ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.2.2022 | 00:44

Θέλω συμβουλές σας παρακαλώ

Είμαστε μαζί 2 χρόνια λέει ότι μαγαπαει μπλα μπλα. Καραμέλες. Έχει 7 μήνες να με αγγίξει ερωτικά γιατί ξεκίνησε μία στρεσαριστικη δουλειά και είναι πάντα κουρασμένος.(Είναι όντως)Είπα θα μιλήσω δεν πάει άλλο. Του έκανα θέμα και τον προσέβαλα λίγο οκ. Λόγω θυμού λάθος μου. Τον θέλω αλλά δεν με ακουμπάει καν. Τον πρώτο χρόνο συνέχεια και παντού... Τώρα τπτ. Ειδα ότι βλέπει ερωτικές ταινίες κ.λ.π. Και μου λέει πως είναι η κούραση, εξάλλου είναι φυσιολογικό μετα από καιρώ να αραιώνει το πράγμα. Τι λέει καλέ μιλά σαν να είμαστε 60. Μετα κοίταξα στο κινητό του και είδα ότι έστειλε σε μια παντρεμένη ποπό είσαι πολύ σέξυ. Εννοώ Τον προηγούμενο μήνα μου έκανε πρόταση γάμου και είπα ας περιμένουμε λίγο και βλέπουμε. Και τώρα αυτό; Σοκαριστικά!!! Από την άλλη τόσο δοτικός, προσφέρει τα πάντα στο σπίτι, μου δίνει χρήματα δώρα (σε νορμάλ πλαίσια) και λέει ότι είμαι η ζωή του καί αν τον αφήσω θα μείνει για πάντα μόνος. Ρε παιδιά (Άντρες σας παρακαλώ γνώμες γτ θα τρελαθώ τι ψυχολογία έχει αυτός ο άνθρωπος) Τι πάει λάθος; Είναι γυναίκας και απλά θέλει την γυναίκα του σίγουρη. Υπάρχουν τέτοιοι άντρες πρώτη φορά μου τυχαίνει. Σας ικετεύω βοήθεια. Είμαι στα πρόθυρα να τρελαθώ, δεν γίνεται να μου συμβαίνει αυτό. Είναι 35 αν παίζει ρόλο η ηλικία του.
20
 
 
 
 
σχόλια

Εύκολη περίπτωση. Σε βαρέθηκε, τα υπόλοιπα είναι περιττά. Ο τύπος ψάχνεται. Αν είχατε παιδιά θα σου έλεγα να προσπαθήσεις. 2 χρόνια είναι λίγα για τόσο βαρεμάρα. Ακόμα καλύτερα όμως γιατί δεν έχασες πολύ χρόνο. Καλή τύχη και ψηλά το κεφάλι. Πάμε για άλλα καλύτερα.

“ποπό είσαι πολύ σέξυ”
Παρεξήγηση νομίζω έχει γίνει. “Τοτό είσαι πολύ σέξι” ήθελε να γράψει αλλά του το άλλαξε το autocorrect. Όπως και να ‘χει είναι μπουνταλάς γιατί όταν στέλνουμε τέτοια μηνύματα στο καπάκι τα διαγράφουμε κιόλας.
Μια φορά το… “τι ωραία που είναι τα μαλλάκια σου” μου το έκανε… “τι ωραία που είναι τα βυζάκια σου” και η μλκ είναι πως δεν το είδα και το έστειλα χαχα Σοβαρά…
Άντε μετά να το δικαιολογήσεις αυτό χεχε

Πρώτον: με την λέξη "μπουνταλάς" που είπες αυτόματα μου ήρθε μια εικόνα παππού 70-80 χρονών χαχαχα
Δεύτερον: αυτό που μάθαμε για εσάς κύριε Μαρκάκη είναι πως διαγράφεται τέτοια μηνύματα στο καπάκι
Τρίτον: είστε ξεκάθαρα κολλητός του Τοτό!!

Όχι, δεν είναι φυσιολογικό. Μετά από καιρό να αραιώνει το πράγμα εννοούμε ότι μετά από 2 χρόνια, ξέρω 'γώ, δεν το κάνετε κάθε μέρα από 2-3 φορές, αλλά όχι στον ενάμιση χρόνο να σταματήσει να σ' ακουμπάει εντελώς ο άλλος λες και γίνατε φιλαράκια. Όπως σου είπε και ο Gatos, ναι, ίσως δεν φαντάζει ελκυστική προοπτική να πρέπε νσ βρεθείς ξανά single, μα σκέψου ότι καλύτερα να γίνεις single στα 35 σου (ή όσο είσαι) από επιλογή παρά παντρεμένη αλλά μίζερη και με κόμπλεξ στα 40 σου. Και ξέρεις, αυτή τη σχέση που έχεις τώρα (να σε νοιάζεται, να δείχνει δοτικότητα και συντροφικότητα) τη βρίσκεις και στα 70 σου, όταν θα θέλεις κάποιον δίπλα σου να κρατιέστε χέρι-χέρι, να πίνετε τσάι μαζί και να προσέχετε την πίεση ο ένας του άλλου. Τώρα θέλεις να νιώθεις ποθητή σαν γυναίκα, ούσα σε σχέση ερωτική (και όχι φιλική). Δεν το βρίσκω καθόλου too much που θέλεις κάτι τέτοιο. Και αν δεν είναι να το έχεις, τότε ή όλα ή τίποτα, μείνε μόνη σου παρά με κάποιον που θέλει το γάμο του για το σπίτι, αλλά για τα κοπλιμέντα και το σεξ θα κοιτάει άλλες ή πορνό.

Συμβαίνουν κάτι τέτοια σε κάποιους που έχουν κρυμμένο μισογυνισμό. Εάν ανήκει σε αυτή την κατηγορία ,με τον καιρό εσένα σε μετατρέπει στο μυαλό του σαν την ''γυναίκα-σύζυγο-μάνα'', που ναι μεν εκτιμάει αλλά δεν βλέπει πια σεξουαλικά. Έπειτα ψάχνει αλλού αυτή την ''σέξυ'' την οποία όμως δεν θα την δει ποτέ ως γυναίκα του. Αν είσαι έτοιμη για μία ζωή χωρίς σεξ μείνε μαζί του γιατί εφόσον το έπαθε αυτό από τόσο νωρίς , δεν αλλάζει το πράγμα ....Αν σέβεσαι τον εαυτό σου βρες αυτόν που και σέξυ θα σε βλέπει και γυναίκα του ταυτόχρονα.... Τα θέματά του δεν θα τα λυσεις εσυ...

Μετάφραση. Είσαι η ζωή του μέχρι να βρεθεί η επόμενη που θα είναι η ζωή του για να σε αφήσει, και έτσι να μην μείνει ποτέ μόνος. (Βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση να ξέρεις). Όχι, η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο....Ακου 7 μήνες χωρίς σεξ όντας σε σχέση και υπό την ίδια στέγη. Απαράδεκτο. Οι μόνοι που δικαιολογούνται για τέτοια αποχή ενώ έχουν σύντροφο είναι οι ναυτικοί και αυτοί που έχουν σχέση από απόσταση. Αλλά ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι σίγουρο.

Κακά τα ψέματα, πλεον η καθημερινότητα δολοφονεί κυριολεκτικά την ερωτική επιθυμία του άνδρα. Εως ένα σημείο θα μπορούσα να καταλάβω μια απουσία επαφής. Βέβαια το 7μηνο δεν μπορώ να το καταλάβω, ειδικά αν λες ότι είναι στα 35 και είστε μόλις 2 χρόνια μαζί.
Πιθανών του έχει τελειώσει το ερωτικό σκέλος,πόσο δε όταν μιλάει και με άλλες. Από κει κι έπειτα το ζήτημα είναι οι δικές σου επιθυμίες.

τ γιατί έχει πολλές ερμηνείες, τ ουσιαστικό είναι ένα : έχει ξεκαυλωσει κ βρίσκει δικαιολογίες .- Μ τ γάμο θ δεθείς σε μια υπερουτινα κ θ τραβάς τ μαλλιά σου για χρόνια Κατανοητό το πρόβλημα στα 35 σου ν πρέπει ν ξεκινάς μ νέα σχέση απ τ την αρχή αλλά τ κουδούνια των δυνητικών προβλημάτων θ είναι χειρότερα Σουταρε τον καθώς η ψυχολογική φθορά της υπόθεσης θ σου ρουφήξει την καθημερινότητα

Πειράζει που είμαι γυναίκα να σου απαντήσω; Ποια πρόταση γάμου και κουραφέξαλα; Στέλνει φωτογραφίες και σχολιάζει πισινούς γυναικείους και εσύ γνωρίζοντάς τον δεν τον έχεις σουτάρει τελείως; Ξενέρωμα!

Ακούς τόσα καμπανάκια να χτυπούν, ζητάς γνώμη από άντρες λες και έχουμε εργοστασιακές ρυθμίσεις και φτάνεις στα όρια της τρέλας με το να αφήνεις αυτό το πράγμα να εξελίσσεται και να μην επεμβαίνεις. Αυτά βλέπω εγώ ως παρατηρητής, αν βοηθάει κάπου.

Μπορεί να μην του αρέσεις πλέον. Ειδικά αν βλέπει πορνό και μιλάει με άλλη κοπέλα.

''Από την άλλη τόσο δοτικός, προσφέρει τα πάντα στο σπίτι, μου δίνει χρήματα δώρα''

Γι'αυτό δεν τον έχεις χωρίσει ακόμα?!

Το να βλέπει πορνό δεν είναι δείγμα ότι δεν του αρέσει η κοπέλα του πια. Το να μιλάει με άλλες σημαίνει ότι ψάχνει επιβεβαίωση.
Λοιπόν εξομολογούμενη, δεν είναι φυσιολογικό σε δύο χρόνια σχέσης ο άλλος να μην κάνει καθόλου σεξ για 7 μήνες. Ούτε και μετά από χρόνια κατά τη γνώμη μου. Όσο και να κουράζεται δε θα μπορέσει μια δυο πέντε δέκα όμως κάποια στιγμή θα έχει διάθεση. Από τη στιγμή που όπως λες προσφέρει και λέει ότι είσαι τα πάντα για αυτόν,θα έπρεπε να προσπαθεί και όχι να το γυρίσει στο φλερτ με άλλες. Νομίζω ότι με το να προσφέρει στο σπίτι ενώ δε σε ικανοποιεί σεξουαλικά είναι σαν να ρίχνει στάχτη στα μάτια.

@Little goat

Αν προτιμά να βλέπει πορνό από το να κάνει σεξ με την κοπέλα του τότε κάτι παίζει...Αν του άρεσε θα της έβγαζε τα μάτια κάθε μέρα.

Μας ικετεύεις για βοήθεια.... Κορίτσι μου, σκέψου μόνη σου πραγματικά τι σε κρατάει κοντά του, αφού για τα υπόλοιπα έχεις καταλήξει ήδη. Ναι, είναι γυναικάς, θέλει μια γυναίκα δίπλα του για σιγουριά, και φυσικά υπάρχουν παντού αυτού του τύπου οι άνθρωποι. Γυναίκες και άνδρες.

Έτσι όπως τα λέει η Αγγελική, σε θέλει για House wife να τους κάνεις κάνα παιδί και αυτός να γκομενιζει, το ερωτικό ξεκάθαρα του έχει τελειώσει μαζί σου. Πιθανόν αν θέλεις παιδί να σε βολέψει αυτή η κατάσταση με την προϋπόθεση πως έχεις και δικό σου εισόδημα, έτσι; Αν όχι, θα σου έλεγα να φύγεις γρήγορα, το ερωτικό άπαξ και πεθάνει δεν επανέρχεται όσο και να υποστηρίζουν κάποιοι το αντίθετο.