ψάχνεις (όχι online) και να δίνεις ευκαιρίες εκεί που αξίζει μόνο και μην κάνεις ποτέ έκπτωση στα δικα σου θέλω. Ποτέ δεν ξέρεις, η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις.

@Red Judge
''μην κάνεις ποτέ έκπτωση στα δικα σου θέλω''

Αν δεν κάνει έκπτωση στα θέλω της θα φτάσει τα 45 και θα είναι στην ίδια κατάσταση.

Επίσης, αυτό που λες περί ονλαιν είναι πάρα πολύ γενικευμένο. Δεν σημαίνει ότι όποιος άνδρας φλερτάρει μέσω σοσιαλ είναι απαραίτητα ανασφαλής κλπ.
Υπάρχουν και αυτοί, αλλά πολλοί το κάνουν γιατί είναι πιο εύκολο να γνωρίσεις κοπέλα. Και σαφώς το περιστασιακό σεξ είναι μεγάλος παράγοντας.
Επίσης, πολλές γυναίκες φλερτάρουν ονλαιν, οπότε αυτό που λες ισχύει και στα δύο φύλα. Δεν είναι μονόπλευρο.
Στα σοσιαλ υπάρχει πολύ σαβούρα γενικά.

Red Judge θα συμφωνήσω με εσένα σχεδόν σε όλα. Προφανως και οταν υπαρχουν γυναικες χωρις υποχρεώσεις και παιδιά προτιμούνται. Η πικρή αλήθεια όπως είπες. Αλλά από που και ως που λες ότι "Δύσκολα ένας άντρας κάτω 35 ετών χωρίς παιδί θα γυρήσει να κοιτάξει κάποια συνομίλικη". Δηλαδή ένας 32 τι θέλει να βρει 20χρονο; Και τι θα έχουν να λένε για την σχολή της κοπέλας και τι μαθήματα πέρασε; Σε άλλη φάση μία κοπέλα 20-26 σε άλλες ένας 32. Δεν έχουν τα ίδια μυαλά, ούτε έχουν να πουν κάτι ουσιώδες.

Καπου παρακατω αναφερθηκε οτι επειδη ειναι 35, ΑΝ βρει τον καταλληλο θα δυσκολευτει να τον κρατησει λογω ηλικιας επειδη -οπως ειπε ο σχολιαστης- οταν θα αποφασισουν για παιδι θα εχει παει 40+ και τοτε δεν θα κανει παιδια.
Ομως αυτο ειναι ΛΑΘΟΣ.
Παιδι μια γυναικα κανει οποτε νιωσει ετοιμη:και με ξενα ωαρια αν χρειαστει. Δεν ζουμε στο '50..

Δεν ξέρω σε τι social συναναστρέφεσαι και πως προβάλεις τον εαυτό σου μέσα από αυτά. Παίζει ρόλο αυτό που σου λέω.
Αλλά σε γενικές γραμμές είναι καλό να σου λέει ο καθένας τις προθέσεις του εξαρχής, έστω και χύμα. Καλύτερα από το να σου πουλάει παραμύθια και να μαθαίνεις εκ των υστέρων την αλήθεια.

Τώρα θα φανώ κυνικός όμως.

Είσαι σε μια ηλικία 'κρίσιμη' για δημιουργία νέας οικογένειας.
Συν ότι έχεις ήδη παιδί.

Είναι πολύ δύσκολο να σε πλησιάζει άνδρας με σκοπό σοβαρή σχέση. Γι'αυτό και ζητάνε μόνο σεξ από σένα.

Κάποιος που θέλει κοπέλα για σχέση και ίσως μακροπρόθεσμα γάμο, θα κοιτάξει και την ηλικία της. Διότι αν σε γνωρίσει στα 35 και μετά από λίγα χρόνια αφού και αν είστε μαζί, αποφασίσετε για παιδί, θα είσαι 40. Οπότε καταλαβαίνεις το ρίσκο.
Δεν κατακρίνω την ηλικία σου, στο λέω από μεριά βιολογίας.

Επίσης, έχεις ήδη παιδί. Κανείς δεν θέλει να μεγαλώσει ξένο παιδί. Προτιμά δικό του.
Κακά τα ψέματα.

Κάτι ακόμα. Το να είναι κάποιος-α χωρισμένος-η, δεν είναι καλό χαρακτηριστικό υποψήφιου-ας συντρόφου. Πόσο μάλλον με παιδί. Διότι υποδηλώνει συναισθηματική αστάθεια και έλλειψη σωστής κρίσης.

Δεν στα λέω με κακία ούτε υπονοώ ότι δεν έχεις δικαίωμα στην ευτυχία. Αλλά είναι δύσκολη η περίπτωση σου.

Υ.Γ. Σαφώς θα αρχίσουν τις κατηγορίες οι ομοιδεάτισσες σου εδώ, διότι θα το πάρουν εγωιστικά και θέλουν να αποποιηθούν από ευθύνες και λάθος προσωπικές επιλογές.
Είναι επίσης και ο φεμινισμός/μισανδρισμός στην μέση.

Δεν παίζει ρόλο το ότι έχει παιδί, τόσες ελεύθερες και δεν βρίσκουν. Γενικά οι άντρες, όπως και αρκετές γυναίκες δεν θέλουν να μπουν σε σχέση καθώς το σεξουαλικο κομμάτι καλύπτεται πλέον με τον θεσμό της ελεύθερης σχέσης η οποία ανθεί ολοένα και περισσότερο κάτι που παλαιότερα δεν συνέβαινε σε τόσο μεγάλο βαθμό. Οπότε ένας άντρας για να κάνει κανονική σχεση θα πρέπει να του την βαρέσει κατά κεφάλα η άλλη, κάτι αρκετά δύσκολο να συμβεί όπως γνωρίζουμε.
Το ίδιο ισχύει πλέον και για αρκετές γυναίκες. Οπότε η γνώμη μου είναι αν δεν μπορεί ένας άνθρωπος καθόλου μόνος του, ας αρκεστεί σε μια καθαρά σεξουαλικη σχέση και έχει ο Θεός. Ειδικά για μια μητέρα με μικρό παιδί, θεωρώ πως είναι και το ιδανικό μοντέλο αυτό

@22.1.2022 | 09:02

''Οπότε ένας άντρας για να κάνει κανονική σχεση θα πρέπει να του την βαρέσει κατά κεφάλα η άλλη''

Προσωπικά το θεωρώ κάπως αβάσιμο αυτό.

Ο μισογυνισμος είναι στη μέση και μόνο. Αν ήταν άνδρας 35 χρόνων και 10 παιδιά να είχε θα είχε δικαίωμα στην ευτυχία και θα ήταν απλά άτυχος στο γάμο του. Εδώ δεν έχεις ιδέα για ποιο λόγο ο γάμος δεν προχώρησε κι αμέσως υποθέτεις συναισθηματική αστάθεια και κακή κρίση. Δηλαδή όσες γυναίκες παίρνουν την απόφαση να χωρίσουν έχουν πρόβλημα. Οι άντρες που είναι σε όλο αυτό? Ειλικρινά εκπλήσσομαι που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που σκέφτονται όπως οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας για να μην πω κάτι χειρότερο.
Κοπέλα μου μην απογοητευεσαι, ο κόσμος δεν είναι όπως τον τσουβαλιάζουν οι περισσότεροι εδώ μέσα. Δεν έχεις ημερομηνία λήξης όπως θέλουν να σε πείσουν. Δεν απέτυχες επειδή δεν προχώρησε ο γάμος σου και έχεις κάθε δικαίωμα να χαρείς τη ζωή σου. Μην το βάζεις κάτω, μην κάνεις εκπτώσεις στα θέλω σου και να είσαι σίγουρη ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Μακριά από άνδρες που έχουν απόψεις σαν αυτές που διαβάζεις εδώ.

Δεν διέκρινα κάπου μισογυνισμό στα σχόλια. Αντιθέτως, δίνονται συμβουλές στην εξ. πως να αντιμετώπισει το πρόβλημά της με ρεαλισμό. Τώρα αν εσύ θέλεις να της χρυσώσεις το χάπι λέγοντας της ότι είναι κελεπούρι για τους περισσότερους άντρες εκεί έξω και ότι όλοι κάνουν ουρά για να την γνωρίσουν και να κάνουν σχέση μαζί της ή να προχωρήσουν σε γάμο, ok. Είναι δικαίωμα σου να γράφεις ότι θέλεις. Αν όντως όμως είναι έτσι τα πράγματα γιατί είναι 2 χρόνια μόνη; Θα μου πεις γιατί όλοι ψάχνουν απλά για σεξ.ενω παραβλεπουν την ηλικία και τις υποχρεώσεις της. Εντάξει, αν θέλεις να φοράς παρωπίδες και να το πιστεύεις αυτό, μπορείς να το κάνεις. Οι πραγματικοί λόγοι όμως είναι εντελώς διαφορετικοί. Τώρα όσον αφορά το θέμα του αντίστοιχου 35ρη άντρα με τα 10 παιδιά, δεν ισχυρίστηκε κάνεις ότι εκεί τα πράγματα είναι εύκολα. Αντίστοιχα προβλήματα ισχύουν και εκεί. Απλά στην προκειμένη περίπτωση η εξ. είναι γυναίκα. Οk γράφτηκαν κάποιες αλήθειες που περιγράφουν μια πραγματικότητα που ενοχλεί. Ο μισογυνισμός που είναι;

... Επιπλέον. Όσον αφορά την συμβουλή που δίνεις στην εξ.σχετικα με το να μείνει μακριά από άντρες που έχουν "τέτοιες απόψεις". Πίστεψε με δεν χρειάζεται να μπει στον κόπο να κάνει κάτι τέτοιο, διότι άντρες με "τετοιες απόψεις" δεν θα πλησίαζαν εξαρχής για σχέση, χωρίσμενη γυναίκα με παιδί. Οπότε και οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένες σε αυτή την περίπτωση.

@23.1.2022 | 02:35

Μίλησα με επιχειρήματα και με σεβασμό. Σε αντίθεση με σένα που μου προσάπτεις χαρακτηρισμούς και δεν υποστηρίζεις με επιχειρήματα τα λεγόμενα σου.

Έχουμε και λέμε:

Δεν είπα ότι η εξ δεν έχει δικαίωμα στην ευτυχία, Ίσα ίσα είπα το αντίθετο. Οπότε σου προτείνω να διαβάζεις καλά τι γράφω πριν απαντήσεις.
Η συναισθηματική αστάθεια και κακή κρίση έχει βαθύτερο ψυχολογικό υπόβαθρο απ'ότι νομίζεις.
Η εξ είναι 35, έχει παιδί 8 ετών, που σημαίνει ότι το έκανε στα 26-27. Πιθανός να είχε σχέση με τον πατέρα του παιδιού της από πολύ μικρή.
Σε τέτοιες περιπτώσεις όπου κάποιος-α κάνει πολύ νέα παιδί και δεν έχει ζήσει την ζωή της, τα πράγματα έχουνε αυτήν την κατάληξη.

Πες μου αν λέω κάτι παράλογο μέχρι τώρα.

Δεν ανέφερα πουθενά ότι η εξ έχει πρόβλημα. Ίσα ίσα θεωρώ ότι έχει μάθει από τα λάθη της και έχει ωριμάσει.
Αλλά αυτό περί συναισθηματικής αστάθειας είναι ένα ψυχολογικό σημάδι που προβάλλεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Έχω την εντύπωση ότι ζεις στην φούσκα του παραμυθιού σου και δεν θες να παραδεχτείς το πως λειτουργεί η κοινωνία σήμερα.
Και το τονίζω ξανά, δεν ανέφερα πουθενά ότι η εξ πρέπει να το βάλει κάτω και να τα παρατήσει. Αυτά είναι αερολογίες δικές σου.

Πως να το κάνουμε, καλώς ή κακώς η εξ δεν είναι κελεπούρι, για τους λόγους που προανέφερα σε αυτό αλλά και στο προηγούμενο μου σχόλιο.
ΔΕΝ το λέω υποτιμητικά ούτε την προδικάζω στο θέμα της ευτυχίας.

Αν απαντήσεις θέλω να υποστηρίξεις αυτά που λες. Διότι με το να με χαρακτηρίζεις μισογύνη κλπ, όχι μόνο δείχνεις ότι δεν έχεις επιχειρήματα αλλά και οτι είσαι ανάξια διαλόγου.

Δεν σας πιανεις κανενας πουθενα εσας τους αντρες!
Αν δεν ειχε κανει παιδί στα 27 μετα στα 35 θα της λέγατε πως είναι ήδη αργα, και οτι ειναι παλι σε κρίσιμη ηλικία και ότι πρέπει να βιαστεί.
Δεν γινεται να κανεις τετοιο προγραμματισμό δεν ειναι ρομποτ να πει οτι στα 30 θα κανω παιδι και να κανει ! ΑΝΘΡΩΠΟΣ ειναι! Δεν ξέρω αλήθεια τι να πω ΄με όσα διαβάζω. Εμπάθεια μηδέν.
Και τα 27 με τα 35 ειναι ελαχιστα χρονια διαφορά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ οπως το παρουσιάζετε. Δεν μπορεί η ζωή σου να αλλάξει σε τόσα λίγα χρόνια.

ελα μου ντε ...επιτέλους ένας φυσιολογικός άνθρωπος εδώ μέσα..
Εν τω μεταξύ οι άντρες ολοι μεγαλοδείχνουν και μετά λένε θελουν να βρουν μικρότερες!
απλά φταίει ο μιοογυνισμός και η "πονηριά" των αντρών χτύσαν χρόνια το παραμύθι και το λένε ώστε να εκμεταλλεύονται τις γυναίκες !

Σωστή συμβουλή! Μάλλον η μόνη λύση γιατι και αυτός θα ναι στην ιδια φάση και θα την καταλαβαίνει. Ασε που και αυτόν δεν θα τον προτιμούν όσες δεν έχουν παιδιά οποτε θα εχει και αυτος το ίδιο πρόβλημα.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ